Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@os nedaj sa! to sa vobec nerata z tych 7 dni...mas pravo kolko je potrebne pocas tehu... no ja som od dnes PN od obvodnej, aj u mna asi utrogestan zabral lebo od soboty od poobedia zatial ok...asi to boli len stresy...ako si davas utrogestan?vrchom ci spodkom? mne kazal jest! tak jem ale na pribalovom letaku je ze sa ma davat v prvom trimestri spodkom...nakazal mi dvakrat jednu...
@cukrik580 vaginalne.. rano vecer po 2 tabletky... takze to oproti tebe prehanam :D .. ale som rada ze to mas ok 🙂 .. mna to srdiecko rano neskutocne potesilo 🙂 ... som po januarovom potrate a ten bol vytokom.. tak som bola trochu v strese...
ale je to ok 🙂
zeny v rodine ma nahovarali na tu PN, ale ja sa uz zase citim ok... a kedze ucim... cakaju ma prazdniny.. takze tie prve mesiace prezijem aj tak na dovolenke 🙂 ... este musim zistit info o tom doplnkovom pripoisteni.. ci mi nieco z toho nemoze kvapnut :D ... sme fest natesno financne... netusim jak to budeme zvladat ked budeme mat babo...
@lexi27 myslím si,že až tak velmi mi nebývalo zle...čakala som horšie...akurát,že dochádzam do tej roboty a tí ludia v tom buse...moje nervy....z toho mi je blbo...ked sa neumyjúú ☹
a musím v kuse zobkat niečo,nesmiem byt hladná...vtedy mi je zle...ráno oči otvorím a už dávam rožok s maslom..🙂
@os to doplnkové som si aj ja platila...bola som sa opýtat,skončila som s platením v novembri 2012 a to som nevedela,že som tehu,tak ale som v januari tiež potratila,no aj teraz mám z toho nárok...len u nás sú také kozy na sociálke,že sa tvária,ako keby mi mali dat zo svojho....takže nejprv ma odbila,že nemám nárok,ked som pritvrdila a kukla v Pc,tak už mám nárok....trubka,že? 🙂
my asi len teroreticky stale spekulujeme nad bulharskom :D
sme tam boli 2 roky po sebe.. a bolo super... ze ... pokracovanie svadobnej cesty :D ...
ale... po tom potrate sa asi bojim cestovat az tak daleko.. keby nieco...
@anjelik0907 ahoj,no je pravda,ze sa asi budeme znova vsetko ucit,ale hadam sa to postupne vynori z pamati 😉 hlavne aby bolo vsetko ok po zdravotnej stranke
@mrnousjana ahoj...ja len nechapem preco ma Dr. objednal az po takom case,tak len odratavam dni 🙂
@amanda683 ahojky,tak gratulujem a pozeram,ze ta tiez doki objednal az o taky dlhy cas,musime to nejako vydrzat a zatial si uzivat tehu - teda pokial nam nebude zle 🙂
ahojte pridavam sa k vam len som zmatena po tyzdni meskania mrchy som si spravila test vysli ciarky tak som robila dalsich niekolko isla som k dr 14.6 nic nebolo vidno, 17.6 a 19.6 mi brala krv hcg zvysene 900 potom 2000 sono stale nic az dnes som bola na sono a uz bolo vidno vacok ale podla poslednej msm8.5 by som mala byt 7tt je mozne ze som otehotnela neskor ako mohla prebehnut ovul? potom sa mi aj termin porodu posuva??? este digi test 14.6 ukazal 2-3tt. som z toho zmatena
@aplless mohla sa ti posunut ovulacia v cykle na neskor, mne sa to tiez stalo, keby som ratala podla poslednej MS tak som vyse tyzdna dlhsie tehotna nez som... oni to potom presnejsie urcuju podla sona. aspon tak mi vravela kolegyna a aj tu som to citala.
