icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

cerkutka
9. jan 2013

@cora41 povies mi potom ako bolo na tom velkom utzv....ja mam tyzden po tebe🙂) trocha mi lepiiii

cora41
9. jan 2013

@cerkutka mne keby len trocha, mne teda statocne.. vies, ja s mojim vekom, to je ine % negativnych moznosti.. Ale nevzdavame sa a verime v nebicko🙂 Jasne ze dam a ku komu ides?

cerkutka
9. jan 2013

@cora41 ku tomu co ty....do vojenskej nemocnice (danciak sa vola??) nepamatam presne

cora41
9. jan 2013

@cerkutka dr. dankovcik... tak uvidime, pocula som nanho chvaly a moj doktor mi dnes povedal, ze vraj ma najlepsi stroj na Slovensku ( on si to vraj meni kazde 2 roky za lepsi), tak uvidime.. nechame sa prekvapit 🙂

cerkutka
9. jan 2013

@cora41 hej hej....aj moj ma k nemu odporucil🙂 tha uvidime..... ty maz u po 35? alebo tam ides dobrovolne?

rybca
9. jan 2013

@nefertitka no vsak ja som presvedcena o tom, ze to magnezium bolo kontraproduktivne, vsak maleho mi odhadovali na 4,5kg (real bol 3990g) a 2 tyzdne som uz prenasala, skoda, ze uz nemam moznost sa na to dodatocne spytat, ci neboli i ine moznosti, no ale uz sa stalo, uz to nezmenim, teraz som aj tak v uplne inej situacii, som zvedava co mi povedia v piatok na prvom sone...🙂

lucka188
9. jan 2013

@enynka30 hihi no to dufam aj ja 😀 este ze je Peto take bezne meno 😝 my sme obaja s manzelom proti tomu aby sa nase deti volali po nas, ale manzel by velmi chcel Petku keby sme mali dievcatko 🙂 Tak som mu povedala ze mozno druhe 😝

lucka188
9. jan 2013

@nefertitka Som ti vravela ze to bude urcite tym ze ti teraz smrdi vsetko 😝

lucka188
9. jan 2013

@nefertitka Ja beriem calibrum baby plan, mne lekar povedal ze by som mohla nejake brat, som mu povedala ze uz beriem toto a on ze to je pre prvy trimester dobre. Inak ten test na vitaminy mi este sestricka nerobila, lebo tam nemala ten pristroj ked mi vypisovala knizku. Tak neviem ci sa tam mam niekedy zastavit alebo pockam az do tej prvej poradne. Ona povedala ze to je na mne.

nefertitka
9. jan 2013

@lucka188 no hej, mala si pravdu 😝 ....
pytala som sa ho aj, ze ked mi uz trosku povolili nevolnosti, ci to bude tak isto aj s tymi pachmi a on ze to je indi vindi...no super...lebo smrdi mi fakt vsetko stale...ble

nefertitka
9. jan 2013

@lucka188 a kedy mas poradnu?ked uz nieco beries, tak snad to az tak neponahla si myslim...
ale viem, ze jednej predomnou to robili a jej to vyslo zle, tak jej tam ponukali nejake vitaminy za 70 eur mesacne, no dakujem

nefertitka
9. jan 2013

teda ze jedno balenie vyjde na mesiac a stoji 70 eur

nefertitka
9. jan 2013

ja musim ist este pred poradnou na to ekg, este som nebola

berbell
9. jan 2013

@enynka30 mna v noci bolieva brucho, na to sa budim

mirellka
9. jan 2013

ahojte babule...idem sa vás spýtať som 8tt a včera večer ma chytila bolesť podbruška ,najskôr akoby tlaky,pak popichavanie až po rezavý pocit.ani sedieť ani na bolu ležať nepomohlo len poloha na chrbte no dnes mi nič nieje tak neviem čo to bolo či dáky zabudnutý prdík alebo čo... 😕 nemáte s tým prosím skúsenosť,stalo savám niečo také ?

lienka19881
9. jan 2013

babule nemate niekedy taky pocit ako keby vas nieco stuchalo na lavej strane podbruska? mna uz druhy den, mam taky pocit ako keby som tam mala nejaky tik v nerve alebo co 😀 neviete co to moze byt?

