Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
A veľká k bijucemu srdiecku 😲 🙂
A veľká gratulacia k bijucemu srdiecku 😲 🙂
@e.l.i Dakujeme 🙂 tesime sa 🙂 az mi slza vybehla 🙂
@katulienocka11 veru ja som mala pocit ze sa vrhnem na dokiho a vybozkavam ho 😀 ked povedal že babo je ok. Myslím že už teraz máme strach o naše detičky aby boli v poriadku a asi s ním budeme musieť žiť celý zivot 😉
@e.l.i to uz k tomu patri, ale nevadi, a veru teraz uz aby bolo len vsetko v poriadku 🙂
@katulienocka11 aj mne ked sa ma doky pytal, ze vidite to malicke co nam tu tak krasne blika a ja som nedokazala vydat ani hlasku 😀 bola som a aj som strasne stastna a vtedy aj slzicka vybehla 😀
hlasim sa, prisla som prave od lekara. vsetko vyzera byt super, babo ma 4,69mm a mam jeho prvu fotku 🙂 aj srdiecko som videla bit 🙂
inak dal mi duphaston, pre istotu, ale akosi mi zabudol povedat, ako sa berie. jedna denne? lebo ked nepovedal, tak tipujem ze je to tak... z pribaloveho letaku som moc mudra nebola... mate ho tiez niektora?
@kazunomiya gratulujem k perfektným správam od lekára, a co ja viem tak duphaston sa berie 2x1, teda rano, vcer
@janeita no tak je to aj v letaku... tak asi to treba tak 🙂
och co si neskontrolujem to sa nedozviem taky je ten lekar pojaseny, aj minule mi zabudol nieco povedat 😀 ale inak je super, mam noveho.
@kazunomiya aj tu na mk je kdesi téma o duphastone, kde písali že treba tak 😉
a to nevadí že ti lekar sem nepovie nejaký detail hlavný je prístup a odbornost 😉
@janeita popozeram, ale nasla som to tak aj v popise lieku pre zdravotnikov 🙂
hej, myslim ze odbornik je 🙂 neviem, ci s kazdou tak odborne rozprava ako so mnou, lebo potom moze byt ze mu niektora aj nerozumie 😉 ale mne to vyhovuje 🙂
baby je normalne ze mam v posledne dva tyzdne traviace problemy ? najem sa a zacne ma boliet brucho,
@kazunomiya tak možno tvoj lekar dokaze odhadnut inteligencnu a vzdelanostnu uroven zeny, a podla toho vybera styl rozhovoru a vie co povedat. Musi to byt odbornik 🙂
@janeita on ma pozna, vie ze som psychologicka, tak asi vie ze odbornemu jazyku rozumiem 🙂
@kazunomiya .. ja beriem duphaston 2x denne po jednej tabletke.. tak mi nakazal...
my sa ale nacestujeme 🙂 cez vikend sme boli na rodinnom stretnuti cca 100 km od nas... a dnes som sla aj s manzelom k dokymu... vsetko v poriadku... dal nam aj fotku... a manzel videl babo a pocul srdiecko 🙂 ... takze sa fest tesime 🙂 najblizsie mam ist 19.7.
@cukrik580 my sa načakáme, že 😒 ja až po tebe 22.7....
@cukrik580
@mrnousjana vy sa stazujte baby.Ja idem az 5.8. ☹
@amanda683 @cukrik580 @mrnousjana vy aspoň viete kedy pôjdete k dr., ja som ešte k dr. ani nevolala odkedy som tam bola prvýkrát že asi som tehu, to ma len tak ledabolo odbila , a teraz nedari sa mi zladiť návštevu lekára s pracovným časom, takže len keď bude voľnejšie tak tam nabehnem a budem o 15€ ľahšia za vyšetrenie bez objednania čo už
@kazunomiya aspoň budeš mať vo všetkom jasno 🙂
@cukrik580 Ja som sa tak bala aby bolo vsetko OK, ze som ani nedychala 🙂 ale este je pred nami kus "prace" , tak musime si davat na seba pozor a teskat sa , hladkat brusko a prihovarat sa 🙂 Uz sa tesim na dalsie sono 🙂
@katulienocka11 aj ja poctivo hladkam ked ma pichne 😀 tesim sa hrozne aj ja.dufam ze uz bude vidno nieco viac a nech mi spravi aj fotku lebo aj manzelik je zvedavy a aj kamosky 😀 knizku mi este neda ale to nevadi hlavne nech nas odfoti.😀
baby je to už na vás trochu vidno?? ja som 8tt a akurát veci cítim trochu tesnejšie a strááášne ma bolia prsia, no neskutočne, inak malá zlatá stále sa ma pýta na bábatko či rastie a ked niečo jem tak na mna pozerá a hovorí a mami a to mu chutí?? a nechce radšej keksík?? alebo čokoládku 🙂
@cukrik580 ja hladkam tiez poctivo, na tajnasa pod stolom v praci, kedze este to nechcem povedat nikomu, az ked prejde 12tt. Ci to vydrzim neprezradit uvidime 🙂 Ale uz sa teskam na dalsi portret, nech sa nam krpec ukaze ako pekne rastie 🙂 Na knizku este trosku ja si pockat, Ty budes mat skor 🙂 to mas za par 🙂

@katulienocka11 to je sranda bo ja tiež obyčajne. biele rožky môžem a najlepšie s maslom a mliekom..a snáď som túto kombináciu nemala 100rokov.