icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

nefertitka
9. jan 2013

@lucka188 😉

cora41
9. jan 2013

@cerkutka ja uz mam aj po 40 🙂 takze dobrovolne nasilu 🙂

cerkutka
9. jan 2013

@cora41 jaaaaj🙂 tak to hej🙂) to ale vysledky nebudu hned to musis cakat daky tyzden nie?🙂

rybca
9. jan 2013

@cora41 tak to klobuk dolu, a to bude tvoje prve? ja som si povedala, ze po 35tke uz nechcem, 35 mi bude v lete, takze sme to stihli LTT, jedno uz mame, nech si clovek trosku aj dochodok uzije..🙂 moja mama mala sestru v 38, mama uz na dochodku, sestra este studuje, takze su tu stale drobne stresy z nezabezpecenia,

lienka19881
9. jan 2013

@darka2001 hej aj ty si to mala? tak to si ma ukludnila ze to preslo a ze vsetko bolo ok... lebo som ani nikomu nevedela presne popisat ze co to je, lebo bolest to nie je, len mam taky pocit ako keby sa mi tam taky tik objavoval 🙂 dakujem velmi pekne za info 🙂

henriett19
9. jan 2013

Ach jaj baby som smutná, dnes sa svokra eštelen dozvedela, že čakáme druhé bábätko a už ma aj nahnevala. Správa sa úplne odmerane ako keď sme čakali prvé. Vtedy priateľovi povedala, že sa má ísť obesiť a podobne. Určite nás majú za bláznov, pretože mám len 21 a dcérka má 16mesiacov. Priateľ to zatiaľ jeho rodine nechcel vravieť, pretože momentálne je bez práce, ale končí zváračský kurz a má ísť robiť do Nemecka od februára. Ani sme to nepovedali nikomu z jeho rodiny, ale dozvedeli sa to aj tak, po prvé aj tak je už na mne vidno, že som pribrala, keďže som vážila cez leto 56kg a teraz už mám 60kg a ledva pozapínam nohavice a po druhé ja som nedokázala nepodeliť sa s takouto správou svojim kamoškám a tu na MK (očividne to uniklo odtiaľto, keďže sú tu registrovaní aj ľudia od nás). Och ja nemám čo skrývať ani sa nehanbím za to, že čakáme druhé dieťatko. Práve naopak som šťastná a oni mi takto tú radosť len kazia :( úplne mám nanič deň :(

cora41
9. jan 2013

@cerkutka myslim, ze z UTZ by mal vediet vysledky hned a z krvi predpokladam niekolko dni..ale len si typujem..

cora41
9. jan 2013

@rybca niee, nejake by sa uz nasli starsie 🙂 ale uz su prec z domu, tak sme chceli este jedneho, uz dlhsie, ale az teraz sme boli uspesni🙂

lucka188
9. jan 2013

@henriett19 Hmm no tak ona je tiez matka a asi ma o svojho syna obavy a toto je sposob ako to dat najavo. Nenechaj si od nej pokazit radost, zvladli ste jedno babo, zvladnete aj druhe. Ved ked bola tvoja svokra v tvojom veku tak bolo uplne bezne ze zeny mali deti take mlade. A ked sa to babo narodi a ona uvidi ako to zvladate tak urcite zmakne 🙂

rybca
9. jan 2013

@henriett19 uplne viem co prezivas, moj ani nechcel povedat rodicom ked sme cakali Matyasa, ale som ho prinutila, lebo on odchadzal pracovat do NL a ja sama, vravim mu, uvidia ma s bruskom, budu sirit reci, ze nie je tvoje, tak to isiel povedat, po pol hodine prisiel cely zadychcany, ze bezal od nich, ze ked to povedal, tak mama s placom utiekla do izby a otec mu vynadal, ze preco trapi mamu, toto druhe mimi im este neoznamil, ze az po prvom sone, ked bude jasne, ze je vsetko ok, ale tak dufam, ze uz to bude lepsie, aj ked tym padaju plany na nasu dovolenku v auguste na SVK, ked mali mat svokrovci oslavu narodenin, svokra je dost egocentricka, ta ocakavam, ze bude nahovarat priatela, aby prisiel sam s Matkom, ale som mu povedala, ze toto tehotenstvo uz nebudem sama ani sekundu, preziju to ked neprideme

katla
9. jan 2013

Ahojte tehulky. Rada by som sa zapojila. Som 8tt a cakam dvojicky. Termin nam vychadza na 25.8.
Dufam, ze je vsetko v tom naj poriadku lebo patrim medzi tie stastne a nic mi neni. Bolia ma akurat krize a mozno tak kazdy druhy den mi je tak, ze nemam na ziadne jedlo chut. Ale ziadne nevolnosti, ani prsia moc nebolia a unava taka primerana.

