icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

janushka7
7. júl 2014

baby, ja by som mala byt v nejakom 8tt ale lekarka mi piatok povedala, ze podla velkosti plodu som urcite menej, zobrala mi krv a dnes som volala po vysledky, hcg som mala okolo 10000 co je dost vysoka hodnota zodpovedajuca cca 7tt ale piatok este nevidela akciu srdiecka, tak zajtra tam mam ist znova. Mali ste taketo nieco? Neviem co si mam o tom mysliet

dhaarma
7. júl 2014

@zuzina1881 v 12tt je dokonceny jej vyvin ;)

zuzina1881
7. júl 2014

Ahojte februarovky moje. Tak sa po 2t opat hlasim 🙂 dnesna kontrola dopadla vyborne, drobciatko nase ma uz 2cm, rucicky aj nozicky, ♡ krasne bije! Zase som tam smoklila, velmi sa s mm tesime. Ostavam pn, kludovy rezim, utrogestan, magnerot, femibion.
Vsetkym vam co najskor prajem taketo fotecky 😉

lubka1983
7. júl 2014

@helulik ako sa mas?nepises dlho

helulik
7. júl 2014

@lubka1983 nestiham nic 🙂 akurat cakam na kontrolu 🙂 a mam sa celkom fajn 🙂

lubka1983
7. júl 2014

@helulik a kedy mas kontrolu?nepisala som o tom ale dnes som sa vratila z nemocnice.bola som tam od piatka noci

siska765
7. júl 2014

@janushka7 ahoj mala som to a cakali sme az do 10tt ale ani nezacalo ,bol to nakoniec MA pred 3 rokmi.ale to nemusi byt tvoj pripad,kludne si mohla mat posunutu ovulaciu takze mozes byt este v nizsom tt a urcite teraz niekedy uz zacne bit.ziaden stres.

noemi01
7. júl 2014

@siska2027 mala si hodnoty zle? ....mne nic nevraveli ....iba pocas tehu si davat pozor ...inak nie ....hmmm

helulik
7. júl 2014

@lubka1983 teraz som odtial prisla...videli sme iba vacok 4,2 mm 🙂 a podla toho som v 4tt5d 🙂 takze pm sa nemozeme drzat vdaka mojim nepravidelnym cyklom...v stredu opat na krv a stvrtok kontrola...a tebe sa co stalo,ked v nemocnici? Dufam,ze je vsetko okej...

lubka1983
7. júl 2014

@helulik a kedy so mala naposledy ms?kratke ci dlhsie?mala som silne bolesti brucha podozrenie na slepak ale nebolo to.lezala som na gynek....bohvie ako ta zabka sa ma

helulik
7. júl 2014

@lubka1983 18.5 🙂 a je u vas vsetko ok ?

lubka1983
7. júl 2014

@helulik ano ok plod ma 7mmsrdiecko bije....brucho uz neboli lebo to boli neskutocne bolesti mala som tbl a infuzky

helulik
7. júl 2014

@lubka1983 tak super...uz som sa zlakla... 🙂

siska2027
7. júl 2014

@noemi01 praveze som mala v pohode, ale zevraj prevencia a ze sme nachylnejsie na cukrovku. Mala som stastie na super doktora, ktory to bral naozaj poctivo a nic nezanedbal a povedal, ze raz rocne nech chodim na kontroly a merania. 🙂

noemi01
7. júl 2014

@siska2027 to vazne? Mna brali tak len v tehu .... Od vtedy 5 rokou nic.....

nnikusska
7. júl 2014

@siska765 tak mala si pravdu...dnes mi doktorka všetko potvrdila a mam aj prvu fotečku... 🙂 dufam ze sa bude vsetko dobre vyvíjat a bude pekne rásť...ty si teraz v ktorom týždni ja som v 6tt+5dni 🙂

joyance
8. júl 2014

uz len 3 dni a snad mi padne kamen zo srdca 😀 Ine si ani nepripustam. No uvidime ...

helulik
8. júl 2014

@joyance urcite to dopadne najlepsie 🙂

siska765
8. júl 2014

@nnikusska no vidis 🙂 super, a pozerala uz cez brucho ze? ja som podla velkosti plodu dnes 9+6 tt ,zajtra 10+0 stvrtok zacinam 11tt

joyance
8. júl 2014

@helulik len kazdym dnom sa citim lepsie a lepsie, uz ma ani prsia tak nebolia a brucho len sem tam ... uz nech je piatok, neviem sa dockat

helulik
8. júl 2014

@joyance mna prave skoro porazilo... chtiac nechtiac sme s manzelom skoncili v posteli,kks...idem na wc a tam spinenie....dufam,ze to nie je nic vazne, kedze v tehu by to tam malo byt vsetko prekrvenejsie...uf..dufam,ze uz t mebude pokracovat 🙂 inak tieto iste priznaky mam aj ja... 🙂. Prsia ustupuju,uz ani v podbrusku ma neboli...no ja neviem 🙂

siska765
8. júl 2014

@helulik ahoj, ak si to mala len take jednorazove tak to nic nie je ,telo je prekrvene ,nejaka cievka praskla.Ale malo by to co najskor zmiznut.ak sa ti to bude zhorsovat,teda ak budes mat spinenia viac, utekala by som k doktorovi.mala som to uz.

helulik
8. júl 2014

@siska765 myslim si,ze to uz aj skoncilo 🙂 teda aspon dufam 🙂

siska2027
8. júl 2014

@noemi01 vravim mala som stastie na super doktora 🙂 dnes velka vzacnost

lubka1983
8. júl 2014

@zabkazabicka no ako sa mas?

nnikusska
8. júl 2014

@siska765 nie nie.. vnutorne sono mi robila..na vonkajsie sono idem 20.8 ....

siska765
8. júl 2014

@nnikusska ahaaa, no ale podstatne je ze je vsetko ok.ja idem najblizsie 25.7. juuuuj trva to strasne sa ten cas vlecie.budeme potom uz v 13 tt

noemi01
8. júl 2014

@siska2027 a už ti teraz vyšetrovali cukrovku ???
čitam na nete že sa to zvykne opakovať ked už sa v tehotenstve objavila može biť aj pri dalšom a že treba hned spraviť test ......
ja až koncom augusta idem k lekarovi ,,novému,, tak mu poviem ....
v nemocnici ked som chodila na prehliadky koli cukru my nikdy nepovedali že mam chodiť ročne na kontroly .......už ma potom vôbec neriešili 😝
hodnoty som mala vždy do 6 ...až menej doktorke sa to zdalo velmi malo že či my nebyva zle ...ale nebyvalo ........

noemi01
8. júl 2014

nam dnes určil 6+0 ......... srdiečko ukazal ........a predpisal lieky velmi mam krče v bruchu 😒

siska765
8. júl 2014

@noemi01 mna tiez pobolieva v podbrusku kazdy den od zaciatku aj teraz a to sme na konci 10tt.vraj maternica rastie.tak vzdy dufam ze len to .niektory den viac iny zas menej ale kazdy den to citim