cerkutka
9. jan 2013

@berbell mna zasa bolieva brucho rano....kazde rano...uz som rozmyslala ci to nie je tym ze na nom spim...ale ono ja si myslim ze ono sa roztahuje maternica takze asi raz za den nas boli kazdu, len kazda ma mozno iny cas kedy sa to v jej tele deje....(to si ja sama sebe takto vysvetlujem🙂

henriett19
9. jan 2013

@nefertitka jeeej ako zavčasu🙂

nefertitka
9. jan 2013

@cerkutka hej hej, vsetko sa roztahuje, ja ked som sa na to lekara vcera pytala, tak sa furt usmieval popod fuz, mna picha pri vajecnikoch, bolieva v podbrusku, ked sa prudko postavim, alebo si kychnem, tak ma tak zaboli brucho, ze az, akoby sa mi tam nieco natiahne
@henriett19 no veru, skoro🙂 tak som zvedava, kedy to pride teraz

nefertitka
9. jan 2013

tak som si na radu lekara spravila kavu, latte macchiato, celkom mi chuti po dlhej dobe, fuj, len mi prihorela cibula a tak mi to smrdi, ze az

cerkutka
9. jan 2013

@nefertitka inak mne lekar na nizky tlak poradil presne to iste🙂) a ked to vyslovil na moje velke potesenie tak som zavolala aj svojho manzela nech to pocuje pretoze on bol ten ktory mi to zakazoval🙂

gelinka75
9. jan 2013

@cora41 tesim sa s tebou, ze je mrnus v poriadku 🙂

nefertitka
9. jan 2013

@cerkutka heh🙂 moj muz je taky isty 😝

lucka188
9. jan 2013

@nefertitka Poradnu mam az 4.2. Este sa nacakam :( Ale ked tu vsetky pisete ako ste isli pre istotu na ultrazvuk a vsetko je v poriadku tak ma to upokojuje 🙂

nefertitka
9. jan 2013

ja ked sa tak nad tym zamyslam, tak si neviem predstavit, ze mi namiesto jedneho dietata tu budu behat dve🙂 divna predstava, lebo to jedno je by som povedala za 4 chalanov aj 😝 ...to si sice este pockam, kym zacne behat, ale aj tak. Dnes rano za mnou moje male prislo a ukazovalo mi 5 minut ako ma lubi, ma stiskala akoze najsilnejsie ako to vie;) som sa roztapala 😝 ... a ked takto dojdu dve, z kazdej strany jedno.... 😀 len dufam, ze nebude tato moja starsia ziarlit, ale budem sa snazit, aby nemala pocit, ze ju nejak zanedbavam, alebo ze uprednostnujem babo, snad sa mi to aspon ako tak podari.
Babule, tie co uz mate viac deticiek, ziarlili starsie?

lucka188
9. jan 2013

@nefertitka Ja som sla na ekg hned po poslednej navsteve, nikto tam nebol tak to bola rychlovka, len po vysledky si musim este zbehnut.

nefertitka
9. jan 2013

@lucka188 mozno sa tam niekedy aj stretneme🙂 vyuzijes aj ten 3D ci 4D ultrazvuk?ja neviem ci v tom 16tt alebo v tom neskorsom stadiu az, manzel chce oboje 😝,,,,
ale pri malej som bola na 3D v 14tt a to bola ina sranda, co tam vystrajala v tom bruchu, mala tam nejake dieru, do ktorej sa nam stale schovavala a furt nam odtial vytrcala len ritku 😀

darka2001
9. jan 2013

@cora41 on pracoval v novej nemocnici

lucka188
9. jan 2013

@nefertitka Hej chcem ist na oba 🙂 Viem ze je to trosku drahe, ale tak myslim ze to za to stoji, zvlast ked cakas prve babo 🙂

darka2001
9. jan 2013

@lienka19881 ja som mala presne ten isty pocit okolo 6 tyzdna,a presne si ti vystihla bol to taky tik u mna na lavej strane,bolo to aj pekne viditelne ,ale preslo to a teraz sa to asi 2 tyzdne neobjavilo.na kontrolach bolo vsetko o.k tak som sa ani nepytala