henriett19
9. jan 2013

@lucka188 Ja viem, len ma to dosť zamrzelo :( čakala som, že sa potešia...

lucka188
9. jan 2013

@katla Ahojky, vitaj a gratulujem k dvojickam 🙂 Uz tu mame jednu dvojickovu (s tebou dve) a dve trojickove, ako sa nam tu tie viacpocetne tehotenstva mnozia 😀

henriett19
9. jan 2013

@rybca Určite to prežijú, ja by som tiež nepustila drahého samého s malou a ja by som mala zostať doma. Jááj už nech ubehnú aspoň dva mesiace snáď už potom bude ok všetko. Lebo teraz dokola budú nás rozoberať a nadajú nám dýchať kým priateľ nenastúpi do práce

zelovocka
9. jan 2013

@lienka19881 ahoj, máme na deň rovnaký termín 🙂

lucka188
9. jan 2013

@henriett19 Mozno sa tvoja svokra este nezmierila s tym ze uz je babka 😀 Mozno sa na to citi prilis mlada 😝

katuskad
9. jan 2013

@darka2001 ja od začiatku tehu spím v polosede a vtedy mi nie je tak zle, aj ked teda som dolámaná, ale aspoň sa ako tak vyspím....
@nefertitka pri prvom tehu v 18tt a v druhom tehu už okolo 15tt.... som cítila prvé jemné šteklenia

henriett19
9. jan 2013

@lucka188 Tak aj to je možné má 45rokov, ale tak keď moja mamina sa s tým zmierila a tá mala teraz v decembri 40 😀 akože nevravím, že moja mamina je nejako veľmi nadšená, ale nepociťujem od nej to čo od svokry. Mamina mi dokonca povedala, že sa teší. Ale je to náš život, ja som chcela mať prvé dieťa v 19tke a strašne som po ňom túžila, zvládla som to a zvládam to aj keď možno nie som práve tá najlepšia mama na svete. A takisto som chcela aj malý vekový rozdiel medzi detičkami. Neplánovane som otehotnela ale o to väčšiu radosť mám a nenechám si ju pokaziť.

lucka188
9. jan 2013

@henriett19 Spravne, len sa pekne tes, ved sa ti plnia sny 😉 To uz nie je tvoj problem ze tvoja svokra mala ine sny 🙂

darka2001
9. jan 2013

@henriett19 fuha,velmi mila svokricka 😖 ale hlavu hore ak manzel stoji pri tebe tak je vsetko o.k,je to vas zivot a ak ste vy traja-styria stastny tak je vsetko v najlepsom poriadku.a co na to vasi?

darka2001
9. jan 2013

@katuskad dobry napad tak to dnes v noci skusim,vdaka

lienka19881
9. jan 2013

@zelovocka tak to je supeeer 🙂 chystas sa rodit v bratislave? ak hej mozno budeme rodit spolu 😀

penelope111
9. jan 2013

No pekne ma strašia v tej supermame 🙂 Ja pôjdem rodiť na 99% cisárskym rezom :-/

marin.frist
9. jan 2013

@penelope111 ahoj, to je nejaky clanok? das mi link? 🙂

penelope111
9. jan 2013

@henriett19 Vykašli sa na svokru 🙂 Máš manžela dieťa a ďalšie čakáte tak sa nerozčuľuj nad takými ľudmi 🙂 Ja som za 12 rokov čo som s mojím manželom s toho sme dva roky manželia videla svokru dvakrát aj to na ulici keď nám nadávala 🙂 Alkoholička čo ti poviem 🙂

penelope111
9. jan 2013

@marin.frist To je tá nová relácia na jojke a dnes hovoria o pôrodoch 🙂

marin.frist
9. jan 2013

@penelope111 jaaaaj to je tak, ked nepozeram telku 😀

enynka30
9. jan 2013

@lucka188 Petku by sme chceli aj my ked by bolo dievcatko 😉

enynka30
9. jan 2013

@berbell mna jedine kedy ma nic neboli a nic mi nie je, je noc teraz, spim jak zabita..

zelovocka
9. jan 2013

@lienka19881 ano, v BA, zvažujem Kocha, ale ešte nič poriadne neviem, ešte je čas 😉 chcela by som čo najprirodzenejší pôrod, tak pôjdem tam, kde mi to umožnia. ako sa cítiš? ešte máš ten "tik"? 😀 mne dnes začalo všetko v kuchyni smrdieť, varím, a všetko smrdí ako sudová kapusta, kôš ani nechcem otvárať 😅