icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

katka1981
12. nov 2015

@joyance, preco nejdes na pohotovost? Nech by ti nasadili cim skor lieky

joyance
12. nov 2015

Katka radsej pockam do zajtra rana, nemam pocit, ze by to malo byt nieco vazne, na pohotovosti by som sa len viac vystresovala ... tym, ze krv bola tmavohneda, predpokladam, ze bola starsia a teda moze to byt aj pozostatok z uhniezdovania vajicka. Nervozna som, lebo nic podobne som predtým nemavala, ani pri predoslom tehu, a to teda neskoncilo dobre. Do rana to vydrzim, odsledujem sa a budem o tom informovat lekara. Dam potom vediet, ako som dopadla. Myslite na mna, idem si lahnut, som KO, musim to vyuzit, kym sa znovu vystresujem ...

chymenitta33
12. nov 2015

@katka1981 - mne v špitáli nedali lieky, žiadne, vzhladom nato, že t musia konzultovať kedže ich mam požehnane.

chymenitta33
12. nov 2015

Kedysi som užívala duphaston, márne☹

nibokazv86
12. nov 2015

ahojte dievčatá ja teda tiež budem sledovať tuto skupinku 🙂 tiez mam dve // krasne na teste 🙂

nibokazv86
12. nov 2015

@renulka111 ahoj ja som na tom rovnako ☹ tiez som chorá a hrozne kašlem

jeinabe
12. nov 2015

@joyance ach moja drzim palce, musime verit,ze to bude dobre.....drzim palce a informuj nas hned.....

jeinabe
12. nov 2015

@nibokazv86 aj ja som chora, vecer ma chyta neskutocny zachvat kasla....dufam, ze sa uz coskoro z toho dostanem, lebo som z toho nervna....

katka1981
12. nov 2015

@chymenitta33, to ma mrzi

katka1981
12. nov 2015

@joyance, drzim palce, dufam ze si o chvilu vsetky vydychneme, mam pocit, ze sme sa nasli, vsetky sa bojime, ale bude dobre, urcite 🙂

nibokazv86
12. nov 2015

@jeinabe ani nevrav aj ja mam s toho už nervy a nemozem si poriadne ani nic dat lebo nechcem ublížiť bublinke ale kupila som si štiplave cukriky a keď začnem pociťovať že na mna ide taký zachvat kaslania tak si dám a prejde to 🙂

katka1981
13. nov 2015

@anndy001, tvoj vek je len vyhoda, a strach z porodu som mala aj ja a strasny,. ked budeme sukromnka napisem ti, len aby s tym uz admini nieco spravili.

thea77
13. nov 2015

Tak babulky, som uz aj ja objednana...v utorok idem 🙂

katka1981
13. nov 2015

Baby mna strasne stve jedna vec. Ked tu baby zakladali fora a pytali sa, ze mozem byt tehotna? Vzdy som radila, nech zbehnu k dr. na krv a maju istotu. A teraz mi ta moja povie, ze netreba brat HCG, aby som dosla az o 4 tyzdne, ze krv ukaze to iste ako test. Co ked ten test bol haluz. Ako ja toto neviem predychat. OOzaj pokial tu na SK clovek tvrdo neplati tak na neho kazdy kasle. Ako citim, ze s prsami sa nieco deje, ale ktovie, aj ked hormony zblbnu sa moze nieco diat. Nezda sa mi to normalne nechat cloveka tak dlho cakat. Kamoska mala to iste a to chodila do Probiosu. Ja neviem je to divne, co lekar to iny postup a mne prave tento nevyhovuje a to som bola rada, ze ma vobec nejaka dr. s dobrymi referenciami vzala.

thea77
13. nov 2015

@katka1981 Suhlasim, krv predsa ukaze, ci su hodnoty v norme na ten ktory tyzden tehotenstva. Viem, ze sa to da aj na vlastnu ziadost ako samoplatca, ale do kelu, preco? Ved kazda si platime zdravotne...tak nechapem, preco s tym lekar robi problem.

martinaj
13. nov 2015

Zdravotnictvo je jeden velky nechutny biznis😣

evelyn1986
13. nov 2015

Dobre ranko babule, tak sa k Vám pridávam aj ja, ak možem😊 Všetkým prajem všetko dobre, aby sme to dotiahli do úspešného konca😉

martinaj
13. nov 2015

@evelyn1986 vitaj 😊

chymenitta33
13. nov 2015

Dobré ránko dámy 🙂

Konečne prvá noc, ktorú som sa nebudila a celkom fajn vyspala. Len sa mi nič nechce😉

