Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@ninarigova 🙂 ty uz si potom proficka, toto bude nase prve 🙂
Juj tak to je uvas obrovska radost,1 je vzdy prve.Moj 1 je chlapcek mamin cecek 😀 bude mat 16,nieje vsak nas splocny no napriek vsetkemu je to manzelova prava ruka.Potom mame 2 dcerky vo veku 14 a 3,6 a teraz po 16 rokoch spoluzitia vo veveku 34 skoro 35 sa podaril chlapcek. 😀 Velmi tasko sme sa rozhodovali ci si nechat alebo nie.Verdikt bol potrat,a vsak v den hospitalizacie miesto seba som musela do nemocnice s najmensiou dcerkou.Tak som to zobrala ako znamenie- zazrak a ponechali sme si to.Teraz ked vieme ze je to chlapcek mame oooooobrovsku radost a nevieme sa uz dockat jeho prichodu.Absolvujem neuveritelne vela vysetrenia vsetko je v daka bohu v poriadku.A vy uz viete co to bude?vraj je velke bum chlapcekov 🙂
@cristi ahoj, mozem poprosit aj ja o pridanie do skupiny?
ahojte, tak sa pridávam, ja mám termín 9.1.2013 a tiež čakáme chlapčeka 🙂
@janina218
@taniellita Ahoj,tak sup k nam tehulky 😉
Ahojte =)....Pridávam sa aj ja s termínom 15.01. - dievčatko - Nicol 🙂
Je tu niektorá budúca mamička aj z Trnavy? 🙂
@janina218 ahoj, taktiež 🙂 )až koniec januára teoreticky
@deda
@tweetinka.co No super, tak sa teda možno stretneme v pôrodnici 🙂 ja mám termín 9.1., tak uvidíme. Aj sa chystáte na tú exkurziu do trnavskej pôrodnice? Dnes to myslím že je, ale ja pôjdem až na tú decembrovú asi.
@janina218 ahoj.. ja ani neviem, ze sa nieco take kona 😀 to je raz do mesiaca? treba sa tam objednavat? ak vies viac info, tak sup sem 😀 budem vdacna.. Inak ako sa citis? nechodis niekam nahodou cvicit/plavat? 😎
ahojte baby..kupujete aj monitor dychania? ak hej, aky? co hovorite na ten , co sa pripina na plienocku?
@tweetinka.co myslím že to býva vždy prvý pondelok v mesiaci...ale neviem o kolkej...ale zistím, nakolko ležím v nemocnici
ahojte ak môžem rada by som sa k vám pridala, tiež mám termín v januári 🙂
@deda ahoj.. co Ti je? 😒 dufam, ze s mimi ste a budete zdravucke..
@tweetinka.mala som predčasné kontrakcie každé 3 min., a museli to zastaviť
@tweetinka.co kazdy prvy pondelok v mesiaci to je o druhej poobede.netreba sa objednavat,staci prist do vestibulu porodnice,vrchna sestra si nas tam vyzdvihne 🙂 nechodim nikam cvicit ani plavat, nechce sa mi 😅
@deda uff.. neznie to moc dobre.. citala som si aj v sukromke.. Hlavne sa drzte..
@janina218 dakujeeem 🙂 mozno v decembri? 🙂 vlastne mne staci aj v januari ist mrknut.. ale dobre vediet..
@tweetinka.co No ja pôjdem v decembri, bolo to aj včera, ale som na to nejak zabudla 😅 Ja musím ísť v decembri, január by som už možno ani nestíhala 🙂
Inak baby, koľko ste už doteraz pribrali? Lebo ako tak čítam, tak niekto píše, že doteraz som mala pribrať 7 kíl a niekto píše že aj 12. Ako nie že by mi o to tak išlo, len chcem vedieť, či som v norme 🙂
Ahojte ja som v 30tt. Termin mam 21.1.2013, rodit budem na Antolskej v BA. 🙂
ahojte, ja cakam 31.1.2013, bude to chlapcek 🙂

@ssslnieckooo taktiez sa mi stane,ze sa prichytim,ze myslim na somariny a zle veci.je to asi normalne,kazdy sa boji o drobceka..mna ked chvilku nekopka,uz aj ho stucham a dohovaram mu,ze mamicku musi aspon raz za hodinku kopnut;)