icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

cerkutka
2. jan 2013

Inak baby ja mam taky odpor k ovociu, ja viem ze by sme ho mali jest ale ja nemoooozeeeeem....fuuuuuj....je toto normalne 😒 dofrasa

zabavka
2. jan 2013

Baby prosím vás, kde sa dá nastaviť to odpočítavanie dní do pôrodu, tehulky tu spomínajú, že už im svieti len xy dní do pôrodu, tak by som aj ja chcela vedieť, ako mi to ubúda 😀

darka2001
2. jan 2013

baby to sa na ten špeci screening musim pýtať ja?to by nemal navrhnuť doktor?som prvorodicka a odkial mam vedieť čo kedy treba?čo v ktorom mesiaci atd?

nefertitka
2. jan 2013

@cerkutka ja mozem jedine mandarinky... inak nic 😖 a co sa mi protivi strasne voda a mineralka...z caju hocijakeho mam zas otrasnu pachut v ustach, malo pijem kvoli tomu...jedine co mi chuti je cola, ale tej nemozem vela 😝

nefertitka
2. jan 2013

@cerkutka a este ananas mi padol dobre minule

nefertitka
2. jan 2013

@zabavka mas to tam, som ti tam nakukla;) mas 213 dni do porodu...vpravo dole

zabavka
2. jan 2013

@nefertitka našla soom :D a ja som to hľadala v profile, veľká vďaka 😉

lenkafurindova
2. jan 2013

@nefertitka skus si nieco nastudovat lebo kamoska mi pisala ze ananas vyvolava potrat moja!! Daj si bacha.. Nie som si ista, necitala som ho, ale pre istotu ho nejem ani

nefertitka
2. jan 2013

@lenkafurindova ja som to studovala praveze a aha tuto som napr. nasla odpoved na otazku, ci moze ananas v tehu:
Kacenka [Porodní asistentka] - Ananás by vám nemal nijako uškodiť, možno len to, že je sladký a ženy v tehotenstve dosť trpia mykotickou infekciou, tak len v tejto spojitosti by to mohlo vadiť. Ale pokiaľ nimi netrpíte, tak sa nemusíte nejako veľmi obmedzovať. Ananás je veľmi dobré ovocie, ktoré obsahuje veľa dôležitých enzímov.

lenkafurindova
2. jan 2013

@nefertitka dobre, chvalabohu ze si si to pozrela 🙂 lebo ja som si tiez kupila a kamoska mi pisala ze ho nemam jest, tak teraz si asi dam 🙂)) xi xi
inac baby ako si pridavate fotky do toho fotoblogu? ja som asi total madar alebo co mi je? neviem tttttooooooooooo

penelope111
2. jan 2013

@mahulenka87 Ja mám tiež brucho iba tukové a nie tehu 🙂

nefertitka
2. jan 2013

@lenkafurindova chod do "moj fotoblog" a tam chod na moj album a tam uz by si to mala vediet, tam ti to vypise, ze nazov albumu, vytvor album, pridaj fotky do albumu🙂

zuzu188
2. jan 2013

@darka2001 pri malom ma naňho dr. objednal sám v rámci poradne v 12tt...aj teraz mi povedal,že v 12tt mi ho bude robiť,nech prídem potom ráno nalačno

zuzu188
2. jan 2013

@lenkafurindova
@nefertitka baby,ja som pri malom jedla úplne všetko..iba keď som v 35tt dostala mykózu,tak mi dr. vtedy zakázal na týždeň plesňové syry a pečivo a koláče z kysnutého cesta...nejak neriešim čo sa "smie a čo nie"

os
2. jan 2013

ahojte... na august to vychadza asi aj nam 🙂 ... este som nebola u doktora, nemam to potvrdene... ale 2 testy boli pozitivne 🙂 ... a tiez budem prvorodicka.. ak Boh da 🙂
uz ste vsetky boli u doktora?

lenkafurindova
2. jan 2013

@nefertitka idem poskusat, zatial diky 🙂

lenkafurindova
2. jan 2013

@os Ahoj, ja este tiez nie 🙂 Ale podla testikov iba viem 🙂

lenkafurindova
2. jan 2013

baby a da sa nejako zmenit pouzivatelske meno?? neviem preco som si ako krava dala meno a priezvisko pri registracii 🙂 help meeee 😝

zabavka
2. jan 2013

baby viem, že je to ešte hrozne skoro, ale tak, nedá mi 😀 pozerám kočíky a pri tomto som sa trošku zarazila
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
že vnútorný rozmer vaničky 75cm/21cm (d/š), to mi príde strašne uzučká tá vanička, či sa mi to len zdá? 😕

e.lle
2. jan 2013

@lenkafurindova myslím veru, že to sa zmeniť nedá... 😎

lenkafurindova
2. jan 2013

@zuzu188 zuzu a ako si dopadla?? ako prebiehalo oznamenie rodicom?? vraaav

lenkafurindova
2. jan 2013

@e.lle no super 🙂 tak to budem aspon vsetko uzamykavat pre istotu lebo som taka skvela, ze nerozmyslam dopredu

mistrall
2. jan 2013

@lenkafurindova asi sa neda zmenit 😎 pripadne sa pridaj do sukromnej diskusie 😉

lenkafurindova
2. jan 2013

@mistrall hej uz som zistila 🙂 Co uz 🙂
😵

lenkafurindova
2. jan 2013

Otázka - baby o koľko cca dni sa Vám zmenil dátum pôrodu po potvrdení lekára na rozdiel od toho čo Vám vyšlo od poslednej menštruácie ??? 🙂

lenkafurindova
2. jan 2013

@nefertitka diky moja, uz to mam 🙂

lucka188
2. jan 2013

@zuzu188 Fiiha to uz je riadne brusko. Asi to pri tom druhom tehu fakt vyskoci nejako rychlejsie 🙂

zuzu188
2. jan 2013

@lenkafurindova ešte nie 😝..chceli sme to oznámiť na Silvestra,ale muž má stále čas 😒

lenkafurindova
2. jan 2013

@zuzu188 Jooj, tak potom informuj, nakoniec ta este ja predbehnem pokym pridem dom a budem ja ponikarit :D

lucka188
2. jan 2013

@lenkafurindova No ja som otehotnela po IUI takze viem na hodinu presne kedy sa to stalo a od toho vypoctu podla poslednej ms sa to lisi len o 1 den, kedze som ovulovala 15. a nie 14. den cyklu 🙂