Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@simonkazga To mi je velmi luto,a le citala som tu mnohe pribehy, ked to babo dobehlo. Dolezite je, ze bude rast. Moznoze k oplodneniu prislo neskor. Alebo sa neskor uhniezdilo. Len bud pozitivna
@kikusik88 objednala si sa k lekarke,?lebo mne tiez tak dala termin ..za 2tyzdne...boli nekonecne,ale stali za to 🙂 tak nech ti to ubehne rychlejsie ako mne.. 😎 ja som bola v 6tt a na sone bolo vidiet bublinku s malickou fazulkou,na druhe sono pojdem az ku koncu maja..tiez sa tesimmm 😵
@kikusik88 a budes vidiet aj srdiecko.. 😉 som rada,ze sa viacerym snazilkam z temy grafy podarilo dotiahnut do vitazneho konca..a vlastne dalsieho zaciatku menom Tehulkovanie 😵 mne v poslednom case byva neskutocne zle...tak ako pri prvom tehu....prespala by som cely den ,keby som mohla... 😝
Dobrý večer prajem tak asi budem patriť do tejto skupiny 😀 dva testy a na každom dve čiarky ....
Cez týždeň pôjdem doktorovi, že či testy neklamali 😉
Bolo by to prvé tehotenstvo 🙂
@zuuzika ahoj no ja som z toho trošku vedla, lebo mi povedala, že som na začiatku 6tt a je tam aj akcia srdiečka, tak že je všetko v poriadku a mám prisť až potom toho 21.6. už na vypísanie knižky.... podľa MS mi ale vychádza termín na prelome roka 2012,2013 ale podľa sona až na 11.1.
@zuuzika http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko... našla som tento kalendár, takže asi to bola pravda, že bolo vidieť akciu srdiečka... asi záleží aj od toho, aký prístroj dotyčný dr. má..... 😉
@cristi Ahoj môžem sa aj ja pridať aj keď to ešte neni 100%???
@horalocka
@katarina121 ahojte ,tak podte medzi nas 🙂 a gratulujem tehulky 😵
ahojte, pripájam sa aj ja...v piatok som si našla krásne //. a termín podla poslednej MS vychádza na 12.1.2013 🙂
baby jedna odvec otazka...mate normalne sexik aj ked ste este neboli u dr??? je mi jasne ze to musi byt veeelmi opatrne a jemne ale aj tak s aradsej pytam aby som si nieco potom nevycitala

@delissavt ahoj,pridala som ta 🙂