icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

midu6
8. jan 2013

@pasad uz to mam 🙂

pasad
8. jan 2013

@midu6 jeej, uz pekne vidno

darka2001
8. jan 2013

@pasad tak to netusim ,ale potesil ma ,lebo ho kazdy ospevuje ,ze vrak super doky tak uvidim

pasad
8. jan 2013

@midu6 sikulka, overila som ti to aj s tehotenskou kalkulackou a je to spravny termin porodu, cize ako vidis, dnes si acala 12. tyzden, gratulka 🙂

pasad
8. jan 2013

@darka2001 ja ho tiez nepoznam, ale v nemocnici mal dobre meno aj povest, preto ma zaujimalo, co ho viedlo k odchodu. urcite je dobra volba.

midu6
8. jan 2013

@pasad anooo,presne 🙂

darka2001
8. jan 2013

Baby este otazocka je vam zle aj v noci?alebo spite uplne v pohode?lebo ja sa aj v noci zobudim na to,ze mi je zle od zaludka a potom cez den chodim ako matoha nevyspata.

enynka30
8. jan 2013

@nefertitka ja som to prikladala tomu, ze som bola prechladnuta, ale mna to boli hocikedy teraz, tak ja neviem, mozno si babo berie vapnik, ja neviem 😕

darka2001
8. jan 2013

@pasad mozno chcel len vecsiu istotu,tak bude mat svoju amb odkial ho nemoze nikto vyhodit

pasad
8. jan 2013

@darka2001 asi to tak bude. ved uz dobru povest ma, takze nebude mat urcite problem s klientelou. tak potom napis dojmy z neho 🙂

penelope111
8. jan 2013

@nefertitka Ja neberiem žiadne vitamíny ani kyselinu listovú aj Dr. sa ma pýtala na to a som povedala, že nič neberiem lebo som brala femibion pred otehotnením a nerobil mi dobre tak neberiem nič a nič na to Dr. nepovedala.

cora41
8. jan 2013

@pasad ja koncim zajtra jedenasty a zacinam od stvrtka 12t - co je ten gynekologicky este len 11t🙂 ale vacsie cislo sa lepsie rata 🙂 a zajtra rano idem na UTZ ku mojmu lekarovi este tyzden pred tym specialnym UTZ, nech ma tam nieco nahodou nemilo prekvapi, tak mi drzte palusky 🙂

cora41
8. jan 2013

@midu6 a ja som mala termin poslednej 25.10, takze sme velmi blizko 🙂

cora41
8. jan 2013

@darka2001 a ten Murin je kde? a je dobry? aj by ta eventuelne odrodil?

pasad
8. jan 2013

@cora41 nebojaj, drzim silno presilno 😉 takze vsetko bude super. urcite sa potom podel s novinkami.

cora41
8. jan 2013

@mistrall to mame dnes na veceru!!! 😀 😀 😀 😀 mnamka 🙂

midu6
8. jan 2013

@cora41 hej sme na tesno 🙂 ale ajtak som z tych tyzdnov vol....niekde mi vychadza 11tyz. a niekde ze dnes 12ty...a ked si to ja spocitam tak mi to tiez vychadza na 11ty....ci to uz ani pocitat neviem 😒

nefertitka
8. jan 2013

@enynka30 citala som, ze v tehu treba jest vela maku, ma vela vapnika, to tiez mozem, na rano si dam makovnik (taky z carreffouru, je tam strasne vela maku) a k tomu nesquik z dolce gusta alebo kakavko🙂 inak ja akoze mlieko nemusim, ale normalne mi sem tam teraz to kakao aj chuti

nefertitka
8. jan 2013

@pasad presne tak, aj ja sa riadim tym, co mi chuti... nebudem jest nasilu nieco co mi neberie len preto, ze to je zdrave. Ako snazim sa dat si aspon tie rajciny, sem tam nejake ovocie, ale to mi nejak prestalo chutit uplne

marin.frist
8. jan 2013

@nefertitka tak vraj zene chuti hlavne v tehotenstve, co jej telu chyba 🙂 neviem teda, co chyba mne, ked mam uchylku na bocikovu pastetu 😀 ale u Teba si mozno pyta trosku extra vapnika 😉

nefertitka
8. jan 2013

@darka2001 ja som sa predminulu noc zobudila 5x, ze mi je zle, takze vedla postele mam piskoty a ked to na mna pride, tak pojedam, minulu noc zas nic, tak striedavo oblacno mi je
@marin.frist no asi vapnik a trocha Eciek🙂

marin.frist
8. jan 2013

@nefertitka nevadiii, aj e-cka treba 🙂 zvykame na vsetko.
ako tu baby pisu o tych vypr syroch, klobasach... ked ja mam stavy, ze som kazde 3 hodiny hladna (ako babatko 😀) ale ked si dam nieco take, mam v zaludku kamen... a tak by som si dala pecenu jaternicu so zemiakmi, len by som potom urcite cely den chodila zelena.

a uz 3. tyzden mi nechuti sladke, ziadna cokolada, keksiky, nic.

nefertitka
8. jan 2013

inak tie co mate uz deti, ked ste citili prve pohyby pri byvalych tehu?

nefertitka
8. jan 2013

@marin.frist no inak o jaternici manzelovi basnim uz asi tyzden, akoze koniec, keby ste mi ju tu postavili uz upecenu, asi by padla za 3 sekundy 😅 ...krvavnicku nie, ale tu bielu ze mnaaaaaaaaaaaam

cora41
8. jan 2013

@midu6 moja, ty si vlastne este jedenasty, lebo gynekologovia rataju tyzden od jeho ukoncenia. To znamena, ze ak si po gynekologicky 10tt+4, tak po "normalnom"si v 11 tyzdni - ktory vlastne prebieha, ale u dokiho si v 10, lebo sa este neskoncil...

cora41
8. jan 2013

@nefertitka az tak od 18-19 tyzdna, este mas trosku casu 🙂

rybca
8. jan 2013

@nefertitka prvy kopanec bol tusim v 20tom, ale take motylie pocity som mala o tyzden skor

odabinka
8. jan 2013

Ahojte, tak sa k vam pripajam 🙂

nefertitka
8. jan 2013

@cora41 ja som chcela kvoli porovnaniu, lebo ja som prve bublinky citila uz v 16tt a vravi sa, ze v druhom to pride skor... 😉 mozno mi neuverite, ale naozaj to neboli vetry 😉

nefertitka
8. jan 2013

@odabinka ahoj🙂 aj ty druhe?