icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

drobcek76
9. sep 2012

@cristi Dakujem tešim sa...

drobcek76
9. sep 2012

@megies777 Ahoj ja mam tak isto dve dievčatá staršia ma 14 rokov ,mladšia 12 rokov a teraz sa tešime na chlapčeka 29.12.2012

megies777
10. sep 2012

@drobcek76 ahoj, tak to je super. Len mám trochu obavy z toho ako sa hovorí o chlapcoch, že ich bolieva stále bruško a preto celé noci nespia, sú nespokojný... Moje baby spávali takmer celú noc a nikdy žiadne problémy nemali. Ale vydržíme 🙂 Ja mám termín 19. januára no uvidím vraj chlapci sa zvyknú prenášať.

drobcek76
10. sep 2012

@megies777 ...to čo sa hovorí o chlapcoch nemusí platiť pre každého 🙂 neboj naše budú iné...Ja som tiež žiadny problem s dievčatmi nemala...tak uvidíme ...

petra1402
11. sep 2012

Ahojte aj ja mam termin v januari 2013 ....chcem sa spytat uz chodite na predporodnu pripravu alebo nejake cvicenia? kolko ste doteraz pribrali a co bruska rastu ? 🙂

misi31
12. sep 2012

@mici11 ahoj, prepac nevedela som ze si mi odpisala 🙂 ...tak dnes som sa dozvedela vysledky z amnio, a su v poriadku 🙂 ..neskutocny balvan mi padol zo srdca a plac od stastia ;)
A hej to s tym vekom je trochu nefer, ked je zena poslana automaticky na amnio, aj tie ostatne co boli so mnou boli kvoli veku, ja budem mat 28 rokov, NT som mala v poriadku 1,1 (1-3 je rozpatie), bola som aj na morfologickom v Hlohovci a tiez povedal ze vsetko vyzera v poriadku, tak ma to trosku upokojilo. Kamaratka mala 36 ked cakala maleho a tiez jej to odporucili no ona to odmietla, kedze dovod bol iba jej vek. Momentalne sa uz nesmierne tesim ze je vsetko v poriadku a konecne si mozem zacat uzivat posledne 4 mesiace tehotenstva

mici11
12. sep 2012

@misi31 som rada, ze vysledky su v poriadku. Mne morfologicky dopadol ok a krvne testy tiez, takze verim, ze vsetko bude uz len ok. Vidim, ze cakate chlapceka 🙂, my vraj dievcatko, ale este to nie je 100%, zajtra mam poradnu a idem na 4D, tak uvidime....tak si tie 4.mesiace uzime v pokoji 🙂

misi31
12. sep 2012

@mici11 Super, tak mas krasne tehotenstvo bez starosti 🙂
Cely cas som hovorila ze citim ze bude dievcatko, a uz morfologicky v auguste ukazal ze je chlapec, tak sme si povedali ze asi preto tie zle vysledky z krvnych testov, ze maly sa asi hneval ze o nom hovorime ako o dievcatku 😉 Tak hadam sa nam aj to podari nabuduce, ale uz dufam bez tychto problemikov 🙂
Tak na 4D uvidis aj tvaricku malej princeznej 🙂 ..prajem vela stastia 🙂

mici11
12. sep 2012

@misi31 dakujem 🙂...no ja mam zas pocit, ze cakam chlapceka 🙂, ale to zrejme zato, ze uz mam doma jedneho ....dam vediet ako som dopadla.. 🙂

mici11
14. sep 2012

@misi31 tak aj podla 4D dievcatko, tak snad to bude baba, kazdopadne je nadherna 🙂...

misi31
14. sep 2012

@mici11 no supeeer, tak vam to vyšlo do páru 🙂 ..prajem vela zdravia

lupena
18. sep 2012

http://deti.bazos.sk/inzerat/18112634/Graco-sym...
má niekto záujem? super cena aj s fusakom

baskamisko
18. sep 2012

Ahojte ja sa tak oneskorene pridavam tiez, mam termin 31.1. 🙂 je tu niektora z prievidze a okolia?

