icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

martinaj
13. nov 2015

@evelyn102 vitaj, moj je 19.7. 😊 btw nesekla si sa v mesiaci?😆

evelyn102
13. nov 2015

Prepáčte kočky ja som sa pomýlila v skupine čítala som že júnovky 😀 Pardón 👍😊

laskykvet
13. nov 2015

@jeinabe caves. Bola som.len som nestihala pisat. Tak sme v 6tt, plod este nie je vidiet tak 30teho mam ist znovu na sono a uz dostanem aj knizku. A ty ako?

martinaj
13. nov 2015

@laskykvet super 😊

jeinabe
13. nov 2015

@joyance ja len tak narychlo, lebo som v praci....maternicu mam otocenu aj ja, je to len kozmeticka vada, ktoru ma aj moja mamka....tak sa neboooj....

joyance
13. nov 2015

@jeinabe a je vazne mozne, ze kvôli tomu otoceniu sa mu mohol zdat plod mensi ako v skutocnosti je? Resp moze mat toto za následok to, ze sa plod nevyvija tak rychlo?
Inak prijemnu pracu, ja idem zajtra na pol dna poobede, vôbec sa netesim, najradsej by som lezala doma na gauci a relaxovala ...

erique12
13. nov 2015

dnes sa ma jedna pytala,ci som neni tehu? ka obtiahnute dlhe triko, mala som na tom volny sveter, potom som si este dlhu satku prehodila. musim kupit nejake colne veci, mam aj ca 8 kg navyse este, ale nechcela by som zverejnovat pred vianocami.

erique12
13. nov 2015

baby, ako ste na tom s bylinkami, cajmi? napr.som citala nie matu, ani aniz, bazalku a este dost vela cajov bylinnych co neodpurucaju pocas tehu. ozaj, pijete kavu? ja len jednu rano,ale bezkofeinovu, lebo je zvysene riziko potratu pri kave....

martinaj
13. nov 2015

Ja pijem caro 1x denne a jednu normal kavu si neodpustim ☺ ale vzdy som pila kavu v tehu a vsetko bolo ok

katka1981
13. nov 2015

@martinaj, my sme s muzom v juli prestali pit kavu, vlastne v juli tomu bol 1 rok. A dnes sme si dali Caro, ja som si don dala kokosove mlieko, juj aka mnamka, vcecer kakao s kokos. mliekom, inak som strasne zrava. Ale to je podla mna preto, ze nie som v pohode, lebo pri malej som bola kludna, a s jedlom velmi disciplinovana.

martinaj
13. nov 2015

@katka1981 tak ja som bola velmi nedisciplinovana v oboch tehu a teraz sa mi dari zatial 😀
Nech mi to vydrzi inak ma slahne, sak vazim ako ked som isla rodit vevu 😦

thea77
13. nov 2015

Tak ja som kavu nikdy v zivote nepila...ani Caro ani nic podobne...takze mna by asi svihlo...ale dnes mi je taaak zle od zaludka cely den...az som si dala teraz na noc homeopatika...snad to prejde do rana ☺

joyance
13. nov 2015

No ja pojdem asi na pohotovost, slabe spinenie hnedou krvou sa zmenilo na tecucu cervenu krv, behom pol hodiny som musela vymenit vlozku, tecie mi cicerkom po nohách (sorry za vyraz) ... uz len cakam na manzela, kym pride domov a idem rovnou ciarou. Pomoc baby, neskutocne sa bojim. To vôbec nie je dobre. Este mi tak zvlastne skvrka pod zaludkom, ze dufam, ze sa nezalejem krvou aj zvnutra.
Asi pridem o moznost byt v tejto skupinke, ja uz dalsie sklamanie neprezijem ☹

chymenitta33
13. nov 2015

@joyance -zavolaj si RZP necakaj...ochh😢

jeinabe
13. nov 2015

@joyance och moja drzim palceeee, este nieje nic stratene......drz sa.....

martinaj
14. nov 2015

@joyance drzte sa .....

martinaj
14. nov 2015

Baby ja som taka krava......... neviem spat ako kazdy den za posledne dni a potom o 8mej rano ma to chyti..... a tak, ze si spravim posledny test co mam doma a tam stale bledoruzova ciarka.... asi o polovicu aj viac bledsia od tej testovacej. Je normalne, ze to nejak netmavne? Co ked sa mi nezvysuje hcg a je to preto... nemoze to byt tou lacnou znackou? Uplna depka....

martinaj
14. nov 2015

Je to v pohode 33dc? Nema byt uztmava? Takato bola aj pred 3 dnami 😯

majorosovalucia
14. nov 2015

@martinaj dobre rano,len sa testami zbytocne stresujes.Aj ja som to tak mala na 33DC a to som mala nepravidelny MS.Ja viem laka ta to lebo mas testy doma.Nechaj to tak a radsej si dohodni termin u gyn.Mne v 5tt zistil na sono ze som tehu.Prajem krasne tehu.

martinaj
14. nov 2015

@majorosovalucia dakujem,dohodnuta som ale az na 25.11. Tak sa bojim..... asi sa zbytocne stresujem......

ivetkasm
14. nov 2015

Bre rano, ked som si robila test a vysiel pozitivne myslite ze uz aj teraz na zaciatku mi moze byt zle od zaludka? Mala by som byt cca 5tt. Dakujem za info 🙂

liuliu
14. nov 2015

@joyance ale prezijes. Ja som mala byt tento rok julovka a som decembrovka 🙂 Trvaj na vsetkych moznych vysetreniach niekde bude problem. A neboj; nemoze byt furt zamracene 🙂

erique12
14. nov 2015

@joyance
drz sa moja! 😒

erique12
14. nov 2015

@martinaj
to je normalne podla mna, jed nie je test vysoko citlivy... napr ja som si robila 31 dc a early clear blue ukazal 1-2 tt tehu, ale prediktor negativny...ten mal ukazat od prveho dna vynechanej ms, co bolo ten den...az neskor som tam s prizmurenymimocami videla ducha...

thea77
14. nov 2015

@joyance velmi na teba myslim a dufam, verim, ze snad to bol len hematom...kamaratka takto krvacala, uz si myslela, ze je koniec a NEBOL! Dali jej lieky, musela zostat hospitalizovana, ale dietatko prezilo. A krvacala takto isto brutalne v 6.TT a potom este raz v 13.TT. Dnes je tusim v 25.TT sice nie uplne bez komplikacii, musi lezat, ale to je to najmenej. Drzim palce!!!

thea77
14. nov 2015

@ivetkasm Moze 🙂 a tiez to moze zmiznut alebo zosilniet. Ja som mala iba tyzden citlive prsia, inak mi nic nebolo. A vcera mi taak bolo zle od zaludka...ze fuha.. Drz sa a popripade sa objednaj k homeopaticke...aby ti pomohli zmiernit nevolnosti.

majorosovalucia
14. nov 2015

@joyance ja som mala 2krat biochemicke tehot,v roku 2007 a tento rok v aprili tiez.Nasledne som otehotnela dalsi mesiac.Novy gynekolog ma hned poslal na spec.reprodik.imunologiu,cievne,hematologiu.A zistila sa pricina mam mutacie v krvi co sposobuju potrat,takze sa to vcas podchytilo a picham si od 5tt fraxiparin resp.clexane uz.Verim ze to dobre dopadne,mysli pozitivne.

renulka111
14. nov 2015

@joyance velmi ti drzim palce a myslim na teba.

angels882
14. nov 2015

baby som v 6 tt a zatial nieje vidiet plod je to zle ????