Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

aj ja poprosím o pridanie do súkromky 🙂
Ahojte, pridavam sa k Vam, termin 9.8., pisete o sukromnej diskusii, mozem medzi Vas🙂.
Baby poprosim o radu...mam svagrinu čo ma termín na 13. Augusta a je v 6 týždni...ako neviem ale skôr by somcčakal 13 tyzden...no môjmu brachovi povedala že 6. ...čo vy na to ?
Ahojte, my mame termin 8.8. mozete ma pliiiz pridat do sukromky? Dakujem
@henas Ahoj ja mám termín 14.8 a som v 13 tyzdni, takze nic v zlom, ale svagrinka z matematiky Nobelovu cenu asi nikdy nedostane 😉
baby, mne nechce otvorit tu sukromnu diskusiu, mala som ju vzdy otvorenu a teraz mi pise , ze neexistuje 😒 ☹
ja tu uz do tejto starej temy nechodim....pokial ma niekto neoslovite a neoznacite ja to tu nevidim takze nemam odkial vediet novych clenov...
Ahojte babenky, ja mám termín 8.8.2014. A tiež by som chcela ísť do súkromnej skupiny
Ahojte chcela by som sa aj ja pridať, termin mam zatial na 12.8.2014 a teraz som v 14tt. Dakujem
@voskovka ja mam termin25.8. Mohla by si aj mna pridat do sukromnej prosiiim. Dakujem ;)
ahojte tehulky ak vás smiem poprosit toto je naše augustovčatko z 2013 a je prvýkrát v súťaži ,radi by sme vás poprosili o podporu jedným hlasom , velmi pekne vám dakujeme a želáme krásne tehulkovanie 🙂
http://www.klub-mamiciek.sk/sutazime?foto=462
Ahojte. Mate niekto skusenosti s kurzom pre prvorodicky v Ba? Viete mi nejaky kurz odporucit? Termin mam august, tak kedy je najlepsie zacat takyto kurz navstevovat? Dakujem za radu

Prosím pridať do súkromky