Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Ahojte maminky. Tak sa k vám pridám aj ja. Zatiaľ to nie je oficiálne keďže som ešte nebola u doktora. Ale keďže čakám už 2. neponáhľam sa 😉 Termín mi zatiaľ vychádza na 24.2.
ahojte co si myslite skodia gelove nechty v tehotenstve?????
@fleur2 pri prvom som si farbila uuuuplne normálne. a ešte mi aj farba lepšie držala. A teraz som si farbila vo štvrtok ráno a večer som zistila že som tehu 😀 v dnešnej dobe už nie sú farby škodlivé a do organizmu sa z nich nič nedostane. Vyber si farbu bez amoniaku a všetko bude ok 😉
@ejkapod tak ja som si ráno spravila celozr.rohlík s paprikou,rajčinou a ostalo mi ťažko,aj som zaspala a teraz to išlo všetko von 😝
včera zeleninová polievka uplna paráááda,
ale druhé už išlo von zemiaky a karfiol som myslela,že si z wc misy spravím vankuš
v pohode,bez následku jem- malinové a višnové jogurty,suché pečivo,kekse,vianočky,briošky,koláče ,ovocie ,tie mliečné výrobky nerozumiem,nikdy som nemusela mlieko či jogurt,zrazu si robím puding s piškotami ,krupičnu kašu ,mám chuť na tu hroznovku,žemlovku by som si dala a ešte stále mi vadia tie rozné pachy kade tade niečo zacítim a už ma napína ,vonku ,v parku mi je najlepšie,v lese ,vojdem do obchodu a konečná ,večer zaspím prvá
takže zelenina a jablčka zatiaľ nie,pritom to mám najradšej ,hlavne teraz leto 😝
@anjelikdianka taký vekový rozdiel ako u nás 🙂
dievcence- kedy ste dostalu tehu knizku?
Ja som dnes bola na kontrole u doktorky, a este som nedostala.... a to som v 9. tyzdni... a to ma ani tak nestve... ale nevidela som malicke- nerobila mi ani sono. Ze ho urobi o 2 tyzdne, ked bude vacsie... iba krcok ohmatala, a ze je v poriadku..... a tak som sa tesila, ze ho uvidim konecne....
Ako to robite, ze vam pri kazdej navsteve robi doky sono, a este vam aj fotku da??!!! 🙂
Ahojte baby tak sa hlásime z nemocnice dnes som ráno znovu spinila tak som utekala k dr. a na sone mi našiel 2cm hematom tak nás poslal ležať aby sme neprisli o to naše babo krásne sme aj narástli máme 1,3 cm...len sa moc bojím aby sme dobre dopadl :|
@e.l.i drzim palce,neboj vsetko bude v poriadku.Ja som tiez mala,ale uz sa mi nastastie vstrebal a beriem duphaston a mala som aj ascorutin.Hlavne musis vela oddychovat,mne dr.povedala,ze je to uplne bezne,tak sa nebojkaj 🙂
Caute babulky, my sme sa dnes dozvedeli fantasticku novinu - budeme mat dvojicky 😀
Este pred 3 tyzdnami to vyzeralo na syndrom miznuceho dvojcata (sme po IVF) - ked 1 bublinka ostala bublinkou a druhe embryjko bolo krasne aj so srdieckom, ale zato dnes sa nam ukazali v plnej parade 24mm a 26mm babiky s krasne bijucimi srdieckami 😵
dnes sme ti najstastnejsi ludia na Zemi 🙂
opatrujte sa, maminky 🙂
rozvedenaaaaaa 🙂 🙂 🙂 Za 45 min.bolo po vsetkom.Oooch,konecne 😀
@barcelona94901 , ved to ja som zjedla všetko, ale teraz ani nemam nanič chuť a ked na niečo mam kým sa to urobí ma to už prejde..ach hruza, ja zatia nemam nič take načo by som mala extra chuť aj ked niektoré veci hej ale kedže som celiatička tak mam velke obmedzenie a ked ma chyti pažravka aj tak to nemôžem hehe takže som zvedava ako sa my chute pomenia..som prišerne unavená, a neviem sa každý den dočkať kedy pridem z roboty a lahnem 🙂 , hrozne nevladzem chodiť ani na dom noč robiť , radčej si lahnem he..uvidíme ako to bude po tretom mesiaci či sa niečo zmenííí 😀
@adriana89 no dodnes sme boli v tom, ze jedno embryo sa prestalo vyvijat... az dnes bolo vidno obe srdiecka, predtym bilo iba jedno (nepisala som ze 2) - v 6+4tt a druhe bolo iba 1cm bublinka - tak to uzavreli ako syndrom miznuceho dvojcata a ze sa bublinka vstrebe... drzim palce, aby u Vas bolo vsetko hned OK
Ahojte možem sa pridat?
