Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
koceny ako mate ? 🙂 Ja sa straaasne vytesujem z ciarocky 🙂 🙂 🙂 dnes som si bola kupit Femibion 800 a tesim na pondelok,ked mi doki potvrdi tehu 🙂 Verim,ze potvrdi 😀
... zase problem... hnedy vytok... doktor mi dal.. telefonicky... askorutin... takze uvidime... a to mam este k tomu cestovat k rodicom 70km
tak ja teraz neviem ☹ ja budem vo štvrtok 6t+3 (chcem ísť ku lekárovi )myslíte, že by sme už mohli počuť srdiečko ?
@anjelik0907 vo vacsine pripadov je srdiecko uz v 6tt, niekedy v 7tt a obcas sa stane ze az v 8tt. moj dr. objednava na prve sono vzdy v 7tt lebo vtedy uz srdiecko bije o sto sest.
@mentolka28 ďakujem 😉 no uvidím teda kedy pôjdem 😉
@cukrik580
@os jéééj baby,dlhšie som tu nebola....vidím že sa nemáte moc dobre 😢 ,držím všetky palčoky,nech sa polepší a držte sa!!!
ja som už 9tt,zatial OK,už mi asi aj prestáva byt zle...a jedna kamoška mi poradila dávat si B-komplex,že potom nie je tak zle...tak som skúsila a naozaj to bolo prijatelnejšie,kedže dochádzam busom 25km do roboty...čo na to poviete??
ešte raz držkajte sa!!!
Peknu nedelu kocky ;) drzim vam palceky nech sa miminka krasne uhniezdia a vsetko bude v poriadku ;)
@matabah aj ja som 9tt a v piatok idem prvykrat k midwife tak uz sa neviem dockat ;) mne tiez byva zle vcera prvykrat nic ale dnes rano uz zase :D no co uz radosti tehulkovania ;)
Tak sa drzte ;)
Ahojte baby, dlhšie som tu nebola tak už bolo načase sa ozvat. Čítam že viacerým Vám býva zle. Me vôbec iba keď som hladna. V utorok začínam 9 tt a zajtra idem k doktorke. Tak Vám prajem pekný zvyšok nedele.
@kamea858 mne tiež nebýva zle, len občas v náznakoch, keď vyhladnem... ale ževraj to sa môže začať neskôr... čo myslíš? som už za vodou, alebo ma ešte možno nevoľnosti čakajú?
@matabah
@lexi27
@kamea858
@kazunomiya Mne tiez nie je vobec zle.Keby nebolo ciarociek na testiku,ani neviem ze som tehu 🙂 Len som viacej unavena a ospala,ale to je aj z toho tepla,ze sa mi nic nechce 🙂
@kazunomiya to neviem či sa to môže začať aj neskôr. Dúfam že už nie.
ahojte,mozem sa k vam pridat? bola som u doktora v 5tt+3d a o srdiecku mi nic nepovedal,tak som sa opytala a on,ze by uz bolo vidiet len mi nechcel tym vag. sonom dlhsie vrtat,ze je to nebezpecne 😕 a objednal ma az 25.7.,to je o 5 tyzdnov,neviem ako zrychlit cas,lebo je to straaaasne dlho...tak prajem vsetkym uspesne a hlavne zdrave tehulkovanie 🙂
@majaon ahoj tak vitaj medzi nami 😉 ja idem ku lekárovi vo štvrtok a už sa neviem dočkať 😀 pozerám ,že aj ty máš doma už riadneho chlapa 😀 môj má 12 rokov, tak to budeme ako prvorodičky po takej dobe 😀
ahojte kocky tak ja sa hlasim tiez po dlhsej dobe vydovolenkovana, na dovci som mala tlak v mechuri a stale som cikala potom to preslo ku koncu ma parkrat pichlo v podbrusku a inak nic v noci sme dosli a znova zacali tlaky a pichanie v podbrusku termin u lekarky mam koncom tyzdna tak snad bude vsetko ok
Ahojte tak už sme po návšteve u lekára, srdiecko bije o sto šesť mame 1,6 cm. Teším sa.
@kamea858 jéj to je krásne ,tiež by som chcela niečo také napísať ja vo štvrtok 🙂
@kachniatko17 ano 😉
@mentolka28
u nás sa dá od 7tt ale to sa platí ,20eur ,pretože aj zdravotná poisťovna prepláca od 10tt ,od 10tt na tom sone vidieť predsa len viac ,ja som zvedavá čo bude v stredu 🙂
@matabah
pri prvom mi nebývalo vobec zle,nič do konca tehotenstva pohodička 😀 a teraz tieto tri dni mi dali dobre zabrať,aj to teplo,aj žaludok ako na vode ,že ranná nevoľnosť ,no u mna trojdnová, teraz ked niečo zacítim hoc aj aviváž napne ma 😝 a jem len suché pečivo,ovocie
@majaon aj ja som podobne ako ty ja som dnes 6tt +1 prvé sono som si platila a potvrdila tehu a teraz musím čakať do 22. júla a až vtedy budem vidieť srdiečko aj vypíše tehu knižku tak musím len čakať a to ma strašne prestrašne desí, lebo pri prvej som blula tak som vedela že všetko je ok a teraz ani zle mi neni nič, len trochu ospalá a každú chvílu chodím cikať
@barcelona94901 pomaly sa z toho spamatavam len nech je zdrave🙂a jedno ci ch al.d 🙂
@kachniatko17 držím palce a pozerám,že ty dve detičky ,aj malé ešte,tak do tretice? 😉
@barcelona94901 no povedala som si ze pockame na tretie aleono nechcelo bum uz sa hlasi,no budem to mat tazke ale hadam budem zvladat,len co ma viacej stve ze mi nic neni len to ze mrcha meskala...ale aspon mm bral sportovo 🙂
cavte koceny 🙂 Tak prisla som od dokiho,mame potvrdene tehu 🙂 len este nebolo nic "zaujimave" vidiet.Som len 4tt + 5.Objednal ma az na 5.8. Aaach takaaa dlhaaa doba 😒
@cukrik580
@matabah
no cavte... som hned naklusala k dokymu v pondelok.. po tom strasidelnom vikende... a viete co??? srdiecko staaale bije 🙂 ... vdaka Bohu 🙂 ... som v 7tt - 8tt, mam ist aj bud. tyzden na ultrazvuk... asi ma chce viac sledovat po tom vsetkom... uvidime...
...ten utrogestan a askorutin zabrali... este som musela viac polezat... vseeetci ma obskakovali (som sa trepala 70 km cez hory doly k rodicom)..
... no a este k tomu, som musela dnes po navsteve doktora riesit sefku.... mi tvrdila, ze navstevy u lekara v tehotenstve sa zaratavaju do tych 7 dni co mozem mat Pcko, a ostatne navstevy si "musim" riesit nahradnym volnom alebo dovolenkou... NO ISTO!!! ... tak som si nasla na nete "oznamenie zamestnavatelovi"... skopcila.. oficialne oznamila 🙂 ... takze... hadam uz nebude problem s takymito blbostami... asi si to musim sama vsetko pozistovat a nastudovat.. lebo ma chcu oklamat v tej praci... takze ak viete nejake info jak a na co vsetko mame "pravo" 🙂 .. tak piste 🙂

@amanda683 aj ja som užívala v prvom tehotenstve antibiotiká ☹ tiež som ešte netušila, že som tehu. Nakoniec bolo všetko ok a mám zdravého chlapčeka 😉