uzovicka
22. sep 2012

@cristi Ahoj cristi, tukla som si na teba, zvedava som bola, ako pokracujes, a vidim, ze ma pekne dobiehas 😵 , a dievcatko??? Jeeej, tak to blahozelam 😉

zeitka
22. sep 2012

Ahojte, ja mám termin 22.1 a cakam chlapceka 😒 tretieho 🙂

sunflower201280
24. sep 2012

Ahojte! Mne posunuli termín z 08.02. na 20.01. .... . Čakáme dievčatko. 🙂

sunflower201280
24. sep 2012

Inak ak máte nejakú súkromku, tak by som rada do nej patrila. 😉

mici11
24. sep 2012

ahoj, do sukromky sa hlasim aj ja 🙂

cristi
24. sep 2012

@uzovicka ahoooj 🙂 ano pekne krasne sa priblizujem uz do 7mesiaca....boze, ako to rychlo uteka... 😅 Ty cochvila nastupis na matersku dovcu alebo uz si v nej? Mna to caka v novembri,tak dufam,ze mi vsetko pekne vyjde ako som planovala... 😎 to s tym dievcatkom je ozaj krasne.. 😵 som rada,ze sa aj to vydarilo 🙂 ty sa ako mavas?

cristi
24. sep 2012

@sunflower201280
@mici11 zdravim tehulky,ak mate vazny zaujem pridat sa do sukromky a pokecat s inymi tehulkami,tak vas radi privitame 😉

deda
24. sep 2012

@lupena ten prebalovací pult nie je náhodou na predaj?

lupena
25. sep 2012

@deda tak to asi nie. predáva to kámoška

katarinkalm
27. sep 2012

@cristi môžem aj ja do súkromnej skupiny? ďakujem

cristi
27. sep 2012

@katarinkalm ahoj,samozrejme,si u nas vitana 🙂

wilinkaa
27. sep 2012

ahojte, pridávam sa do klubu 🙂 Termín mám 2.1.2013 a čakáme dievčatko. na 3D sme už tiež boli, je krásna, tak dúfam, že všetko pôjde dobre. Už sa teším na materskú.

wilinkaa
29. sep 2012

čítam tu o tej súkromke a ak môžem tiež by som sa rada pridala, každá dobrá rada a nejaké infošky od všetkých čo sú na tom rovnako alebo podobne by boli super 😉

habdula
29. sep 2012

Ahojte, pridávam sa k januárovkám, termín máme 24. januára, čakáme chlapčeka, teraz v pondelok ideme na 4D sono, kde nám to potvrdia alebo vyvrátia, každopádne sa moc moc tešíme, lebo tatino si drobca videl iba na fotke, takže to bude obrovský zážitok. Držím vám všetkým palčeky. Inak ja som ešte nepribrala, resp. ešte nemám späť to, čo som v začiatkoch schudla. No podľa lekára je zatiaľ všetko v poriadku, uvidíme na poradni. Tak tehuľkujte :D

szzuzka
29. sep 2012

@habdula my máme termín na 21.januára a tiež čakáme chlapčeka :DDD 4d sono je neuveritelný zážitok ;) však? 🙂 meno už máte vybraté?

lenulik15488
29. sep 2012

@szzuzka Aj ja mám termín na 21.januára a čakáme dievčatko aspon podla 3D sona 🙂 a je to neuveritelný zážitok kedy sa chystáš 🙂?

szzuzka
29. sep 2012

@ lenulik15488 jéjj, super 🙂 na sono pôjdem až na 30.týždeň. neviem ako dovtedy vydržim :P už ho chcem vidieť 🙂 už meno máte vybraté? a vecicky už nakúpené ;)? neviem prečo, ale u nas na okoli väčšinou čakajú chlapčeka. je to dobrá správa, že všade to nie jem tak ;)