Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@penelope111 ja neviem asi preto si to myslim, lebo už mam doma babu 🙂
@henriett19 Takže chlapec by sa zišiel 🙂 Mne polovica ľudí hovorí dievča a druhá chlapec. Ja mám tušáka chlapec neviem prečo 🙂
@penelope111 neblázni s tým testom..podľa mňa sú to vyhodené peniaze..je tu aj taká téma,si ju prečítať...ja nechám určenie pohlavia na dr.
@zuzanarichard tak vela lez....nech sa udrzi, drzim palce 😉
moj lekar robi test v 10tt z krvi na pohlavie, ale stoji to 80eur....tiez asi vyhodene peniaze, ze?
inak mate niektora zlty vytok?akurat som citala v Mama a ja, ze biely a ciry je ok, zlty nie je a treba ist k lekarovi
@zuzanarichard drzime moc moc!!! netreba vobec rozmyslat nad tym negativnym, a bude malinke v poriadku! 🙂
a co s tym cvicenim pre tehotne???? budete na nejake chodit???
@nefertitka
Co znamena ten zltty vytok?Ja ho mam.
@cora41 ďakujem,ležím,do piatku budem mať aj preležaniny asi 🙂
@enynka30 ja práve vôbec negatívne nerozmýšlam,dúfam,že bábo bude🙂)
@enynka30 a k tej záhe...mne osobne veľmi pomáha voda s citrónom vytlačeným...je to zvláštne,ale je to hneď preč...
@dasiacik no ja som akurat citala v mame a ja, kde gynekolog pise, ze v tehu je vytok normalny, ale iba ak je ciry, alebo biely, ak je penivy, ztly alebo zapacha, treba navstivit lekara
@zuzanarichard nevadi!!, tie pominu , ale babatko ostane 🙂
baby, tak som to asi zakrikla☹ dnes poobede mi je ale fakt zle, ledva som nakupila aj so vsetkymi pachmi...no ,este tusim nemam vyhrate, takze este bojujem s vami 🙂
@nefertitka
V piatok idem na kontrolu,tak snad vydrzim dovtedy.
Inak,si strasne krasna zena,musela som Ti to napisat 🙂
@zuzu188 Čítala som tie témy a každá píše iné 🙂 Mojej kamarátke vyšiel ten test ružový a bolo dievčatko 🙂
@mistrall @penelope111 No ak toto fakt funguje tak ja mam chlapceka urcite, kedze som bola na IUI a to sa muselo naplanovat presne na ovulaciu.. Ale inak ja tomuto pravidlu az tak neverim, skor verim tomu ze ak je ten sex prilis skoro pred ovu tak sa pravdepodobnost chlapceka znizuje..
@nefertitka ja som mala taky po zaschnuti slabozlty na zaciatku, teraz uz skor biely. ale riadim sa pravidlom ze ak nesvrbi a nezapacha tak je ok..
@penelope111 čo som si čítala,tak väčšinou sa len do ružova sfarboval...je tam pravdepodobnosť,že ukáže správny výsledok len 50%..to je dosť málo 😒
@penelope111 😀 no ved zato som zvedava ze co to bude , ale potesi ma aj chlapec aj dievca 😉
Jaku ja mam chut na plesnovy syr. Neskutocne.

@zuzanarichard myslim velmi velmi, drzim prsty, nech to vsetko vyjde a v piatok vidite nadherne srdiecko 🙂 len si daj oddych teraz