icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

nefertitka
8. jan 2013

@lucka188 😀 hej to viem, treba ho rozosmiat, len neviem jak 😝 hlavne ked mam nejaku tehu depku, to je dalsi dovod, preco idem za nim
Ja som ho minule rozosmiala tym, ze sa nebavim so svokrou...ona je hematologicka, on od nej potrebuje papiere s mojou diagnozou(trombofilia) a ja si k nej proste pre ne nepojdem ani za svet a ked som mu to povedala, tak sa tiez smial celu dobu

lucka188
8. jan 2013

@penelope111 No tak ja som citala ze okolo 9. tyzdna sa HCG dostane na vrchol a potom sa priznaky zacnu zmiernovat. Nafuknute brucho v skorom stadiu byva u prvorodiciek vraj sposobnene skor zhorsenym travenim a nafuknutymi crevami, takze mozno sa ti to len zlepsilo. A poboliebanie brucha bez spinenia je podla mna znakom zvacsujucej sa meternice. Ale tak nech sa vyjadria skusenejsie baby, ja som tiez len prvy krat tehotna 🙂

penelope111
8. jan 2013

@lucka188 Ďakujem 🙂 Však to že keďže som prvý krát tehotná tak neviem či to tak má byť alebo nie 🙂 Nechcem isť zas k Dr. aby si nemyslela že som šibnutá 🙂 A ty sa ako cítiš?

mistrall
8. jan 2013

@penelope111 no presne to mam ja, ale nechcelo sa mi to pisat 😀 😀 tak diik 😀 ja sa od vcera len omakavm ci bolia a nebolia, resp. uplne minimalne, len bradavky su citlivejsie, ale inak nic moc..aj priznaky sa zmieznili, normalne sa najem, brucho neboli.. tak som zvedava co toto ma byt, hadam nic moc a hadam to je ok

lucka188
8. jan 2013

@penelope111 No ja praveze od zaciatku nemam takmer ziadne nevolnosti, ani nemam problem s pachmi, vsetko mi chuti.. len som taka viac unavena a pobolievaju ma tie prsia. Takze ja sa skor musim naslepo spoliehat na to ze je vsetko v poriadku, nemam jednoznacne priznaky ktore by mi to potvrdzovali.. Ale dnes mi kamoska povedala "Tebe narastli prsia!" a to mi hned spravilo den 😀

penelope111
8. jan 2013

@mistrall Však ja som tiež nevedela či to napísať lebo si pripadám blbo že sa na všetko vypytujem 🙂 Tak hádam je to v poriadku. Mňa bolí brucho už pár dni vlastne skoro stále a hrozne kríže :-/ a tie prsia ma prekvapili že skoro vôbec nebolia iba keď si ich stlačím 🙂

penelope111
8. jan 2013

@lucka188 Aspoň ti nieje zle 🙂 Mne bolo tri týždne hrozne 🙂 Večer som kecávala zo záchodom 🙂 Už mi je lepšie 🙂 Tak len dúfať, že je to ok 🙂

barchee
8. jan 2013

@gelinka75 ahaaa, naozaj sú v jednom vaku, takže budú určite jednovaječné, keby boli dvojvaječné, mali by dva samostané vaky 🙂 toto naozaj vyzerá na jednovajčákov 😀 jedine, že by bol blbý uhol nejaký na utz a prekrývali by sa nejako vaky...Koľkodňové embryjká ti vkladali? moj muž tiež mal málo spremií a boli trocha spomalené, tiež to nestačilo na obyčajné oplodnenie....ale embryologička nám hneď vravela že nie je vylúčené, že časom otehotniem prirodzene.. že muž sa ukludní, nebude na neho tlak....a tak sa aj stalo, jemu asi pomohlo to, že sme sa začali zdravo stravovať a hodne schudol...a hlavne sa ukludnil, nemysleli sme na "plodenie" pri sexe...lebo šak či neúspešné snaženie a potom aj IVF neni sranda, je to nápor na psychiku jak ďas, nielen pre ženu...aj keď chlapi to nedávajú tak najavo 😅 😔

