Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
To sa tu dá pridávať aj do súkromky? To čo znamená?
@hanaja prosím ťa chcem sa ťa spýtať či si si už robila aj test a kolko dní ti meškáá. lebo som na vááškach že či som alebo neni. a neviem či by mi test už niečo ukázal- podla poslednej ms by som mala mať termín 24.1. dííky
@miskadusko
ahoj, ja som robila prvy test, ked mi meskali 7 dni, robila som ho poobede a uz mi pekne ukazal, ciarka nebola silna, ale pekne viditelna, dalsi som robila dnes rano 10 dni po meskani a ciarky boli rovnake🙂 Myslim, ze uz by ti mal ukazat.
@martaniana bud im das az ziadost o materske, ktoru ti vystavi tvoja dr. alebo ak pojdes nahodou na pn, tak vtedy im das potvrdenie, ze si uz tehotna (po skonceni dnp). na md sa nastupuje 6-8 tt pred porodom urcenym lekarom. a v ochrannej lehote je v zakone, ze musis nastupit presne 6 tt.
@hanaja dakujem ti, asi ešte počkám aj tak nemám test kúpený. lebo mne to vychádza ešte len na 4.tý týžden... no som zvedavá ako to dopadne. 🙂 . dám vedieť. ..
@karinkaeich ďakujem za odpoveď 🙂
@miskadusko po 2-3 týždňoch po vynechaní mrchy
ktorá kočka je z Bratislavy, najlepšie blízko Petržalky, by sme potom mohli spolu kočíkovať 😉 aspoň by nám čas rýchlejšie ušiel 😉 hláste sa, možme založiť aj skupinku.
@miskadusko to by ti už ukázal isto
@lucinka1104
@ivnik díky baby, ved sa cítim ako keby som prvéé čakala 😉 i ked ešte nič nie je isté,len mi mešká tak uvidíme. schudla som 12 kg tak to môže byť aj tým... no sama neviem či sa budem radovať alebo nie. tak sa to vo mne bije že až. predsa len tretie dieťa 😒 to je dosť...
@miskadusko je to dosť, ale ber to ako dar 🙂 Musíš sa tešiť
Ahojte baby aj ja sa k Vam pridavam, vysiel mi pozitivny tehu test, termin podla kalkulacky by som mala mať 6.1.2013 tak sa veľmi teším, je to moje druhé tehotenstvo
@ivnik díík za povzbudenie,ja som v podstate v poho- len neviem čo mm na to... 😉 vieš chlapy 😀 ale asi si už nepomôže... 🙂
caute baby, tak prave som dosla od lekara a mame potvrdene tehotenstvo 🙂 dnes sme v 6t+3 a uz bolo vidiet srdiecko 🙂 zatial vsetko v poriadku a dostali sme aj fotecku, teraz cakam na mm a tesim sa ako mu ukazem drobceka... dnes mame 2. vyrocie svadby tak mame nadherny spolocny darcek 🙂 babo ma 4,8 mm... dalsi termin nam dal o 3 tyzdne a dufam ze uz dostaneme aj tehotensku knizku a spravi vsetky ostatne vysetrenia 🙂 tesiim 😀
@ivnik dakujem 🙂
@luciac nie, len mi robil "vnutorne" sono aby sme videli co to tam je a objednal ma za 3 tyzdne a potom bude robit vsetky mozne testy, ani krv ani moc nechcel, len sa pozrel a zhodnotil ze nateraz vsetko tak ako ma byt a isla som s foteckou domov 🙂 ledva som sa dockala tohto vysetrenia a teraz mame cakat dalsie 3 tyzdne aaaaaa 😅
Ahojte aj ja chcem do súkromky. 🙂
ahojte smiem sa k vám pridať? Tiež som si našla 2 čiaročky na teste a podľa kalkulačky to vychádza na 16.januára, ale u lekára som ešte nebola. Mám už dve deti 10r. a 8r. a hoci je to na dnešnú dobu dost, veľmi sa teším na tretie 🙂
@oriesokm @sweetlemon tak som bola u lekára a mám dobré správy 😀 tehotenstvo je potvrdené, videli sme fazuľku, aj malinké mihotajúce sa srdiečko 😉 už som spokojnejšia, dúfam, že bude aj naďalej všetko v poriadku... Najbližšie o 2 týždne, už teraz sa neviem dočkať 🙂
@cristi ahoj, prosím ťa pridáš ma do súkomky, čakala som na oficiálne potvrdenie a teraz sa k vám rada pridám 😀 ďakujem

Ahojte, pridate ma pls. do sukromky? Dva testy pozitivne, podla kalkulacky by som mala mat termin 19.1.
Dakujem