Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Baby este otazocka je vam zle aj v noci?alebo spite uplne v pohode?lebo ja sa aj v noci zobudim na to,ze mi je zle od zaludka a potom cez den chodim ako matoha nevyspata.
@nefertitka ja som to prikladala tomu, ze som bola prechladnuta, ale mna to boli hocikedy teraz, tak ja neviem, mozno si babo berie vapnik, ja neviem 😕
@nefertitka Ja neberiem žiadne vitamíny ani kyselinu listovú aj Dr. sa ma pýtala na to a som povedala, že nič neberiem lebo som brala femibion pred otehotnením a nerobil mi dobre tak neberiem nič a nič na to Dr. nepovedala.
@enynka30 citala som, ze v tehu treba jest vela maku, ma vela vapnika, to tiez mozem, na rano si dam makovnik (taky z carreffouru, je tam strasne vela maku) a k tomu nesquik z dolce gusta alebo kakavko🙂 inak ja akoze mlieko nemusim, ale normalne mi sem tam teraz to kakao aj chuti
@pasad presne tak, aj ja sa riadim tym, co mi chuti... nebudem jest nasilu nieco co mi neberie len preto, ze to je zdrave. Ako snazim sa dat si aspon tie rajciny, sem tam nejake ovocie, ale to mi nejak prestalo chutit uplne
@nefertitka tak vraj zene chuti hlavne v tehotenstve, co jej telu chyba 🙂 neviem teda, co chyba mne, ked mam uchylku na bocikovu pastetu 😀 ale u Teba si mozno pyta trosku extra vapnika 😉
@darka2001 ja som sa predminulu noc zobudila 5x, ze mi je zle, takze vedla postele mam piskoty a ked to na mna pride, tak pojedam, minulu noc zas nic, tak striedavo oblacno mi je
@marin.frist no asi vapnik a trocha Eciek🙂
@nefertitka nevadiii, aj e-cka treba 🙂 zvykame na vsetko.
ako tu baby pisu o tych vypr syroch, klobasach... ked ja mam stavy, ze som kazde 3 hodiny hladna (ako babatko 😀) ale ked si dam nieco take, mam v zaludku kamen... a tak by som si dala pecenu jaternicu so zemiakmi, len by som potom urcite cely den chodila zelena.
a uz 3. tyzden mi nechuti sladke, ziadna cokolada, keksiky, nic.
inak tie co mate uz deti, ked ste citili prve pohyby pri byvalych tehu?
@marin.frist no inak o jaternici manzelovi basnim uz asi tyzden, akoze koniec, keby ste mi ju tu postavili uz upecenu, asi by padla za 3 sekundy 😅 ...krvavnicku nie, ale tu bielu ze mnaaaaaaaaaaaam
@nefertitka az tak od 18-19 tyzdna, este mas trosku casu 🙂
@nefertitka prvy kopanec bol tusim v 20tom, ale take motylie pocity som mala o tyzden skor
Ahojte, tak sa k vam pripajam 🙂
@cora41 ja som chcela kvoli porovnaniu, lebo ja som prve bublinky citila uz v 16tt a vravi sa, ze v druhom to pride skor... 😉 mozno mi neuverite, ale naozaj to neboli vetry 😉
@odabinka ahoj🙂 aj ty druhe?

@pasad uz to mam 🙂