Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@enynka30 Pekne si vymenovala tie mená 🙂 Veru už keď to bude nezbedník tak to bude Rišooo 🙂 Jak Emiiil s toho filmu už neviem ako sa to volalo 😀 No a na koniec to bude dievčatko 😀
@penelope111 je to dost mozne, ze bude mozno aj dievcatko 🙂 ja vobec neviem ake by som dala dievcenske meno 😕
@nefertitka a na ten vytok ti co povedal.ja mam tiez ten problem.......ja som vcera robila masovu polievku,ale ako pre vojsko,strasnu chut mam stale na nu 🙂
@cora41 dakujem🙂
@enynka30 ja som mu povedala, ze dosla som za vami s troma vecami a on hned "no ze dajte" 😝 tak ja ze trapi ma vytok, mam dojem, ze mi smrdi, len neviem, ci to nahodou neni aj tym, ze mi smrdi vsetko, potom mam depresiu, ja viem, ze teraz mnou lomcuju hormony a tak, ale mam dojem, ze uz je to extrem a nemohli by sme spravit rychly ultrazvuk, ked uz som tu? 😝 ...a on na to, ze "co uz s vami, tak sa vyzlecte" 😝 a potom ked ma dovysetroval, tak mi povedal, ze ja vam teda na tu depresiu nieco predpisem a ze nebojte sa to brat, dajte si jednu dve denne...pisu tam, ze to tehotne nesmu, ale nebojte sa toho...tak mu snad mozem verit, nie?
@enynka30 Ja som dievčenské vybrala náhodou keď v počasí hovorili, že dnes je Barbora a chvíľu potom som tu na koňovi videla knihy o Barborke bolo rozhodnuté 😀
@penelope111 supeer, ze spat, uz teraz sa mi chce kazdu chvilu spat 😝
@midu6 no lenze mne sa zda, ze to ma pach, kvoli tomu som tam sla...ale on tvrdi ze nema...
@midu6 a ty si ktory tyzden?
@nefertitka ja som presne dnes 11tyzden🙂
@midu6 ved hej verim;)to bude asi fakt tym, ze mne smrdi vsetko
@nefertitka Však to 🙂 Skús si dať večer jednu tabletku a uvidíš čo ti to spraví :-/
@nefertitka myslim, ze urcite je to gynekolog, a vie co robi. neverila by som nejakemu praktickemu lekarovi keby to predpisall, ale gynekolog by mal vediet co robi 😉 noo tak to si mu dobre teda povedala 🙂
@nefertitka tak to bude tym 🙂
@penelope111 to je pekne meno 🙂
a bolia vas aj akokeby klby a svaly? mna bolia ako pri chripke na nohach...ale uz niekolko dni, to je normalne??
no mna neboli nic,akurat len prsia citim.....a byvam unavena,ale inak vobec nic..ja som zas prave preto bola podozrievava 🙂
@enynka30 mna teraz bolia trosku akoby triesla, na to sa inak fakt tesim, to mi uz ku koncu tehu davalo minule riadne zabrat...ale inak tiez mam dojem, ze ma bolia trochy svaly, na nohach, som to prikladala tomu, ze som sla na Slavin po schodoch, ale stale to neprechadza
@midu6 tes sa;) mne tak bolo pri malej, ze absolutne nic okrem pachov...a teraz je to uplne ine
@midu6 nemyslim, uz sa ti hormony ustaluju🙂 ja uz cakam na aspon 11ty tyzden ako na spasenie
inak beriete vitaminy pre tehotne?ja nie, lekar mi vyslovene povedal, ze nemusim, sestricka zas ze musim...robili mi ten nejaky test na antioxidanty, mam ho v poriadku, beriem len kyselinu listovu. Pri malej som tiez nic nebrala a je zdrava.
tak podla ms mam 6.8. (preto mi tu na stranke vypisuje, ze dnes som zacala 11.tyzden). ale podla usg som mala uz 2.8. ale aj 9.8. tak uvidim, aky bude podla usg v utorok zasa. ked mas termin 30.7. tak to uz potom nezacinas zajtra uz 12. tyzden? ja mam od zaciatku pocit, ze budem mat dievcatko a ze sa narodi skor, cize koncom jula to tak citim, neviem preco🙂
@nefertitka ja beriem femibion 800 ze to je dobre namiesto kyseliny list.leboze nie kazdemu sa vstrebe a vtomto femibione je to v takej forme ze to hned strebe telo.tak neviem.ale toto je len do 12ho tyzdna a ked som sa pytala lekarky ci treba aj potom brat tak mi tolko povedala ze netreba ale je dobre.aleze netreba kazdy den a dobre je to aj striedat...tak neviem ci budem nadalej,ved ani nase mami nebrali nic a same zdrave deti boli,aj ked uz ani to ovocie a zelenina nie je to co byvavalo.....

@enynka30 Mne sa pacilo meno Peťko ale bohuzial Peto uz je moj manzel 🙂