icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

nnikusska
8. júl 2014

@siska765 no teraz sa ti to mozno zda ale nebojkaj ked budes v tretom mesiaci odtial to pojde tak rychlo ze sa ani nenazdas a budes na porodnej sale...všetko ide teraz tak rychlo .. 🙂 len si uživajme tehulkovanie lebo deticky v brušku potrebuju co najviac pohody a kludu a aby mali co papapať 🙂 a ked sa narodia fubruarčatka tak to pojde etse rychlejšie....vidim to na mojom prvom dietatku uz ma dva rôčky a začina papuľovať a hnevá sa za všetko ale robi velku radost uz pekne sa pyta na nočník aj cikať aj kakať..je to radosť tie detičky 🙂

siska2027
8. júl 2014

@noemi01 ja cakam na tehu knizku zajtra by som ju mala dostat a potom rovno sup objednat sa na krv a testy. Jedine coho sa desim je ze budem musiet drzat zase prisnu dietu teraz jedine z coho mi nie je zle je sladke pecivo atd. 😀 pri prvom som nemohla ani sladky jogurt 😒

noemi01
8. júl 2014

@siska765 mna neboli podbrusko to ked sa uhniezdovalo. . Ano ....ale mna brucho mam krce .....
Ja son nedietovala druhe bolo este mensie a ze tehu cukrovka ...jedla som to iste ....akurat som mala rozdiel medzi jedlami tu hodinu a pol aby som zmerala aj menej som priprala ... Ako pri prvom ....vsak sa lekarka vzdy cudovala ci tie hodnoty su ok

noemi01
8. júl 2014

Jaj vy ste tu dve sisky ...uz som dopletena :D

joyance
8. júl 2014

uz nech je piatok, asi najviac sa tesim na to, ako dobre spravy poviem mojim rodicom ... moju maminu chytila v poslednom case mania mi nakupovat saty, aj dnes mi jedny kupila a strasne sa cudovala, ako to, ze mi nie je dobre to iste cislo ako pred 2 tyzdnami. Uz nech jej poviem, ze bude babicka a konecne to pochopi 😀

siska765
8. júl 2014

@noemi01 fuuuuha,tak to nie je bohvieco ze brucho ,to mna len ked mam vetry 🙂 inak podbrusko stale popichava ,taha,pobolieva ako na MS ,snad to bude uz len lepsie,drzim palce nech aj vas to rychlo prejde a uz sa len vytesujete bez bolesti 🙂

noemi01
8. júl 2014

@siska765 dik ...v robote sa natahujem mozno z toho a chrbticu citim. ....pri dvoch som behala ako srnka este tyzden pred porodom okna umyvala a teraz ako lazar ...hihi ....po obede pospim....

janushka7
9. júl 2014

@siska765 ahoj, tak vcera som bola a uz pekne bilo srdiecko , to bol neuveritelny pocit 🙂

blcha76
9. júl 2014

@janushka7 Krááásne 🙂 ... Koľký si tt? Ja idem na sono až 22.7.

lubka1983
9. júl 2014

@janushka7 kolky tt???aa vsetko ostatne??

kretacyprus060192
9. júl 2014

Ahojte, ja mám termín 14./15. februára 2015 +/- , cítim sa skvelo, žiadne zvracanie ani pocit nevoľnosti nemám, iba občas bolesť v podbrušku a pocit "naliatých" a bolestivých pŕs, inač super.

bar12
9. júl 2014

@kretacyprus060192 ahoj, tak mame rovnaky termin 🙂 ja bolesti ziadne od zaciatku, ale nevolnosti stale ☹

janushka7
9. júl 2014

@blcha76 som 8tt, brala mi asi 6 skumaviek krvi a buduci tyzden budu vysledky a potom uz dostanem aj knizku o nejake 2tt

janushka7
9. júl 2014

@lubka1983 8tt, zobrala mi asi 6 skumaviek krvi , buduci tyzden budu vysledky a potom o nejake 2tt mi da uz aj knizku 🙂 uz len aby mi zacalo byt trosku lepsie a nech zacnem uz aj priberat

kretacyprus060192
10. júl 2014

@bar12 ja nemám nevoľnosti žiadne,teda ešte som nevracala vôbec, iba občas mám taku nechuť do jedla ráno, no a občas by som zjedla aj kravu, je to moje prvé dieťa a je to skvelý pocit zažívať všetky tie pocity.

