Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@nefertitka ja uz mam 3 nakupene , kuracie 😀 😀 😀
@midu6 no ved presne, ani mamy ani babky...v nejakej teme som tu dokonca aj citala, ze niektore z tychto vitaminov niektorym sposobili problemy s pecenou, to som tento problem mala aj pri minulom tehu aj bez toho...ale aj tak sa bojim, lebo viem, ze zas ten ptroblem pride;( len cakam kedy
no a ta zelenina, tiez si vravim, ked si dam na tanier rajcinu z tesca, ze ci si davam vobec do tela nieco zdrave a vacsinou to uz ani nechuti ako rajcina, bud to nema chut, alebo to je kysle...
@mistrall tsssss ze tri 😝 ja som zjedla a uz nemam, musim doplnit zasoby 😀
takze rajcina z tesca alebo wifonka, prast jako uhod 😝
@midu6 aj ja chcem dievcatkooooooooo
@nefertitka ja beriem ten femibion, co pisala midu. okrem toho uzivam len jednu tabletku Magne B6 a jednu tabletku multivitaminu klasickeho, ale to magne aj ten multi beriem stale, nie kvoli tehu. kvoli tehu beriem len ten femibion s kyselinou listovou.
@pasad a kvoli comu beries magne?
@nefertitka tri baby na jedneho chlapa🙂))no uvidime ale velmi silny pocit mam ze to bude chalanisko....u nas v rodine su inak same kocky,ja neviem co budem s chlapcom robit🙂)
@midu6 jasne, tak uz chapem. ja som mala poslednu ms 30.11. takze ty dnes zacinas uz 12ty tyzden. ak si tu na stranke zadas do profilu datum psolednej ms, bude ti vypisovat tyzdne automaticky. koniec 12.tyzdna je idealny na skontrolovanie pred vstupom do druheho trimestra, to je velky medznik 😉
@nefertitka 😀 😀 ale mometalne som plna vyrpazaneho syra s tatarkou a hranolkami tak uvidim kolko to vydrzi vomne , ale mam skusenost ze cim nezdravsie tam mi je lepsie 😵
@midu6 no ved, ale sa divim a manzel by tiez radsej dalsie dievcatko🙂 nezvycajne u chlapa 😉
napriklad moja mama mala 4 bratov, oni vsetci do jedneho maju chalanov a moja mama dve baby...a oni chudaci vsetci chceli dievcata a moja mama chcela aspon jedneho chlapca
@nefertitka vseobecne proti unave a vycerpanosti, mam dost stresujucu pracu, tak som si na to zvykla uz. teraz som si ho vsak nechala, lebo je to dobre na tie nase depresie.
Ako pekne ste sa tu rozpisali ohladom mien,ja mam zase stale pocit,ze to bude chlapec,ale aniza nic neviem meno,keby to bola baba tak to mam v pohode-Terezka,Katarina alebo Sonicka,ale chlap mi robi starosti esteze mame tolko casu....
@mistrall ze?aj ja mam ten pocit, ved rano som mala zas diabolsky salat, sice som citila trosku zaludok, ale nic strasne a teraz tu wifonku a je mi vcelku fajn...fuj ale ked som sla od lekara, tak ma chytil hlad, to mi bolo teda dobre spatne, a ja chuda som si spomenula na Wifonku a porazalo ma v tom aute, som sa musela vliect, lebo cesty neodhrabane, to to trvalo, ale dockala som sa 😀
jej ze hranolky...si ma zas na nieco navnadila 😠 😀 ...a nemam doma! 😝 asi si vyprazim chleba vo vajci...to je teda asociacia, co? 😝
@pasad no tiez ma napadlo dnes ze magne B6 by som si mohla nasadit, len lekar mi dal nieco ine hm...to sa da kupit aj bez receptu, ze?
@pasad no idem si to nastavit 🙂 ano to mi ma aj krv brat,,,,,@nefertitka jaaaj chlapi,velmi najprv by chlapca a ked sa im narodi dievca tak nedopustia na svoju dcerenku 🙂 moj najprv hovoril ze by chcel dievcatko a teraz ze by chcel viac chlapca,asi aj on ma tusaka 😀
@nefertitka inak chlieb vo vajci, tak na tom ficim uz dost dlho...a vifonky, neviem sa ich nabazit. mne inak chutia skoro same nezdrave veci, ale rozhodla som sa pocuvat svoje chute a nie rozum. nemienim sa trapit este aj jedalnickom. jednoducho pri tych vsetkych tehotenskych stavoch som rada, ze vobec daco mi chuti 😀
baby zaj ma cakaju odbery, pomoooc, dufam, ze bude vsetko ok, vysledky dobre a ze im tam neodpadnem 😅
inak co sa tyka mien, my frcime na menach na A 😀 uz mame doma Adelku a teraz by sme radi Amalku alebo Adama 😉
@nefertitka ano magne vies kupit aj bez receptu, ale ked uz ti lekar nieco dal, tak to kludne uzivaj. urcite s tym ma skusenosti a pomoze ti to.
@nefertitka ale chlieb vo vajci je aka mnamka 😉 to si daj mnaaaam
@mistrall vies,ze mas pravdu normalne by som si klobasu nedala ja som bola stale skor na zeleninove jedla,salaty a cestoviny no a teraz je to klobada,pecene koleno,vypr syr,treska a parky,pred tehotenstvom by som si musela dat po tych tazkych jedlach nieco na travenie a teraz nic je to v pochode a sladke mi nechuti vobec.

@midu6 inak ten femibion existuje aj pre tehotne po 12tyzdni, vtedy je to uz femibion 400+DHA a moj lekar mi ho odporuca, ako pokracovanie, ked doberiem femibion 800.