Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@drobcek76 ahoj, tak to je super. Len mám trochu obavy z toho ako sa hovorí o chlapcoch, že ich bolieva stále bruško a preto celé noci nespia, sú nespokojný... Moje baby spávali takmer celú noc a nikdy žiadne problémy nemali. Ale vydržíme 🙂 Ja mám termín 19. januára no uvidím vraj chlapci sa zvyknú prenášať.
Ahojte aj ja mam termin v januari 2013 ....chcem sa spytat uz chodite na predporodnu pripravu alebo nejake cvicenia? kolko ste doteraz pribrali a co bruska rastu ? 🙂
@mici11 ahoj, prepac nevedela som ze si mi odpisala 🙂 ...tak dnes som sa dozvedela vysledky z amnio, a su v poriadku 🙂 ..neskutocny balvan mi padol zo srdca a plac od stastia ;)
A hej to s tym vekom je trochu nefer, ked je zena poslana automaticky na amnio, aj tie ostatne co boli so mnou boli kvoli veku, ja budem mat 28 rokov, NT som mala v poriadku 1,1 (1-3 je rozpatie), bola som aj na morfologickom v Hlohovci a tiez povedal ze vsetko vyzera v poriadku, tak ma to trosku upokojilo. Kamaratka mala 36 ked cakala maleho a tiez jej to odporucili no ona to odmietla, kedze dovod bol iba jej vek. Momentalne sa uz nesmierne tesim ze je vsetko v poriadku a konecne si mozem zacat uzivat posledne 4 mesiace tehotenstva
@misi31 som rada, ze vysledky su v poriadku. Mne morfologicky dopadol ok a krvne testy tiez, takze verim, ze vsetko bude uz len ok. Vidim, ze cakate chlapceka 🙂, my vraj dievcatko, ale este to nie je 100%, zajtra mam poradnu a idem na 4D, tak uvidime....tak si tie 4.mesiace uzime v pokoji 🙂
@mici11 Super, tak mas krasne tehotenstvo bez starosti 🙂
Cely cas som hovorila ze citim ze bude dievcatko, a uz morfologicky v auguste ukazal ze je chlapec, tak sme si povedali ze asi preto tie zle vysledky z krvnych testov, ze maly sa asi hneval ze o nom hovorime ako o dievcatku 😉 Tak hadam sa nam aj to podari nabuduce, ale uz dufam bez tychto problemikov 🙂
Tak na 4D uvidis aj tvaricku malej princeznej 🙂 ..prajem vela stastia 🙂
http://deti.bazos.sk/inzerat/18112634/Graco-sym...
má niekto záujem? super cena aj s fusakom
Ahojte ja sa tak oneskorene pridavam tiez, mam termin 31.1. 🙂 je tu niektora z prievidze a okolia?
Ahojte, ja mám termin 22.1 a cakam chlapceka 😒 tretieho 🙂
Ahojte! Mne posunuli termín z 08.02. na 20.01. .... . Čakáme dievčatko. 🙂
Inak ak máte nejakú súkromku, tak by som rada do nej patrila. 😉
ahoj, do sukromky sa hlasim aj ja 🙂
@uzovicka ahoooj 🙂 ano pekne krasne sa priblizujem uz do 7mesiaca....boze, ako to rychlo uteka... 😅 Ty cochvila nastupis na matersku dovcu alebo uz si v nej? Mna to caka v novembri,tak dufam,ze mi vsetko pekne vyjde ako som planovala... 😎 to s tym dievcatkom je ozaj krasne.. 😵 som rada,ze sa aj to vydarilo 🙂 ty sa ako mavas?
@sunflower201280
@mici11 zdravim tehulky,ak mate vazny zaujem pridat sa do sukromky a pokecat s inymi tehulkami,tak vas radi privitame 😉
@cristi môžem aj ja do súkromnej skupiny? ďakujem
@katarinkalm ahoj,samozrejme,si u nas vitana 🙂
ahojte, pridávam sa do klubu 🙂 Termín mám 2.1.2013 a čakáme dievčatko. na 3D sme už tiež boli, je krásna, tak dúfam, že všetko pôjde dobre. Už sa teším na materskú.
čítam tu o tej súkromke a ak môžem tiež by som sa rada pridala, každá dobrá rada a nejaké infošky od všetkých čo sú na tom rovnako alebo podobne by boli super 😉
Ahojte, pridávam sa k januárovkám, termín máme 24. januára, čakáme chlapčeka, teraz v pondelok ideme na 4D sono, kde nám to potvrdia alebo vyvrátia, každopádne sa moc moc tešíme, lebo tatino si drobca videl iba na fotke, takže to bude obrovský zážitok. Držím vám všetkým palčeky. Inak ja som ešte nepribrala, resp. ešte nemám späť to, čo som v začiatkoch schudla. No podľa lekára je zatiaľ všetko v poriadku, uvidíme na poradni. Tak tehuľkujte :D
@szzuzka Aj ja mám termín na 21.januára a čakáme dievčatko aspon podla 3D sona 🙂 a je to neuveritelný zážitok kedy sa chystáš 🙂?
@ lenulik15488 jéjj, super 🙂 na sono pôjdem až na 30.týždeň. neviem ako dovtedy vydržim :P už ho chcem vidieť 🙂 už meno máte vybraté? a vecicky už nakúpené ;)? neviem prečo, ale u nas na okoli väčšinou čakajú chlapčeka. je to dobrá správa, že všade to nie jem tak ;)

@cristi Dakujem tešim sa...