icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

jeny9999
16. máj 2012

Ahojteee!! mne posledne dva dni ukazali testiky //.stale tomu nemozem uverit, bol to len prvy mesiac snazilkovania..ale uz som sa objednala na gyndu - 25.5. no podla tehotenskej kalkulacky by som mala mat termin 19.1.2013..uvidime o tyzden! dnes by som chcela urobit digi test, tak uvidime 🙂 😀

jeny9999
16. máj 2012

snad budem v tejto skupine opravnene 🙂

zuzula2401
16. máj 2012

@anikag ahoj, aj ja som si vypočítala termín cca 13.1.2012, no v piatok idem k doktorovi tak uvidime aky termin mi povie on 😀 teda ak bude všetko v poriadku 🙂

zuzula2401
16. máj 2012

@anikag pardoooon na 13.1.2013 😀

zuzky1104
16. máj 2012

Jeeeej, neverim...uz Januar 2013.....tak to letiiiiiii.....

@zuzula2401 aj my sme 13-ty januar

Tak sa baby drzte....

zuzula2401
16. máj 2012

@zuzky1104 super 🙂 gratulujem a držím palce nech to dotiahneme pekne až do konca 🙂 😉

lola79
16. máj 2012

ahojte, mozno sa pridavam predcasne. Este len dnes som to mala dostat, ale mam uz roky dost pravidelny cyklus, tak by som sa cudovala. Este sme sa len zacali snazit. Naplanovala som si jarne babatko, ale povedali sme si, co ak sa budeme snazit rok, skusime uz teraz... tak som strasne zvedava. Dufam, ze vsetko dobre dopadne pre nas vsetky ;) Tak hor sa do zdraveho tehulkovania ;) (...dufam, ze zajtra nenapisem, ze plany poplach ☹

anikag
17. máj 2012

@zuzula2401 Ahoj jej super 🙂 gratulujem. My sme sa ani nesnažili ale podarilo sa. Akurát keď som mala dostať krámy som bolo dohodnutá s dokym že idem na založenie vnútromaternicového telieska ale stalo sa 🙂 a tešíme sa i keď je to neplánované. Doky sa výborne pobavil keď som mu volala že neprídem len pre tehu knižku. Dúfam, že teda bude vše OK. Mám prísť až 28.5. takže si trochu na potvrdenie počkáme.

luluapali
17. máj 2012

@anitka22 ahoj, najprv som bola na vyšetrení kvoli spineniu hned na začiatku, v prvý den meskajucej mrchy, ale II som mala uz den pred tým výrazné. Dr.nic nevidel, ale predpisal mi duphaston pre istotu a na kontrole som bola o dva týždne - minuly týždeň v pondelok a uz sme mali bublinku 🙂 a mihotalo sa srdiečko. Poprosila som ho o PN, o mesiac kontrola 5.6.to hádam uz dostanem aj tehotenskú knižku. A predpisal mi další duphaston. Krv budu brat az v 12tt.

jarus21
17. máj 2012

@zuzula2401 ahoj ako si si počítala ten termín pôrodu? mne este nedali tehot. knižku tak zatial si len myslím že budem v januári.

zuzula2401
17. máj 2012

@jarus21 napíš aky termín ti vyšiel 🙂 ja idem tiež až zajtra na sono k lekárovi, ale pravdepodobne som v 6 týždni 🙂

jarus21
17. máj 2012

@zuzula2401 dakujem práve som kukla a vychádza mi 3.január.

zuzula2401
17. máj 2012

@jarus21 no vidiš, super, o pár dní skor ako mne 🙂 a už ti robili aj sono? bolo aj niečo vidieť?

jarus21
17. máj 2012

@zuzula2401 a podla toho druhého odkazu že 8.január. Aj ja som v nejakom 6tom 🙂

jarus21
17. máj 2012

@zuzula2401 v pondelok mi robili a bolo vidieť aj malú bodku 🙂...ale naozaj tešiť sa začnem až po 14tom týždni...