@evelyn1986 - Vitaj🙂

katka1981
13. nov 2015

@thea77, ona ze rovnako mi potvrdi to iste co test. Akoze sa mam aspolahnut na test. A ze sono nema vyznam robit skor, lebo by tam videla len ciernu gulicko a nevedela by z toho ani ci je mimomaternicove ani nic. To budem 8tt+1 co mam termin. Ozaj sukromne kde platis tazke prachy so sukromnym kde platis len raz, to sa neda porovnat. Skoda ze je KOch tak drahy, ten rpistup bol fajn, ale odisla som lebo dvihali ceny a aj ked som bola na termin, vzdy som tam dlho cakala, lebo mali vela a brali na jeden termin vzdy dve pacientky.

katka1981
13. nov 2015

Napisla som dalsiemu adminovi, tentokrat adminke, co ma na starosti skupiny, tak dufam, ze sa v dohladnej dobe sukromka doriesi.

tehula
13. nov 2015

@katka1981 Katuska, nestresuj vopred zbytocne. Pises, ze si aktualne v prebiehajucom 5tt, je to este prilis skoro a pri posramotenom cykle kludne aj MS moze dojst.
Na sone by lekarka aj tak este nic nevidela, zrejme ani vacok, tak preto odklada tvoju navstevu az na datum, kedy ti rovno vie potvrdit aj AS a vsetko pekne uvidi, urobia odbery na knizku a tak
Ved ked nespinis, nekrvacas, nemas dovod sa obavat a cakat na babo aj tak budes este tych 36tyzdnov, tak klud
Nemam rada, ked niekto kyda na nase zdravotnictvo vseobecne, tvoja gyndacka je jedna odbornicka a nie je o nic horsia ako Kochaci, kde praskovy cukor do zadku fukaju babam, lebo si tam platia nadstandard. Ani v Kochu by ti nepovedali viac momentalne, musis teda cakat. No a gratulujem samozrejme k tehu 🙂

tehula
13. nov 2015

@katka1981 udajne, ked si date do pasu termin jul2016, tak vas to automaticky hodi do sukromky

evelyn1986
13. nov 2015

@martinaj @chymenitta33 Ďakujem kocky. Ako sa máte? A ako sa cítite? Ja zatiaľ absolútne neotehotne, keby som nevedela, že som tehotná, tak vôbec o tom ani neviem😄

chymenitta33
13. nov 2015

@tehula - ja to nechcem mat ešte v pase. Zbytočne aby ma očumovali a riešili, niktoré kúsky.

tehula
13. nov 2015

@chymenitta33 uplne rozumiem, len pisem, ze ake pravidla tu pozavadzali, ze tusim tak to funguje automaticky

chymenitta33
13. nov 2015

@tehula - tak ideme to skúsiť?

katka1981
13. nov 2015

@tehula, u Kocha by mi vzali HCG, na obed zavolali vysledky, v pripade tehu by som uz buduci tyzden sla na sono a tam by mi dr. povedal, ze je tam gestacny vacok a vsetko je ok a ze nech nestrasim ze je to jedno babo.... 3 moje kamosky tento rok potratili, tak sa bojim, sibe mi. A som netrpezliva, to viem. To s tym pasom, to som ani netusila. A tiez sa bojim to dat do pasu, uz to ze ty si ma tu nasla, to nebolo v plane 😀 😀 😀 Ale zas co, co sa ma stat sa stane, ci to budem mat v pase alebo nie, nic sa nezmeni. A nema to kto povedat nasim, proste rodina to nevie a ani nechcem aby to vedeli. Az ked bude ten spravny cas. Je to este prilis skoro.

@chymenitta33, skusime to s tym pasom? Som zvedava ci sa nieco zmeni. Ale nepaci sa mi tento novy system vobec.

katka1981
13. nov 2015

@chymenitta33, uz ma to aj hodilo do julovky 2016

chymenitta33
13. nov 2015

@katka1981 - to je hlúposť, to pridelí do skupiny ale inej, oficiálnej nie našej.