Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Baby prosím vás, kde sa dá nastaviť to odpočítavanie dní do pôrodu, tehulky tu spomínajú, že už im svieti len xy dní do pôrodu, tak by som aj ja chcela vedieť, ako mi to ubúda 😀
baby to sa na ten špeci screening musim pýtať ja?to by nemal navrhnuť doktor?som prvorodicka a odkial mam vedieť čo kedy treba?čo v ktorom mesiaci atd?
@cerkutka ja mozem jedine mandarinky... inak nic 😖 a co sa mi protivi strasne voda a mineralka...z caju hocijakeho mam zas otrasnu pachut v ustach, malo pijem kvoli tomu...jedine co mi chuti je cola, ale tej nemozem vela 😝
@cerkutka a este ananas mi padol dobre minule
@zabavka mas to tam, som ti tam nakukla;) mas 213 dni do porodu...vpravo dole
@nefertitka našla soom :D a ja som to hľadala v profile, veľká vďaka 😉
@nefertitka skus si nieco nastudovat lebo kamoska mi pisala ze ananas vyvolava potrat moja!! Daj si bacha.. Nie som si ista, necitala som ho, ale pre istotu ho nejem ani
@lenkafurindova ja som to studovala praveze a aha tuto som napr. nasla odpoved na otazku, ci moze ananas v tehu:
Kacenka [Porodní asistentka] - Ananás by vám nemal nijako uškodiť, možno len to, že je sladký a ženy v tehotenstve dosť trpia mykotickou infekciou, tak len v tejto spojitosti by to mohlo vadiť. Ale pokiaľ nimi netrpíte, tak sa nemusíte nejako veľmi obmedzovať. Ananás je veľmi dobré ovocie, ktoré obsahuje veľa dôležitých enzímov.
@nefertitka dobre, chvalabohu ze si si to pozrela 🙂 lebo ja som si tiez kupila a kamoska mi pisala ze ho nemam jest, tak teraz si asi dam 🙂)) xi xi
inac baby ako si pridavate fotky do toho fotoblogu? ja som asi total madar alebo co mi je? neviem tttttooooooooooo
@mahulenka87 Ja mám tiež brucho iba tukové a nie tehu 🙂
@lenkafurindova chod do "moj fotoblog" a tam chod na moj album a tam uz by si to mala vediet, tam ti to vypise, ze nazov albumu, vytvor album, pridaj fotky do albumu🙂
@lenkafurindova
@nefertitka baby,ja som pri malom jedla úplne všetko..iba keď som v 35tt dostala mykózu,tak mi dr. vtedy zakázal na týždeň plesňové syry a pečivo a koláče z kysnutého cesta...nejak neriešim čo sa "smie a čo nie"
ahojte... na august to vychadza asi aj nam 🙂 ... este som nebola u doktora, nemam to potvrdene... ale 2 testy boli pozitivne 🙂 ... a tiez budem prvorodicka.. ak Boh da 🙂
uz ste vsetky boli u doktora?
@nefertitka idem poskusat, zatial diky 🙂
@os Ahoj, ja este tiez nie 🙂 Ale podla testikov iba viem 🙂
baby a da sa nejako zmenit pouzivatelske meno?? neviem preco som si ako krava dala meno a priezvisko pri registracii 🙂 help meeee 😝
baby viem, že je to ešte hrozne skoro, ale tak, nedá mi 😀 pozerám kočíky a pri tomto som sa trošku zarazila
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
že vnútorný rozmer vaničky 75cm/21cm (d/š), to mi príde strašne uzučká tá vanička, či sa mi to len zdá? 😕
@lenkafurindova myslím veru, že to sa zmeniť nedá... 😎
@zuzu188 zuzu a ako si dopadla?? ako prebiehalo oznamenie rodicom?? vraaav
@e.lle no super 🙂 tak to budem aspon vsetko uzamykavat pre istotu lebo som taka skvela, ze nerozmyslam dopredu
@lenkafurindova asi sa neda zmenit 😎 pripadne sa pridaj do sukromnej diskusie 😉
@mistrall hej uz som zistila 🙂 Co uz 🙂
😵
Otázka - baby o koľko cca dni sa Vám zmenil dátum pôrodu po potvrdení lekára na rozdiel od toho čo Vám vyšlo od poslednej menštruácie ??? 🙂
@nefertitka diky moja, uz to mam 🙂
@lenkafurindova ešte nie 😝..chceli sme to oznámiť na Silvestra,ale muž má stále čas 😒
@zuzu188 Jooj, tak potom informuj, nakoniec ta este ja predbehnem pokym pridem dom a budem ja ponikarit :D
@lenkafurindova No ja som otehotnela po IUI takze viem na hodinu presne kedy sa to stalo a od toho vypoctu podla poslednej ms sa to lisi len o 1 den, kedze som ovulovala 15. a nie 14. den cyklu 🙂

Inak baby ja mam taky odpor k ovociu, ja viem ze by sme ho mali jest ale ja nemoooozeeeeem....fuuuuuj....je toto normalne 😒 dofrasa