icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

chymenitta33
13. nov 2015

My chceme predsa túto, našu diskusiu súkromnú, nie neprehladnú skupinu, ktorá je automaticky pridelená.

katka1981
13. nov 2015

Tam je 97 bab, kokso, a normalne sa ako sukromka robi? Hento je podla mna riadna konina, normalne sa sukromna skupina neda urobit, keby sme aj chceli, ze milujeme ruzovu farbu tak ako si spravime sukromku? Podla mna onicom vylepsenie.

katka1981
13. nov 2015

@chymenitta33, mas pravdu, je to neprehladne a ani sa nepozname, cim viac bab budem, tym vacsi chaos. Pockam co mi odpisu.

tehula
13. nov 2015

@katka1981 Katka, ale ze som ta nasla nie je pasom, ale, ze pises jak diva a na prvej strane to udre do oci 😀 . Napr o jasmi som nevedela ani do 35tt 😀 😀 😀
A keby ti potvrdil vacok, este plod nemusi vobec vidiet, ani ten druhy a pod 😀
Robis stresy si, kde netreba. A co ked potratili kolegyne? Preco myslis tak negativne? nemas najmensi dovod. tak klud 🙂 Vsetko dobre prajem

chymenitta33
13. nov 2015

@katka1981 - nechápem, ved ja som v pár súkromných a je to skvelá vec, pocit bezpečia a klud🙂

katka1981
13. nov 2015

@tehula, jedna mala nejaky zapal, dalsie len tak ani nevedia. Kolegynka bola len jedna, ostatne kamosky. Hej stresujem a uz prestanem. Ja som o Jasminet vedela ked bola v 25. podla pasu. Sak preto dufam, ze budeme sukromka nech so neni na ociach 🙂 A ano musim sa ukludnit, ved je zatial vsetko ako ma byt.

martinaj
13. nov 2015

@evelyn1986 tak to mas stastie 😊 mne je nic moc ale lepsie ako pred tyzdnom 😀
Baby ste tu alebo v sukromnej?

chymenitta33
13. nov 2015

@martinaj -ja som tu..nechápem, prečo sa nedá urobiť z tejto súkromná ked chceme

chymenitta33
13. nov 2015

@joyance -myslím na teba🙂 dúfam, že je Všetko ok 🙂

martinaj
13. nov 2015

@chymenitta33 kedysi sa dalo bez problemov si pamatam..... teraz jedine ze do blogu nejak.....

chymenitta33
13. nov 2015

@martinaj - to je úžasný nápad teda, hore ruky😀 majú skvelé nápady ale niekedy to nepremyslia😉
tie podla pasu, sú neprehladné o ničom ako na FB
To sa môžme stretnúť na FB urobím súkromnú tam:D 😎

martinaj
13. nov 2015

Tak zostanme tu 😊

joyance
13. nov 2015

Ahojte dievcence, tak rychlo vam chcem napisat a jak na potvoru mi blbol net a nemohla som rozbehnut wifi, ale uz je to v poriadku ... ja som predsa len iny hacker :D
Takze prisla som od lekara: Ako prve mi ostalo v hlave to, ze mam nejako otocenu maternicu dozadu ci co a preto sa lekar nemohol presne a korektne vyjadrit, ako som na tom. Tehotna som, vacok mam, ale plod vyzera mensi ako by mal byt. Vraj je to asi tou maternicou, kedze tam dobre nevidiet. Moc tomu nerozumiem. Krv videl aj lekar, vraj je ale starsieho dátumu, moze byt aj z obdobia ked som mala dostat MS, na krcok maternice kvoli krvi nevidel, preto nevedel presne, co je to za krv. Na krvacanie som dostala Utrogestan, mam ho brat cele 2 týzdne 2x1 tabletku vaginalne a potom mam prist na kontrolu 30.11 ... som ostala uplne hotova, totalne sa mi vynorili pred ocami spomienky spred vyse roka, ked diagnostika môjho MA zacala tiez slovami :"Plod je mensi ako by mal byt a asi sa nevyvija" ... slzy na krajicku rovno v ordinacii, doktor ma sprdol, ze nech nepanikarim, ze mi sice nepovedal nic pekne, ale tiez ze si nemysli, ze by to automaticky znamenalo nieco zle. Skratka o 2 tyzdne sa uvidi, to by malo uz aj srdiecko bit a ze dufa, ze mi rovno vypise tehu knizku. Mam sa spravat ako tehotna a nestresovat. Akoby sa to dalo tak jednoducho. No som v riadnom strese, by som si najradsej dala nejake poldecko na ukludnenie ...
Neviete co znamena ta maternica otocena dozadu? Este som o nicom takom nepocula ... Boze, ja musim byt furt vo vsetkom vynimka, u mna nic nemoze ist len tak jednoducho ...