@penelope111 mňa tiež teraz prestali bolieť až tak veľmi prsia, musela som spávať v športovej podprde, lebo som sa nevedela ani v posteli pretočiť 😝 teraz sú síce citlivé, plnšie, bolia ale oveľa menej, bradavky mám strašne citlivé. Pri prvom synovi ma takto veľmi prsia neboleli, ani zle mi nebolo nič, teraz ma z ničoho nič chytí taká nevolnosť bárskedy cez deň aj v noci, že konec mi je 😀 včera som musela z obchodu utekať, som myslela, že už tam pred všetkými šablu hodím 😀 😀 som prehĺtala jak bláznivá aby som sa nedogrcala 😅 podbruško budeš cítiť celé tehu, ako maternica rastie, to cítiš také akoby ťahanie po celý čas, občas to povolí, inokedy ťahá 😉

penelope111
8. jan 2013

@barchee Ďakujem 🙂 Spolieham sa na to, že keby bolo niečo zlé tak začnem krvácať aj ked to nieje pravidlo :-/ Podprsenku nenosím skoro vôbec kvôli chrbtici. Toto mám od začiatku stým obchodom strašne sa mi zníži tlak a je mi zle 🙂 preto nosím zo sebou vodu a mentolové žuvačky a cukríky 🙂

gelinka75
8. jan 2013

@barchee to je zazrak, ze sa vam podarilo prirodzene, ale stava sa, ze po IVF to vyjde aj normalne a hlavne zadarmo 😀 😝 lebo povedzme si stalo nas to neslutocne peniaze ale vobec nelutujem, znova by som ich dala, za to ze to vyslo som nesmierne vdacna a uz len dufam, ze to nejako dotiahneme do konca 🙂 u nas nevraveli, ze to moze vyjst prirodzene vobec, lebo aj vek, mm uz ma 38 a teda ani ja nie som najmladsia, tak by sme boli skusali donemoty a nic 😠

cora41
8. jan 2013

@penelope111 ja mam moja to iste, o 2 dni idem na kontrolu, tak ti poviem.. Zase na druhej strane raz to predsa musi ustupit, nie? 🙂 len hore hlavu a mysli pozitivne 🙂

penelope111
8. jan 2013

@cora41 Držím palce aby bolo všetko ok a budem čakať na info 🙂 Však to že sa bojím keď mi je zle a keď mi nieje tak zas sa bojím 🙂

barchee
8. jan 2013

@gelinka75 a tak na mužovom veku nezáleží....chlapi môže aj hodinu pred smrťou v 98 rokoch splodiť dieťa 😝 a čo sa týka tvojich vaječníkov, s jednou babou sme mali v rovnakom čase ivf, ona mala nepriechodné vajcovody a tuším hneď po prvých krámoch po pôrode synčeka otehotnela prirodzene 😉 príroda je nevyspytateľná 🙂 ale nepoznám vaše diagnózy, tak nechcem kecať naprázdno 😝 😉 šak hej, ivf nie je finančne nič lacné...ja som bola šťaťstná, že nám to vyšlo na prvýkrát 🙂 v ktorom CAR ste boli? kukám, že si z BA...my sme boli v iscare, Války mi všetko robil...ale teraz už nerobí tuším, má za seba nejakú mladú doktorku.

simkarobkova
8. jan 2013

ahojte baby, môžem sa opýtať?robila som si test, najskôr mi vybehla iba jedna čiaročka,, no po pár minútach sme sa nań pozreli znova a ukazovala aj druhá ale veľmi slabo. na teste sa píše, že je jedno či je tmavoružova alebo svetlo. Myslíte, že teda som v tom?

barchee
8. jan 2013

@simkarobkova skús spraviť aj zajtra test...menštruácia ti neprišla? každým dňom by mala byť druhá čiarka silnejšia - ak si tehotná 😉

katkapoli
8. jan 2013

@petrah3 ano, cakam trojicky.aj ty? ako si zvladla tuto informaciu, ja to stale rozdychavam. mas aj nejaku specialnu liecbu, lieky a tak, ci nic?