@kazunomiya no ved uvidime idem za tri tyzdne na kontrolu. ale zrejme som otehotnela zaciatkom mesiaca nejaky tyzden pred dalsou ms. mam v tom chaos aj koli tomu ze som uzivala anik. ked som douzivala mesiac prisla mrcha a ze tri mesiace sa precistim a potom sa posnazime ale nejak uz dalsia mrcha nedosla ani sme sa nesnazili tak neviem presne kedy som oteh. a este som bola aj chora cely maj to ma najviac stve ale snad to bude dobre uzivam kyselino aj vitaminy.
jaj a este mame rozostavany dom som chcela az do noveho ale nevadi nejako to dobojujeme aj som rada lebo ked mala dcera 3 roky sme chceli dalsie a nemohli sme mat zo tri roky potom som nasadila anikonc. a sup na prvy pokus sa to ujalo
@aplless drzim palce. po vysadeni HAK si mohla mat trosku domotane hormony.. ale hlavne je ze sa podarilo. mam aj take zname, ktore po HAK mali s otehotnenim a vobec s normalnym cyklom strasne problemy.
@kazunomiya ja som cakala ze mi nabehne cyklus a nejak uz nenabehol :D
Ahojky, tak aj ja sa ku vám pridávam 🙂 dnes som bola u doktora a potvrdil mi tehotenstvo 🙂 o dva týždne mám ísť na ďalšiu kontrolu. Dnes som tak cca. 5 týždňov aj 5 dní, takže termínovo mi to vychádza až na koniec februára, ale je to február 🙂
ahojte, tak sa k Vam pridavam aj ja,podla mojich vypočtov mam termin 17.2. Babulky chcem sa spytat uz ste v praci oznamovali tehotenstvo? Lekarka mna objednala az na 8.7. nie je to neskoro?
@simona24 Neskoro to nie je.. ja som podobne, vypocital mi to moj program v mobile na 22. februara. Ona chce aby uz toho viac videla, ked prides. V praci som to oficialne neoznamovala, ale neoficialne to vie sefka, to som naschval jej povedala, aby ma trochu setrila. Oficialne oznamim ked mi oficialne lekar potrvrdi tehotenstvo resp. ked mi da knizku.
Keby nahodou dovtedy nastal nejaky akutny problem, nedajboze krvacanie alebo co, tak sa okamzite hlas v nemocnici. Ak by to nebolo az take vazne, ale predsa dolezite, tak daj vediet lekarke. Inak sa nemas coho obavat podla mna.
ahojte babulky, veľmi nesmelo a pomaličky by som sa k vám chcela pridať aj ja 😉 2 čiaročky na teste som si našla pred týždňom, ale ešte mám obavy sa tešiť naplno, keďže som vo februári potratila 😕 u gyn som ešte nebola, ani som sa ešte neobjednala, dnes mám ukončený 6t. cítim sa zatiaľ dobre, žiadne zmeny ani príznaky, ale také som mala aj prvé tehu, keby mi nerástlo bruško, ani by som neverila, že čakám drobca 😉
zatiaľ mám prečítaných len prvých asi 5str., všetkým držím palčeky, aby sme si tehuľkovanie užívali a nakoniec sa všetky tešili z našich drobčekov 😉
ahojte baby... mam otazky 🙂
... kedze som "prvorodicka" .. vobec netusim co ma caka... mohli by ste mi niekto napisat ako funguje take nieco...
ze... prehliadky (to podla tych tyzdnov v teh. knizke?), ako byvavaju poradne / co tam na nich je, ako to prebieha... atd :D
... pytam sa preto, lebo potrebujem kolegyni co robi rozvrh povedat, kedy mi nema davat hodiny, ze budem musiet chodit do... poradne ci kam 🙂 ...
kedze sa v tom nevyznam, tak mi to pls niekto popiste 🙂

Ahojte baby 🙂 Tak aj my máme termín vo februári 🙂