Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@cerkutka jasne moja, to ratam, ze vsetky co sme tu z ke a okolia, ze by sme mohli spolu chodit cvicievat a samozrejme, ak nam to docs dovolia. podla mna to su setrne cviky, ale jasne, ked spinis, treba klud. len sa pekne drzkaj a bud v klude, aby sme to potom od februara napr. mohli skusit.
@penelope111 🙂 sak nato sme tu, aby sme sa navzajom upokojovali 😀 🙂
krize ma nebolia, zatial...ale zato chrbat riadne od prs 😒
Tak, dnes som prisla na to, ze sa na tie moje trojičky celkom teším (mala som obavu ci to zvladnem, ale dnes mi je lepsie 🙂 )
no... ja som dnes bola prvykrat u lekara.. noveho.. nemala som tu gyn. 🙂 ... a mam tam taku trojuholnikovu fazulku 😀
vsetky vysetrenia potom az o dva tyzdne... po 20tom... takze uvidime 🙂 ... a tieeeeeeeeeez... som ziadnu fotku nedostala, to som si mala pytat? 🙂 som mohla aspon do mobilu odfotit!!! jooooj.... no ale mam to aspon v srdiecku 🙂
@enynka30 Joj o chrbtici ani nehovor ja snou mám problémy a bez liekov som zúfala ☹ Krčnú mam poškodenú a už vyše týždne ma s nej aj hlava bolieva a hrudnú mám tiež poškodenú tak každý deň ma manžel masíruje a krémuje 🙂
babule, tak mam dnes prvú návštevu lekarky za sebou, už aj srdiečko sme mali 🙂
Už ste rozmýšlali aj nad menami? Ja som si dneska pozrela kalendár a zopár som si napísala, keďže prvé tehu sme sa pomaly do konca nevedeli dohodnúť 😀 tak radšej chcem tú dilemu vyriešiť na začiatku 🙂
@henriett19 Ja som si vybrala a oznámila manželovi 🙂 takže žiadne dohadovanie u nás nehrozí 🙂
@penelope111 ja som tiež tak pri malej ale na poslednú chvíľu začal vymýšľať, teraz by som chcela aby sme sa dohodli 🙂
@henriett19 Ja mám chalanské vybraté už dávno a babské som vybrala len náhodne keď som ho počula v TV 🙂 Môj nebude špekulovať lebo začal pri tom chalanskom štrajkovať už dávno keď sme sa bavili o menách len tak, ale som mu definitívne oznámila a hotovo 🙂 Musí sa stým zmieriť 🙂 Aké mená si vybrala? Ja mám Richard a Barborka 🙂
@penelope111 Ja by som chlapca chcela Patrik, veľmi sa mi to meno páči ale drahý sa tak volá tiež takže povedal, že určite nie 😀 a dievčatko sa mi dosť páči aj Elizabeta, Ela ale mám ich aj viac zatiaľ, no uvidím čo nakoniec vymyslíme, možno to bude úplne niečo iné 😀 Inak Barborka je veľmi pekné tiež som ho chcela dať na zoznam 🙂 a chlapčenské sa mi páči aj Timotej, Oliver
@henriett19 Patrik je pekné meno a Elizabeta sa mi tiež páči akurát sa mi nepáči to že jej deti v škole budu hovoriť Beta 🙂 Mne sa páčilo zas Alžbetka 🙂
@penelope111 No to ma nenapadlo 😀 skôr ma napadla skratka Eli, Elina, Elinka 🙂
Ináč baby už ma chytajú chute a aj sladké som začala jesť už tretí deň 🙂
@henriett19 Decká si to budú zjednodušovať 🙂
Kedysi pred dávnejšou dobou som sa sťažovala, že mi bruško ešte nerastie. Dnes sa sťažujem na opak, v piatok ideme na ples a v každých šatách vyzerám strašne, to brucho začína tak odstávať, do jednych som sa hlavne takmer vôbec nevošla 😀 A na nohaviciach som zistila, že mi vyhovuje, keď mám rozopnutý gombík, takže dúfam, že mám na všetkých kvalitné zipsy, ktoré to vydržia 🙂
@henriett19 Čo sa týka mien, už dávno predtým, než som zistila, že čakáme sme si boli istí dievčenským menom Olívia, no teraz si už tak istí nie sme. Chlapčenské je zatiaľ v hre Július a Richard. Ale ako nás poznám, tak to ešte aspoň 10x zmeníme 🤐
@henriett19 my sme sa tiez nevedeli pri prvom dohodnut, ale dohodli nakoniec na Matyasovi a Julii a kedze mame Matyasa, tak julia ostava dalej v hre a uz davnejsie sme sa dohodli na druhom chlapcenskom Richard, akoze ked je prve kralovske meno, tak nech je aj druhe.....🙂))) no a Matko ani nepripusta, ze by to mohla byt sestricka, tak hadam sa mu to splni, lebo neviem co bude..🙂))
@penelope111 Ja mám chute asi také, že keď som hladná, nemám chuť na nič, resp. na nejaké jedlo, ktoré doma nepripravím ani náhodou. A zistila som, že mám extrémne citlivý čuch, v jeden deň som do seba pučila slaninu s horčicou a deň na to som cítila horčicu a myslela som, že pobežím na záchod 😀
@penelope111 To ano 🙂
@ladydasha ved aj my to isto zmenime 😀 olivia je pekneee 🙂
@rybca Matiasa mam taktiež v zozname 🙂 ale s makkym i 🙂 Richard zatiaľ dosť boduje 🙂
@henriett19 U Olívie sa bojím, že by ju začali oslovovať Olina a to by si každý myslel, že je Oľga 😀 A ešte jedna úžasná varianta toho mena: Olivka
@ladydasha Ja som predtým nemala tiež chuť na nič a predvčerom som si dala slíže s tvarohom na sladko, včera som zožrala polovicu sestrinej nepečenej torty a dnes zas slíže s tvarohom a rozmýšľam že si dám utopencov 😀 Čuch aj ja mám parádny hlavne mi vadí keď sa varí mäso 🙂
@ladydasha Alebo Oliva 😀 škoda, že niektorí oslovujú dieťa inak len nie tak ako ho pokrstili

@zuzu188 no ja som tiez chcela aby mi urobil 2x a povedal ze to skodi babetku ze nabuduce...tha ma odbil...doriti:(