lucka188
8. jan 2013

@simkarobkova Zalezi na tom co je to par minut. Na niektorych testoch pisu ze treba vysledok odcitat povedzme do 5 minut, lebo potom by uz mohol byt falosne pozitivny. Ako pise barchee, treba zajtra alebo pozajtra skusit znovu. Inak aj mne pri prvom teste vybehla slabunka druha ciarka az po cca 3 minutach. Bolo to este cca 2 dni pred vynechanim ms.

darka2001
8. jan 2013

Jej kolko je tu tehuliek z ke,ja mam termin 19.8. tak sa mozno stretneme v nejakej poradni k akym dr chodite?a ste spokojne?

nefertitka
8. jan 2013

@simkarobkova podla mna si, ked sa ti ukazala druha...skus si spravit pozajtra rano...mala by uz byt silnejsia🙂

tak som bola u lekara, spravil mi aj to sono, ditko v poriadku, srdiecko bije, ma 24mm 😉 ...tak ma to tak vcelku pozitivnejsie na chvilku naladilo, normalne takeho nejakeho maleho cloviecika som tam videla, aj akoby rucky a nozky alebo co to tam trcalo
na depku mi dal Guajacuran, ze si nemam vsimat ze je tam napisane, ze to tehu nemozu...tak ja neviem teraz...vraj sa to ale bezne dava v tehotenstve na depresiu aj v nemocniciach

simkarobkova
8. jan 2013

@barchee neprisla neprisla meska deviaty den a to s tou ciarkou viem..no hadam som tehu..zajtra idem k doktorovi 🙂 neviem sa dočkať verdiktu 🙂

nefertitka
8. jan 2013

tak a idem si dat svoju oblubenu stiplavu wifonku, snad mi nebude zle, ale taku mam chut na nu zas ze az...

enynka30
8. jan 2013

@penelope111 🙂 mne sa pacilo meno Richard uz ked som mala 15 rokov 😀 takze prvy syncek musel byt jedine Richard 🙂

cora41
8. jan 2013

@nefertitka no vidis, a bala si sa 🙂 takze gratulujem a treba sa ukludnit 🙂 papa

cora41
8. jan 2013

@darka2001 ja chodim k dr. Benovskemu na Rastislavku a kedze je to moj sused a sme kamarati, tak zatial som spokojna 🙂 chodila som k Hoppanovi na jazero, je sice pravda, ze mal super vybavenie, ale aj super peniaze vytahoval za vsetko... takze som odisla.. a ty kde chodis?

penelope111
8. jan 2013

@simkarobkova Treba od fotiť test možno sa len tebe zdá že je slabá 🙂

enynka30
8. jan 2013

@nefertitka jeeej no vidis, tak mozes byt kludnejsia 🙂 aj ja sa tesim, ja idem zajtra k dr. tesim sa na obrazcek levicka mojho 😉 a to ako si povedala doktororovi, normalne ze: pan doktor, mam teraz depresie mozte mi nejako pomoct ci? lebo ja mam pocit tiez dost casto teraz ze ma slahne....je mi proste vseliako ☹

a tu vifonku som si ja davala vcera o taktomto case lebo som myslela ze umrem ak si ju okamzite nedam 🙂

penelope111
8. jan 2013

@enynka30 Ja by som iné meno ani nechcela aj keby sa všetci postavili na hlavu aj nášmu kocúrovi u mami som dala meno Rišo 🙂

lucka188
8. jan 2013

@nefertitka A co ti povedal na ten vytok?

penelope111
8. jan 2013

@nefertitka Po tých liekoch sa ti bude chcieť spať. A na wifonkach aj ja teraz fičím 😀

enynka30
8. jan 2013

@penelope111 hihi 🙂 je to krasne meno, take vznesene 🙂 a da sa krasne obmienat, malemu babatku mozes hovorit risko risuliatko, risinko a ked bude velky tak risoooo 🙂 ja na maleho kricim risiacik 🙂