icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lucka188
8. jan 2013

@enynka30 Mne sa pacilo meno Peťko ale bohuzial Peto uz je moj manzel 🙂

penelope111
8. jan 2013

@enynka30 Pekne si vymenovala tie mená 🙂 Veru už keď to bude nezbedník tak to bude Rišooo 🙂 Jak Emiiil s toho filmu už neviem ako sa to volalo 😀 No a na koniec to bude dievčatko 😀

enynka30
8. jan 2013

@lucka188 nemame rovnakeho manzela dufam 😀 aj moj sa vola peto, a tiez som rozmyslala ak by bolo druhe babo ze petko, ale to potom by bolo hrozne, ked by bol velky tak kricis petoooo a dvaja sa otocia 😉

enynka30
8. jan 2013

@penelope111 je to dost mozne, ze bude mozno aj dievcatko 🙂 ja vobec neviem ake by som dala dievcenske meno 😕

midu6
8. jan 2013

@nefertitka a na ten vytok ti co povedal.ja mam tiez ten problem.......ja som vcera robila masovu polievku,ale ako pre vojsko,strasnu chut mam stale na nu 🙂

nefertitka
8. jan 2013

@cora41 dakujem🙂
@enynka30 ja som mu povedala, ze dosla som za vami s troma vecami a on hned "no ze dajte" 😝 tak ja ze trapi ma vytok, mam dojem, ze mi smrdi, len neviem, ci to nahodou neni aj tym, ze mi smrdi vsetko, potom mam depresiu, ja viem, ze teraz mnou lomcuju hormony a tak, ale mam dojem, ze uz je to extrem a nemohli by sme spravit rychly ultrazvuk, ked uz som tu? 😝 ...a on na to, ze "co uz s vami, tak sa vyzlecte" 😝 a potom ked ma dovysetroval, tak mi povedal, ze ja vam teda na tu depresiu nieco predpisem a ze nebojte sa to brat, dajte si jednu dve denne...pisu tam, ze to tehotne nesmu, ale nebojte sa toho...tak mu snad mozem verit, nie?

pasad
8. jan 2013

@darka2001 ahoooj, ja chodim ku Dr. Nagyovi (Postova) a neskor sa potom chystam zacat navstevovat Dr. Boszormenyho (nova nemocnica), lebo chcem u neho rodit, ak uspene dojdeme ku porodu 🙂

penelope111
8. jan 2013

@enynka30 Ja som dievčenské vybrala náhodou keď v počasí hovorili, že dnes je Barbora a chvíľu potom som tu na koňovi videla knihy o Barborke bolo rozhodnuté 😀

nefertitka
8. jan 2013

@lucka188
@midu6 no ten vytok, to som skoro odpadla, lebo vybral ten vnutorny usg a privonal 😝 a skonstatoval, ze to je normalny tehu vytok 😅
a ked uz riesite mena, my chceme dievcatko Lianku a chlapca fakt ze nevieme, uz som to tusim aj raz pisala, muz chce Davida, mne sa paci aj Denis alebo Alex...

nefertitka
8. jan 2013

@penelope111 supeer, ze spat, uz teraz sa mi chce kazdu chvilu spat 😝

midu6
8. jan 2013

@tak hlavne ze je to ok 🙂 ale ked som o tom nieco hladala tak tiez dokym nemas nejaky pach ze je to normal......

nefertitka
8. jan 2013

@midu6 no lenze mne sa zda, ze to ma pach, kvoli tomu som tam sla...ale on tvrdi ze nema...

nefertitka
8. jan 2013

@midu6 a ty si ktory tyzden?

midu6
8. jan 2013

@tak treba verit doktorovi...ak by si mala pocit ze nadalej citis ze to nie je ok,treba ist znova.....ja idem presne o tyzden,som zvedava co mi povie 🙂

midu6
8. jan 2013

@nefertitka ja som presne dnes 11tyzden🙂

nefertitka
8. jan 2013

@midu6 ved hej verim;)to bude asi fakt tym, ze mne smrdi vsetko

penelope111
8. jan 2013

@nefertitka Však to 🙂 Skús si dať večer jednu tabletku a uvidíš čo ti to spraví :-/

enynka30
8. jan 2013

@nefertitka myslim, ze urcite je to gynekolog, a vie co robi. neverila by som nejakemu praktickemu lekarovi keby to predpisall, ale gynekolog by mal vediet co robi 😉 noo tak to si mu dobre teda povedala 🙂

midu6
8. jan 2013

@nefertitka tak to bude tym 🙂

enynka30
8. jan 2013

@penelope111 to je pekne meno 🙂

enynka30
8. jan 2013

a bolia vas aj akokeby klby a svaly? mna bolia ako pri chripke na nohach...ale uz niekolko dni, to je normalne??

midu6
8. jan 2013

no mna neboli nic,akurat len prsia citim.....a byvam unavena,ale inak vobec nic..ja som zas prave preto bola podozrievava 🙂

nefertitka
8. jan 2013

@enynka30 mna teraz bolia trosku akoby triesla, na to sa inak fakt tesim, to mi uz ku koncu tehu davalo minule riadne zabrat...ale inak tiez mam dojem, ze ma bolia trochy svaly, na nohach, som to prikladala tomu, ze som sla na Slavin po schodoch, ale stale to neprechadza

nefertitka
8. jan 2013

@midu6 tes sa;) mne tak bolo pri malej, ze absolutne nic okrem pachov...a teraz je to uplne ine

midu6
8. jan 2013

@hej som rada,hlavne ked aj citam jak zvykne byt kockam zle....snad to uz ani nepride...

pasad
8. jan 2013

@midu6 sranda, ja som dnes tiez presne 11.tyzden a o tyzden v utorok idem na kontrolu 🙂

midu6
8. jan 2013

@pasad to faaakt 🙂 a termin ti na kedy vychadza,mne doky povedal ze 30.7....budeme spolu rodit 😀

nefertitka
8. jan 2013

@midu6 nemyslim, uz sa ti hormony ustaluju🙂 ja uz cakam na aspon 11ty tyzden ako na spasenie

inak beriete vitaminy pre tehotne?ja nie, lekar mi vyslovene povedal, ze nemusim, sestricka zas ze musim...robili mi ten nejaky test na antioxidanty, mam ho v poriadku, beriem len kyselinu listovu. Pri malej som tiez nic nebrala a je zdrava.

pasad
8. jan 2013

tak podla ms mam 6.8. (preto mi tu na stranke vypisuje, ze dnes som zacala 11.tyzden). ale podla usg som mala uz 2.8. ale aj 9.8. tak uvidim, aky bude podla usg v utorok zasa. ked mas termin 30.7. tak to uz potom nezacinas zajtra uz 12. tyzden? ja mam od zaciatku pocit, ze budem mat dievcatko a ze sa narodi skor, cize koncom jula to tak citim, neviem preco🙂

midu6
8. jan 2013

@nefertitka ja beriem femibion 800 ze to je dobre namiesto kyseliny list.leboze nie kazdemu sa vstrebe a vtomto femibione je to v takej forme ze to hned strebe telo.tak neviem.ale toto je len do 12ho tyzdna a ked som sa pytala lekarky ci treba aj potom brat tak mi tolko povedala ze netreba ale je dobre.aleze netreba kazdy den a dobre je to aj striedat...tak neviem ci budem nadalej,ved ani nase mami nebrali nic a same zdrave deti boli,aj ked uz ani to ovocie a zelenina nie je to co byvavalo.....