chymenitta33
13. nov 2015

@joyance - Nebojkaj to je Všetko oki, teš sa na babatko🙂 ano, má to vela žien. Ja mam tiež vývojovú chybu maternice a takýchto "drobnosti" ma každá tretia žena. Vylož nohy urob si čaj a Love and peace:-*

katka8855
13. nov 2015

@joyance vsetko bude dobre. drzim velmi palce 🙂

chymenitta33
13. nov 2015

Obrátená maternica je stav, keď je maternica obrátená dozadu, môže sa tiež nazývať zaklonená maternica. Obrátená maternica je pomerne častý jav, ktorý vo väčšine prípadov neprináša žiadne komplikácie. Komplikácie sa môžu výnimočne vyskytnúť pri pokusoch o otehotnenie, kde však väčšinou stačí stráviť po pohlavnom styku pol hodiny v polohe na bruchu.

martinaj
13. nov 2015

@joyance ja poznam taku holku..... ma otocenu maternicu a vzdy boli v tom, ze dieta nehrozi a sup stalo sa a vsetko dobre dopadlo, len sa to bude pozornejsie sledovat a porod asi cisarsky 😊
Neboj nic, vsetko bude ako ma byt a vsetko zle je na nieco dobre 😊 dbes nemam depku, takze sa mi to lahko hovori 😁😁😁
Urcite to bude dobre neboj, mimonik tam je a to je hlavne😊

joyance
13. nov 2015

@chymenitta33 Kiez mas pravdu, idem varit, pri vareni sa vzdy ukludnim ... mam pocit, ze teraz budem varit velmi casto 🙄

joyance
13. nov 2015

@martinaj som rada ze dnes nedepkujes ... skusim to aj ja

martinaj
13. nov 2015

@joyance aj ja varim dasto teraz 😀😀😀 a tak veselo priberam.... 😩
Ale uz treti den sa zdravo stravujem☺

joyance
13. nov 2015

@martinaj tak ja varim len zdravo, u nas fici zdrava strava cely zivot, ale kilecka sa kolisu aj tak ... som skor premyslala, ze nakupim mensie taniere, aby som aspon tie porcie zmensila 😎

taniellita
13. nov 2015

Ahijte, tak aj ja sa pridavam, som 5+3tt, dnes som bola u dokiho, zatial nebolo vidiet srdiecko, ak bude sukromka, prosim pridajte ma, potom sa rozpisem viac 😉

joyance
13. nov 2015

este otazocka - lekara som sa na to nepytala, bola som dost mimo a vôbec ma to nenapadlo - myslite, ze ta otocena maternica + mojich 34 rokov + jeden potrat za mnou + robota 12 hodin na nohách + boest krizov a ospalost, by mohol byt dovod na to, aby ma lekar dal na rizikove? A to sa ja musim na rizikove vypytat, alebo to musi on navrhnut?

martinaj
13. nov 2015

@joyance jaj to sa ti zije...... mm ma presne opacnu stravu a tazko sa to s nim da......😕 vobec to nechape......

merry1001
13. nov 2015

@joyance mozno navrhne sám. . .ked nie, tak ty, nemal by mat s tým problém. . .

joyance
13. nov 2015

@martinaj no moj drahy skusal zo zaciatku protestovat, hlavne ak som robila nejaku rybu, ale uz sa naucil a neskutocne mu chuti ... raz za tyzden mu spravim nejake jeho oblubene jedlo, ale zo zdravých surovin, a je spoko, potom prezije aj tu horu zeleniny, sem tam tu rybku a pod 😎 Som si ho naucila hned od svadby. A ked chce nejake to nezdrave, masne masko, kolace, balese a tak, tak si ide pre obed k mamine 😀 Ale to tak max raz za dva mesiace

thea77
13. nov 2015

@joyance Moja kamoska ma tiez otocenu maternicu a ako vravi...ma tri deti len z pohladu na manzelove trenky 😂😂😂 takze ziadny strach...a to sa mi stale stazovala, ze ona urcite nikdy neotehotnie 😂😂😂 a troch dubakov ma hned po sebe ☺

martinaj
13. nov 2015

@joyance to mas super.... u nas skor ten moj mna naucil na nezdravo.....😦

evelyn102
13. nov 2015

Ahojte žienky 😊 Moj termín je 18.6. ❤️ Takže sa k Vám pripájam 😊👍

joyance
13. nov 2015

@evelyn102 18.06? A nie 18.07? Ci planujes prenasat? 😝