icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

cora41
6. jan 2013

@zuzanarichard myslim velmi velmi, drzim prsty, nech to vsetko vyjde a v piatok vidite nadherne srdiecko 🙂 len si daj oddych teraz

henriett19
6. jan 2013

@penelope111 ja neviem asi preto si to myslim, lebo už mam doma babu 🙂

penelope111
6. jan 2013

@henriett19 Takže chlapec by sa zišiel 🙂 Mne polovica ľudí hovorí dievča a druhá chlapec. Ja mám tušáka chlapec neviem prečo 🙂

zuzu188
6. jan 2013

@penelope111 neblázni s tým testom..podľa mňa sú to vyhodené peniaze..je tu aj taká téma,si ju prečítať...ja nechám určenie pohlavia na dr.

nefertitka
6. jan 2013

@zuzanarichard tak vela lez....nech sa udrzi, drzim palce 😉

moj lekar robi test v 10tt z krvi na pohlavie, ale stoji to 80eur....tiez asi vyhodene peniaze, ze?

inak mate niektora zlty vytok?akurat som citala v Mama a ja, ze biely a ciry je ok, zlty nie je a treba ist k lekarovi

enynka30
6. jan 2013

@cora41 no ja som zahu nemavala, iba ked som bola tehu, a teraz znova...mlieko nemozem 😖 ale sodu vidis si kupim 😉

enynka30
6. jan 2013

@zuzanarichard drzime moc moc!!! netreba vobec rozmyslat nad tym negativnym, a bude malinke v poriadku! 🙂

enynka30
6. jan 2013

a co s tym cvicenim pre tehotne???? budete na nejake chodit???

dasiacik
6. jan 2013

@nefertitka
Co znamena ten zltty vytok?Ja ho mam.

zuzanarichard
6. jan 2013

@cora41 ďakujem,ležím,do piatku budem mať aj preležaniny asi 🙂

zuzanarichard
6. jan 2013

@enynka30 ja práve vôbec negatívne nerozmýšlam,dúfam,že bábo bude🙂)

zuzanarichard
6. jan 2013

@enynka30 a k tej záhe...mne osobne veľmi pomáha voda s citrónom vytlačeným...je to zvláštne,ale je to hneď preč...

nefertitka
6. jan 2013

@dasiacik no ja som akurat citala v mame a ja, kde gynekolog pise, ze v tehu je vytok normalny, ale iba ak je ciry, alebo biely, ak je penivy, ztly alebo zapacha, treba navstivit lekara

cora41
6. jan 2013

@zuzanarichard nevadi!!, tie pominu , ale babatko ostane 🙂

cora41
6. jan 2013

baby, tak som to asi zakrikla☹ dnes poobede mi je ale fakt zle, ledva som nakupila aj so vsetkymi pachmi...no ,este tusim nemam vyhrate, takze este bojujem s vami 🙂

dasiacik
6. jan 2013

@nefertitka
V piatok idem na kontrolu,tak snad vydrzim dovtedy.
Inak,si strasne krasna zena,musela som Ti to napisat 🙂

penelope111
6. jan 2013

@zuzu188 Čítala som tie témy a každá píše iné 🙂 Mojej kamarátke vyšiel ten test ružový a bolo dievčatko 🙂

lucka188
6. jan 2013

@mistrall @penelope111 No ak toto fakt funguje tak ja mam chlapceka urcite, kedze som bola na IUI a to sa muselo naplanovat presne na ovulaciu.. Ale inak ja tomuto pravidlu az tak neverim, skor verim tomu ze ak je ten sex prilis skoro pred ovu tak sa pravdepodobnost chlapceka znizuje..

lucka188
6. jan 2013

@nefertitka ja som mala taky po zaschnuti slabozlty na zaciatku, teraz uz skor biely. ale riadim sa pravidlom ze ak nesvrbi a nezapacha tak je ok..

zuzu188
6. jan 2013

@penelope111 čo som si čítala,tak väčšinou sa len do ružova sfarboval...je tam pravdepodobnosť,že ukáže správny výsledok len 50%..to je dosť málo 😒

zuzu188
6. jan 2013

@lucka188 práveže spermie s mužským chromozómom sú vraj rýchlejšie 😀

lucka188
6. jan 2013

@enynka30 Ja uz mam vyhliadnutu gravid jogu. Pisu ze je to uzitocne uz od prveho trimestra, ale mne to este v januari nevychadza, takze s tym chcem zacat az vo februari

lucka188
6. jan 2013

@zuzu188 Ach taaak. No to by ale znamenalo ze vsetky zeny co boli na inseminacii porodili chlapcekov.. Zaujimalo by ma ci existuju take statistiky 🙂

zuzu188
6. jan 2013

@lucka188 to by bola iná sranda 😀...tak to netuším,či taká štatistika existuje

mistrall
6. jan 2013

@penelope111 😀 no ved zato som zvedava ze co to bude , ale potesi ma aj chlapec aj dievca 😉

rybca
6. jan 2013

Jaku ja mam chut na plesnovy syr. Neskutocne.

mistrall
6. jan 2013

@lucka188 veru mas pravdu, inak ja som si to pocitala aj podla Jonasovej metody, a tam mi vysiel chlapcek na novembrovy cyklus 😉

lucka188
6. jan 2013

@mistrall to je co za metodu?

mistrall
6. jan 2013

@enynka30 ja by som chcela, ale neviem ci v BB nieco take bude byvat 😎

mistrall
6. jan 2013

@rybca boze plesnivy syr by som jedla az by som plakala mnaaam 🙂