icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

cristi
11. máj 2012

@delissavt ahoj,pridala som ta 🙂

delissavt
11. máj 2012

@delissavt jeeej dakujem 🙂

delissavt
11. máj 2012

@cristi jeeej dakujem 🙂

kikusik88
11. máj 2012

@cristi mozes si aj mna pridat prosim 🙂

ivana132
11. máj 2012

@simonkazga To mi je velmi luto,a le citala som tu mnohe pribehy, ked to babo dobehlo. Dolezite je, ze bude rast. Moznoze k oplodneniu prislo neskor. Alebo sa neskor uhniezdilo. Len bud pozitivna

cristi
11. máj 2012

@kikusik88 🙂 moja aj pre teba miestecko v nasej skupine stale caka 😉

kikusik88
11. máj 2012

@cristi juj az za 2 tt idem na prve sono tesiiiim sa

cristi
11. máj 2012

@kikusik88 objednala si sa k lekarke,?lebo mne tiez tak dala termin ..za 2tyzdne...boli nekonecne,ale stali za to 🙂 tak nech ti to ubehne rychlejsie ako mne.. 😎 ja som bola v 6tt a na sone bolo vidiet bublinku s malickou fazulkou,na druhe sono pojdem az ku koncu maja..tiez sa tesimmm 😵

cristi
11. máj 2012

@delissavt vitaj medzi nami 🙂 a gratulujem k // ciarkam 😵

kikusik88
11. máj 2012

@cristi no ja idem presne 24.5 na kontrolny ster a tak ze urobi aj sono, ze nemusim chodit 2x....budem uz cca 7-8 tt no ale nevadi aspon bude vacsia fazulka

cristi
11. máj 2012

@kikusik88 a budes vidiet aj srdiecko.. 😉 som rada,ze sa viacerym snazilkam z temy grafy podarilo dotiahnut do vitazneho konca..a vlastne dalsieho zaciatku menom Tehulkovanie 😵 mne v poslednom case byva neskutocne zle...tak ako pri prvom tehu....prespala by som cely den ,keby som mohla... 😝

kikusik88
11. máj 2012

@cristi juj tak sa tesim, da mi dr. uz aj fotku??? aj ja sa tesim, je maj nic ine sa ani cakat nedalo 😀 mne este teda nieje nic...ale verim ze ma to neobide 🙂

cristi
11. máj 2012

@kikusik88 vy ste s @kacena85 male carodejnice...vsak vies ,zaklinadlo...a HOTOVO 😉 ja nemam bohuzial fotku,lebo som si ju zabuda vypytat... 😒 tak ty neurob taku chybu ako ja...mozno sa ti sama ponukne,ze ti ju vytlaci.. 😉

kikusik88
11. máj 2012

@cristi ok budem si pytat 🙂
no jasne hotovo...a pekne sa to dotiahne do uspesneho konca a hotovooooo 🙂

katarina121
11. máj 2012

Dobrý večer prajem tak asi budem patriť do tejto skupiny 😀 dva testy a na každom dve čiarky ....
Cez týždeň pôjdem doktorovi, že či testy neklamali 😉
Bolo by to prvé tehotenstvo 🙂

matulienka.d
11. máj 2012

@zuuzika ahoj no ja som z toho trošku vedla, lebo mi povedala, že som na začiatku 6tt a je tam aj akcia srdiečka, tak že je všetko v poriadku a mám prisť až potom toho 21.6. už na vypísanie knižky.... podľa MS mi ale vychádza termín na prelome roka 2012,2013 ale podľa sona až na 11.1.

matulienka.d
11. máj 2012

@zuuzika http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko... našla som tento kalendár, takže asi to bola pravda, že bolo vidieť akciu srdiečka... asi záleží aj od toho, aký prístroj dotyčný dr. má..... 😉

janica81
11. máj 2012

@cristi ahoj....aj ja budem januarovka...mozem do sukromnej?

mia117
12. máj 2012

@cristi ahoj, mozes si aj mna pridat prosim, medzi vas, dakujem 🙂

zuuzika
12. máj 2012

@cristi ahoj mozes aj mna pridat prosim? Dakujem

cristi
12. máj 2012

@zuuzika
@mia117
@janica81 ahojte babulky,ste pridane 🙂

horalocka
12. máj 2012

@cristi ahoj, ja som na tom podobne ako ty, teraz by som mala byt v 7. tyzdni... tiez som videla na sone malu fazulku a koncom maja mam ist na druhe sono... 🙂 mozes pridat aj mna? 😉

katarina121
12. máj 2012

@cristi Ahoj môžem sa aj ja pridať aj keď to ešte neni 100%???

cristi
12. máj 2012

@horalocka
@katarina121 ahojte ,tak podte medzi nas 🙂 a gratulujem tehulky 😵

mia117
13. máj 2012

@cristi dakujem 🙂 a vsetkym tehulkam prajem krasny den 🙂 dievcata, ake pozorujete tehu zmeny?? ja straasnu podrazdenost ☹

zuuzika
13. máj 2012

@mia117 ahoj ja okrem unavy a podrazdenosti ako keby som ani nebola tehu, zajtra idem k dokine prvykrat tak som zvedava. Termin podla kalkulacky vychadza na 12.1.,presne ako mal aj moj maly, na moje narodky 🙂

mia117
13. máj 2012

@zuuzika tak to je super, ze na tvoje narodky 🙂 ja uz som u dr. bola ale len mi brala krv a potvrdila, ze som tehu, na sone este nic nevidela, este bolo skoro, kazala mi prist tak za tyzden 🙂 snad tam uz cosi uvidi 😉

lufinka83
13. máj 2012

ahojte, pripájam sa aj ja...v piatok som si našla krásne //. a termín podla poslednej MS vychádza na 12.1.2013 🙂

kikusik88
13. máj 2012

baby jedna odvec otazka...mate normalne sexik aj ked ste este neboli u dr??? je mi jasne ze to musi byt veeelmi opatrne a jemne ale aj tak s aradsej pytam aby som si nieco potom nevycitala

mia117
13. máj 2012

@kikusik88 nie je to odveci otazka, je normalne ze sa bojis o fazulku, mozte s mm normalne sexikovat 🙂 ja som aj pri prvom a nenastal ziaden problem.