ahojte baby mne je dnes snad vsetko ☹ rano tlaky na mechur bolest ako pri zapale potom to preslo zacalo tocenie hlavy pocit tazkych a trpnucich noh ...cestou domov som sa najedla a zacalo mi byt blbo od zaludka to uz tiez preslo a teraz dostavam krce do ruk a mam pocit ze sa mi chveje vnutro ☹ ale vsak snad uz pani doktorka nieco povie dnes o 12 mam termin som ju uprosila este dnes tak drzte palce
@zemruska držím palce,u nás je dnes sviatok
nespravila som nič,ráno som si dala rohlík a už je vonku 😝
@barcelona94901 tak len pekne odychuj a sviatkujmna dnes este cakaju deticky v skolke 2,5 h a potom moze konecne zacat vikend
ahojte,
no mne je uz treti den zle...nevraciam, len ma natahuje...otrasne stavy, lebo pri prvom som to nepoznala....tak si v duchu hovorim, ze ked v tom je to ine tak snad aj pohlavie bude ine 😀 ...by sme sa tesili ako blchy....ale aj druhy chlapcek nas potesi, ved bude nas 🙂
@os ja som zo SNV
@amanda683 uz dlho som sa nestretla s osoboy, ktora sa tak tesi z rozvodu....asi to musi byt pre teba vykupenie, ked sa tak tesis....a babo cakas snad s inym partnerom ako s panom rozvedenym...prepac, ze sa vypytujem
@pacna vitaj...dcery sa musia tesit, ze budu mat doma zivu babiku
Ahojte.Tak ranné nevolnosti u mna trvajú od rána až do večera kým nezaspím.🙂Ked som hladná je mi zlé,ked som najedená tak cítím ako keby všetko chcelo isť von,celí den iba grcám.Som nafuknutá alebo neviem čo lebo mi normále vykuká bruško,vyzerám ako keby som bola aspon v 4-5 mesiai takže bude tažké držať to v tajomstve do 12 tt.🙂ale inač sme veľmi štastné,synček stále pusinkuje v brušku bábo.🙂
@anjelikdianka presne tak isto sa citim aj ja...len ja negrciam, mna len natahuje....ale pevne verim, ze 12tym tyzdnom to skonci....takze uz len 4tt 😅
ahojte, mala som seknutý chrbát, som sa 2 dni nemohla narovnať, iba ležať, nechcela som si dávať žiadne lieky, ale našťastie teplo pomohl 😉 o
@jessy212 naj doki ako naj doki, ono ani príliš veľa sona nie je moc dobré pre bábätko, podľa toho by som kvalitu doktora neposudzovala, ale ak mal dôvod v tvojom prípade, tak je to iné 😉

Ahojte tehulky 🙂. Mozem sa pridat? Cakame nase uz tretie babatko. Bola som na sone uz asi pred 2 tyzdnami a uz bilo srdiecko a mame uz aj knizku 😀. Na dalsiu kontrolu 15.7, ale akosi ma prestali boliet prsia, tak dufam, ze bude vsetko ok
Prestali aj vas niektoru boliet? Prajem vsetkym pokojne a stastne tehu 🙂