bar12
10. júl 2014

@kretacyprus060192 si jedna z tych stastnejsich, lebo nevolnosti ten prvy trimester dost zneprijemnuju ☹ ale uz to dlho nepotrva a budem si to uzivat 🙂 zle mi bolo aj pri synovi, tak som s tym trochu aj pocitala, aj ked v kutiku duse dufala, ze v pripade zmeny pohlavia mi mozno zle nebude 🙂 tak uvidime, co to bude... Pekne si to teda uzivaj, myslim, ze u teba by uz nevolnosti nemuseli prist, ked neprisli doteraz 🙂

forgiven
10. júl 2014

Ahojte,pridavam sa k vam,aj ked tak trocha nesmelo.... Vcera som bola u Dr.,ktory mi potvrdil tehu,termin mam 27.2. Zaroven mi zistil hematom... Kedze minuly rok na stedry den som potratila (bola som v 9tt),predpisal mi Duphaston,Ascorutin + som si zakupila Femibion. Prve tehu bolo bezproblemove.Pevne verim,ze do tretice to tiez bude dobre.Prsia ma strasne bolia,trocha aj v podbrusku a sem tam aj krize.

lubka1983
10. júl 2014

@forgiven ahoj Ty so bola so mnou v augustivkach am so dobre pamätam

forgiven
10. júl 2014

@lubka1983 ahoj, áno, bola....

lubka1983
10. júl 2014

@forgiven tak sa teraz stretavame tu.....vitaj.

lubka1983
10. júl 2014

@helulik ahoj mala si dnes kontrolu ze?ako si dopadla?

forgiven
10. júl 2014

@lubka1983 ďakujem, pevne verím, že tentoraz to dotiahneme do úspešného konca 😉

siska765
10. júl 2014

baby rozmyslali ste nad tym ako zistit co to bude este pred tym ako to isto potvrdi doktor?dnes som zacala 11 tt ,som veru zvedava aj ked jasne ze zdravie je nadovsetko nech je to chlapec ci dievca ale aj tak som zvedava a pozeram vselijake tabulky a cinsky kalendar pocatia 🙂

helulik
10. júl 2014

@lubka1983 ja už som v utorok skončila v nemocnici... Žiaľ, dopadlo to najhoršie ako mohlo...

zvolsiinylogin
10. júl 2014

ako bojujete proti unave? z kavy sa mi obracia zaludok, a nic ine nepoznam proti unave..dik

zvolsiinylogin
10. júl 2014

a este co na nocnu nespavost? vcera som sa prehadzovala mozno do polnoci....dik

siska765
10. júl 2014

@zvolsiinylogin no na unavu spanok,ja si posledne tyzdne aj cez den vzdy schrupnem 🙂 na hodku dve.a potom som ok,no a v noci to som stale hore, bud ked citim ze sa mi da casto cikat alebo proste sa stale prehadzujem z boku na bok ,lebo ma sem tam tlaci brucho a musim najst vhodnu polohu 🙂

siska765
10. júl 2014

@helulik ☹ to mi je strasne luto , nevycitaj si ze to bolo koli tomu sexiku , ja som to uz tiez presne takto zazila pred rokom,zacala som z neho spinit, isla do nemocnice,vsetko bolo ok ale o tyzden na to koniec a na nic sa neprislo :(

lubka1983
10. júl 2014

@helulik to ma mrzi....hlavu hore trocha sa spamätas a bude druhe
Ako pise vysie
@siska765 urcite za to nemoze ten sexik....

siska765
10. júl 2014

@lubka1983 ja pre istotu toto tehu abstinujem zatial 🙂 lebo som mala aj rozne spinenie a tiez 2xma za sebou takze si ani netrufam ,nejako to clovek musi vydrzat ☹