zuzula2401
17. máj 2012

@jarus21 musíme myslieť pozitívne a uvidiš že bude všetko v poriadku, tešiť sa musíš už teraz, aby tej malej bodke bolo u teba v brušku dobre 🙂

jeny9999
17. máj 2012

@cristi ahoj..myslis, zeby si mohla pridat aj mna? zatial 3 pozitivne testy..ale lekar mi to moze potvrdit az o tyzden.. 😒 no podla tehotenskej kalkulacky to vychadza na 19.1. 😉

sweetlemon
17. máj 2012

tak sa sem pridam aj ja, termin zatial 18.1. 😵
@lienkapp helou, ja idem tiez az v 9tt na kontrolu, dnes som koooonecne dostala normalny termin. prvykrat mi davali na 13tt, co sa mi zdalo uz trosku dost odveci 🙂 uz sa neviem dockat bublinky 🙂

cristi
17. máj 2012

@jeny9999 ahoj,splnas vsetky podmienky prijatia,stacia aj dve ciarky na teste 😉 gratulujem 😵

lola79
17. máj 2012

tak sa odhlasujem zo skupiny... prave mi dosla m.. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ super. Tak skusime zas. A vsetkym vam drzim palce!!! 😉

cristi
17. máj 2012

@lola79 ☹ ☹ ☹ je mi luto.. ☹ prajem ti skore otehotnenie,hadam aj to jarne babetko stihnete este 😉 vsetko dobre prajem 🙂

laadynka
17. máj 2012

Ahojte, aj ja sa pridavam. Mam termin 9.1..

lienkapp
17. máj 2012

@sweetlemon no aj ja sa chystám až vtedy. Písala som môjmu Dr. a on povedal, že to stačí aj 8-9tt. 6e aj tak by len krv zobral na HCG. No máš skôr termín o pár dní 😝 Uvidíme, kto bude prvý 😀 😀 😀 Takže nakoniec ťa zobrali skôr? Dovolala si sa tomu Dr. či ako si to vybavila?

lienkapp
17. máj 2012

@sweetlemon inač sranda je, že každý portál mi vypočíta iný dátum pôrodu. Najskôr 23.1. a najneskôr 26.1. Mohol by to trošku krpec potiahnuť a budeme spolu oslavovať narodeniny. Bude to môj najkrajší darček. 😀

sweetlemon
17. máj 2012

@lienkapp no jo, ked sa nic neudeje, tak je to uplne v pohode. sice som povodne myslela, ze ma zoberie cca do 2-3 tyzdnov, ale uz ten jeden tyzden naviac zvladnem 🙂 fakt lepsie ako o 2 mesiace 🙂 nakoniec som sa dovolala k dr. po 3 dnoch sice, ale podarilo sa. tie recepcne su tam hrozne, ale dr je zlaty, bol velmi mily aj ked tam mal prave pacientku. a moj drahy ma 19.1 narodky, tak sa veeelmi tesi terminu 🙂

iva81
17. máj 2012

ahojte vsetkym vam gratulujem a rada by som sa k vam pridala, teda dufam ze nepredbieham ale v nedelu som si nasla // na teste ale k lekarovi idem az v stredu tak snad bude vsetko ok. Podla tehu kalkulacky mi termin vychadza 13.1.2013 a presne taky isty termin som mala pri prvom syncekovi akurat ten sa neponahlal takze sa narodil o tyzden neskor tak mozno budem mat doma dvoch oslavencov v rovnaky den 🙂

koriatko
17. máj 2012

@oriesokm zajtra drzim palce a cakam na dobru spravicku... 😉

oriesokm
17. máj 2012

@koriatko dakujem, dakujem, trosku sa obavam, lebo som urcite mala posunutu ovulku, ale aspon bublinku by mohlo byt vidno. normalne mam nervozitu trosicku. 🙂) urcite sa ozvem zajtra

sweetlemon
18. máj 2012

babeny, chcem sa spytat, ci pocitujete nejake tehu priznaky? Mne okrem pobolievania podbruska a otupenosti 😀 nic nie je 🙂