icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

pasad
6. jan 2013

@cora41 a este tieto linky som nasla. tak zatial vyzera, ze v ke su aktualne iba tri miesta, kde by sa dalo cvicit...

http://dula.webnode.sk/o-nas/

http://www.mcdelfinik.sk/node/3

ja by som brala to prve, co som pisala hore - hviezdoslavovu alebo tento prvy link, kedze sa cvici tiez blizko - na strojarenskej a obe vedu vystudovane fyzioterapeutky. takze konzultnem s dokym a od 14.tyzdna, ked uz ma pusti do prace, skusim obe asi. delfinika mam najdalej, tak ten bude ako zaloha 🙂

cora41
6. jan 2013

@pasad toto vyzera dost dobre 😉 je tam aj nejaky internetovy link?

cora41
6. jan 2013

@pasad tento prvy link sa mi zda taky viac o tehu a porode ako o cviceni.. a ja o porode uz celkom viem dost 🙂

pasad
6. jan 2013

@cora41 link na to uplne prve, ktore je pre mna zatial top je tu: http://www.mcstonozka.sk/kurzy.phtml?id5=10672

pasad
6. jan 2013

@cora41 hej ta dula je taka vselijaka, ale skusila by som asi tu rehabilitaciu
-Pondelok, Štvrtok od 17.30 - 18.30 hod
-precvičuje Bc. Iveta Štefanová

ja tiez nejak netuzim po informaciach a tak. ja len potrebujem sa naucit, co smiem cvicit ako tehotna a naucit sa to pod dozorom vystudovaneho fyzioterapeuta, nech mozem cvicit aj doma potom a spravne. nespravnym cvicenim si clovek vie fest uskodit.

cora41
7. jan 2013

@pasad presne tak, myslim, ze hladame nieco podobne 🙂

cerkutka
7. jan 2013

baby ja v kuse spinim uz som z toho cela nanervy:((

zuzu188
7. jan 2013

dnešná kontrola dopadla na 1-tku 🙂...bábuško zodpovedá 9tt,má 1,4cm a srdiečko mu bije ako zvon 🙂...o 3 týždne nás čaká prvá poradňa 🙂

enynka30
7. jan 2013

@zuzu188 kraaasne 🙂 gratulujem 🙂 aj ja sa tesim na taky obrazok o dva dni 😵

enynka30
7. jan 2013

@lucka188 aaa vies o nejakom dobrom centre v okoli ba alebo v ba?

cora41
7. jan 2013

@zuzu188 supeeer🙂 aky nadherny obrazok🙂 tesim sa s tebou 🙂

zuzu188
7. jan 2013

@enynka30
@cora41 ďakujem 🙂

lucka188
7. jan 2013

@enynka30 Ja mam zatial vyhliadnute toto - http://miracle-maternitycare.webnode.sk/ . Uz som s nimi prisla do styku pred tym, ked som zacinala s pilatesom (potom sla cvicitelka do ineho studia a ja som sla s nou) a bola som tam aj na kozmetike. Paci sa mi ze toho maju pre tehulky a mamicky viac, da sa vyberat.

enynka30
7. jan 2013

@lucka188 hej nadtym som uz rozmyslala, lebo su nato same dobre ohlasy 😉

penelope111
7. jan 2013

Kočky máte niektorá bolesť bruška? A aká bolesť je normálna? Mňa od včera bolí tak ako by som mala svalovicu :-/

lucka188
7. jan 2013

@penelope111 Vies co ja som akurat teraz cez vikend citala v jednej knihe ze taka bolest akoby svalovica je normalna, ze to suvisi s roztahovanim maternice

penelope111
7. jan 2013

@lucka188 Chvalabohu 🙂 Si ma upokojila 🙂 lebo v júny ma tak bolelo brucho už pred ms a potom po 4 dňoch meškania a slabej druhej čiarke som dostala ms aj s ukrutnými bolesťami takže to asi odišlo a teraz sa toho bojím :-/

zelovocka
7. jan 2013

@penelope111 ahojky, mne tiež pred pár dňami začala akoby svalovica a akoby ma niečo ťahalo pod pupkom znútra, vraj je to normálne 😉 🙂

cerkutka
7. jan 2013

@zuzu188 inak tie dve male machulky na oboch stranach su rucky?? jeeeej, ja som dnes tiez bola na scane ale som si neofotila, som ja blbaaaa....

enynka30
7. jan 2013

@penelope111 ja mam aj tu akokeby svalovicovu bolest, niekedy ma tam pichne, neviem to popisat, ale to je to roztahovanie maternice , a teraz som mala zase bolest ako pred ms, a to je tiez normalne, lebo teraz by som inak mala normalne ms 😉 takze je to normalne 🙂

cerkutka
7. jan 2013

@pasad inak baby ja sa k vam tiez pridam s cvicenim pokial mi to zdravotny stav dovoli. tearz ked spinim sa nesmiem moc trhat...:( som si minule zahrala stolovy fudbal a skoncilo to tak ze som si dalsi den odlezala doma...

zuzu188
7. jan 2013

@cerkutka áno 🙂...a tuto na foto to nie je vidno,ale na utz u dr. bolo aj nožičky vidno 🙂

penelope111
7. jan 2013

@zelovocka
@enynka30 Ďakujem 🙂 Som spokojnejšia 🙂 A bolia vás aj kríže? Lebo tie ma už tri dni bolia a dosť :-/

zelovocka
7. jan 2013

@penelope111 hej, včera ma pol dňa boleli kríže, dnes to prešlo. treba si dávať pozor a mať správne držanie tela, aj pri chôdzi, aj pri sedení, lebo tie kríže neskôr budú bolieť ešte viac. zistila som, že mi najviac pomáha rýchla chôdza, vtedy sa mi uľaví 🙂

penelope111
7. jan 2013

@zelovocka Ďakujem 🙂 Ja väčšinu len sedím keďže som stále doma.

zelovocka
7. jan 2013

@penelope111 ak môžeš ísť na prechádzku niekam do parku/prírody, len odporúčam 🙂

penelope111
7. jan 2013

@zelovocka Budem sa musieť rozhýbať 🙂

cerkutka
7. jan 2013

@zuzu188 haluuuuz.....joooj tak ja som o tyzden pred tebou tak mne by uz malo byt tiez vidno...som nastvana na seba ze som si neurobila fotku:(

lucka188
7. jan 2013

@zuzu188 Ja mam rovnaky termin ako ty, takze teraz si budem predstavovat ze aj moje uz takto vyzera 🙂 Ja mam najblizsie sono az o 4 tyzdne ☹

zuzu188
7. jan 2013

@cerkutka jasné 🙂..tvoje je už omnoho väčšie ako moje 🙂..ja som si skoro zabudla vypýtať foto,tak mi robil utz 2x 😀