Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@figurka1985 každý doki má svoje postupy, podľa toho čo je preplácané, tak tuším sú len 3-4 sona, neviem presne, a niektorí doktori sa toho držia, 1 sono robia v 10tt, a iní doktori zasa robia sono ako na bežiacom páse, takže môžeš si vybrať 😀 tiež by som bola sklamaná na tvojom mieste, ja idem 1x k dokimu teraz v pondelok, ale môj doktor mi určite bude robiť sono, už aj kvôli vylúčeniu mimomaternicového tehu, poprípade ak by srdiečko nebilo, tak aby sa robili rýchlo iné vyšetrenia a nečakalo sa dlho na čistenie 😒 ... ja chodím k súkromnému gyn, som objednaná vždy na presnú hodinu a sono robí každý mesiac počas tehu, čiže robí sono vždy keď tam prídem na kontrolu, zo začiatku mi aj vadilo to veľké množstvo utz, ale nakoniec som bola rada, že malú fazuľku vidím ako sa vyvíja 😉
@e.l.i fuha, držím moc moc palce aby to dobre dopadlo 😔
@pacna jasné 😀 vitaj 😉
ahojte dievcata, tak ja som sa prisla s vami rozlucit ☹ mame prazdny plodovy vak takze babatko nebude, v pondelok ma cakaju este testy a odbery ze co sa vlastne stalo. boli to ale musime ist dalej, nadej zomiera posledna budem dufat ze sa to snad este raz niekedy podari. vam prajem spokojne tehulkovanie ...drzte sa tu vsetky
@zemruska :( to mi je ľuto a držím veľmi palce
@anjelikdianka ja neviem už čo jesť,aby bolo všetko v poriadku,
jediné čo nedám von je jogurt a vianočka mne nevadí samotné blééé ,ale to napínanie,kým to ide von
včera som sa tešila na plnenu papriku,som dufala,že aspon to zjem,no omyl a ráno len čo som oči otvorila,zase blééé 😒
začínam mať troška obavy ,kedže ani zelenina ,ovocie ,nič sa vo mne nezdrží 😝
Žienky ako tak čítam viaceré z vás tu trápia dosť nevoľnosti. Ja som tento problém mala pri prvom tehu. A dosť mi pomáhalo nenechať sa vyhladovať. Mala som po ruke slané tyčinky a pomaličky vyjedal. A potom som pila Coca colu. A tá mi faaakt pomáhala. Jasné nepila som ju na litre ale jeden pohár poobede mi fakt uľavil. Kamoške zase Kofola pomáhala. Mne trvalo dosť dlho než som sa k tomuto dopracovala 😀 ale tak vyskúšajte možno pomôže aj vám 😉
ahojte, obcas si vas citam, lebo ktovie ci neskoncim ako februarovka. 🙂 moj dr. posunul termin porodu na 1.2, pritom male bolo o 3 dni vacsie. no uvidime...
inak ja som v skupine januar 2014 ale tak hadam nebude vadit ak budem obsmrdat aj tu, vsak? 😀
jeeeeziiisss mne je zleee 😝 😝 😝
Kočky natierate brusko? A čím?
@pacna nenatieram
@fleur2 ja pijem lipovu 😀 lebo len ma napína a napína a nič von to napínanie nemám rada 😝
@mentolka28 mne hovorili že budem december,boli sme január
teraz sme zatial február a uvidíme 😀
Tak neviem co sa deje... dnes ruzovy vytok... ☹ zajtra musim ist k doktorke... Nemali ste nahodou niektora? ☹
@cukrik580 caves 🙂 pekne oddychujem, poslucham, tak hadam uz ziadne stresy nebudu 🙂 vy ako ? 🙂
ahojte no ja ani nestiham nic cely vikend opekacky aspon ze mozem mat vyhovorku ze nepijem lebo som sofer ach este 2 tyzdne vydrzat tajit. nejak nemam cas ani si uzivat tehu rano do roboty zas kolobeh stresov jaj nech uz su vianoce 🙂
@zemruska je mi to veľmi ľúto 😔 nám sa také stalo teraz vo februári, zajtra idem 1x na sono, tak sa tiež veľmi bojím 😕 veľmi držím palce, aby to 2x vyšlo 😔
@mentolka28 jasné že môžeš 😀 ja som s dcérkou v septembrovkách 2011 a pritom sa narodila 25.augusta 😀 , čiže o 3t skôr, ale pôvodne to malo byť "septembrovčiatko" 😀
@barcelona94901 ja som ani pri prvom tehu nenatierala, resp. veľmi máličko a nemám žiadnu striu ani iné zmeny na pokožke, ja myslím, že krémy veľmi nepomôžu ak máš raz dané určité predispozície 😝
@mysicka33 nemusí to nič znamenať, v tehu je takýto výtok bežný, ale choď radšej k dokimu ihneď, držím palce 😉
babyyy mne vidno trochu už bruškooooo joj som starsne rada, síce mi je furt zle, ale malé rastie už len sa dostať k dokymu 🙂
@mysicka33 ved ani mna prsia nebolia a pri prvom vobec nič,neboj
ani tieto nevoľnosti som nemala ,asi preto ich mám teraz takéto 😝
@aplless prečo chceš tajiť tak dlho?? 😨 ja som sa rozhodla, že dnes v robote im dám oficiálne papier... a tom som v 9tt, aj tak idem potom na dovolenku na 2 týždne tak tu nebudem aspoň ma až tak nebudú zaťažovať aspoň dúfam, doteraz to šlo velmi ťaško lebo furt chodím cikať, prestala som piť kávu a cez obed furt sa niekde zašijem a normálne pospávam a už sa mi to nechce ani tajiť tak tento týždeň musím vydržať a potom vytúžený oddych 😉
@cerimi77 tiež myslím,pri prvom som pribrala strašne veľa kg ,ja som sa na konci už ani nevážila 😝 a určite aj genetika s tým suvisi a o pokožku je fajn sa starať no krémikom proti striam neverím ,ja som mala oooobrovské brucho a ostalo mi pár mini strií.
švagrinka od začiatka tehotenstva si mazala bruško ,dávala si pozor na postavu ,aby hned po porode bola štíhla ,ku koncu tehotenstva bruško natierala každý den,absolutne jej to nepomohlo ,ostala samá stria a jej sestra to isté,nosí dlhšie tričká ,topy aby nebodaj bruško nevykuklo..
@mrnousjana ja idem 17.7 na kontrolu , nemam este ani knizku hadam mi uz da ,19.7 mam narodky 30 v sobotu mame oslavu tak dovtedy to musim vydrzat v robote uz vie riaditel aby so mnou neratal na rok s velkymi projektami a nech ma uz setri mame toho vela a tiez sa mi tri krat nechce radsej by som spala doma.
ahoojte baby gratulujem kazdej k tehotenstvu ja som sice marcova ale na 100% budem rodit vo februari kedze cakam dvojicky.....♡♡♡♡♡♡♡
@katulienocka11 ajoooj.no tak supis.treba sa setrit...ja som trosku debil ale nastastie vyzera ze je vsetko vporiadku 😉 v piatok som trosku upratovala este a neuvedomila som si ze kartony s mineralkami maju cca 12kg...a som ich prekladala a tak...uvedomila som si to az ked ma zacalo boliet brusko...v sobotu sme oslavovali...varili sme gulasik robila som piskotovu tortu a salatnieco ako parizsky.vsetci si chvalili.z gulasu si nakladali aj 4-5x 😀 takze som bola velmi spokospokojna...

@miska200 to je fakt skvelá správa toto 🙂 teším sa s vami a držím palčeky 😉