icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

chymenitta33
7. mar 2016

@malibu21 - to ja zase idem ešte len na technické veci, ako odsávačka, kôš na plienky a tak. Kočík si chcem na narodky. uvidím

smudla23
8. mar 2016

Zdravím dievčatá. Natrafila som na túto debatu náhodou. Ja tu nie som veľmi aktívna, ale tiež mám termín na konci júla. Fotku brucha vám radšej nedávam lebo to s veľkosťou suverénne vyhrám :D zatiaľ ešte neviem kde budem rodit ale teším sa na to naše bábo. Pohlavie bude prekvapko ale ja si myslím že to bude dievča. Máte tu aj nejakú uzavretú skupinu ?

bibi8
8. mar 2016

Baby a vy uz mate vybavicku ? Ja este nic kocar mam sice vybraty ale este ho treba ist pozret

katka1981
8. mar 2016

@smudla23, nebud si taka ista, ja som ako v 8. m. Snad ako pred porodom prvej. 🙂

smudla23
13. mar 2016

@katka1981 haha no ja čakám tretie takže asi to bude tak podobne. Cítim sa ako slon a to mam zatiaľ len plus 2kg ...Pri druhom mi tipovali dvojčatká podľa veľkosti

katka1981
13. mar 2016

@smudla23, no ja som pribrala skoro 6 :( ale teda ja zerem jak svina. A dufam ze zajtra sa uz zapriem a budem rozumna, lebo tto je uz ozaj chore. Ja to mam psychicke podla mna. Je to zle aj pre babo. A uz sa aj trham pri pupku, pri malej sa mi do 30.tyz. strie nerobili. Akoze mam ich asi 8 ale pod pupkom co mi prekyrju nohavicku a nad pupkom som mala dve malinke, no jedna sa dost rozsirila. Ja mam pas asi 86 cm, a pri malej som mala asi o 10 cm viac na konci tehu. Pred tehu som mala asi 74 cm. Ale nosim este stale netehu leginy ale uz mam kupene tehu a asi ich uz zacnem nosit, lebo uz ta guma je na tom pupku neprijemna, som si z nich urobila tehu leginy 🙂 V piatok ma caka morfo, strasne som zvedava. Viete uz pohlavie?

lucassia
14. mar 2016

no ja už začinam cititt ako mi brucho ťaha kozu okolo zaludku aj nohy ma bolia ked len trosku chodim cittim už tu váhu a to este tri mesiace ja už nosim tehu leginy

trubi
14. mar 2016

Ahojte, ja mam termín 28.7. a čakám chlapčeka.

Poprosím prijať do Súkromnej..

Ako ste na tom s pohybmi? 🙂

de_de11
14. mar 2016

@trubi ja neviem ako sa tam prida , ale pohyby citim a je to ako bublinky ,haluz

trubi
15. mar 2016

@de_de11aj ja občas keď ležím. No predvčerom asi niečo nacvičoval, boli dosť časté 🙂

bibi8
16. mar 2016

Ahojte zajtra ideme na 4D. Ale neviem aku hudbu tam dat ako podmaz. Nemate neake tipy ?

chymenitta33
16. mar 2016

@bibi8 - Vivo per lei🙂 aj ked skôr by sa hodilo, na dievčatko🙂

bibi8
21. mar 2016

@chymenitta33 daakujem

trubi
21. mar 2016

Mňa už zrejme kopká, lebo je to oveľa silnejšie niekedy 🙂

syra
21. mar 2016

@trubi aj mňa už asi konečne 🙂 také milé bublinkovanie 🙂

trubi
21. mar 2016

@syra 🙂 u mňa je to tiež tak väčšinou ale niekedy taká rana 😀 snažím sa sledovať, či to aj neuvidím 😉 už aj priateľ to cítil
Dnes keď som ležala na boku, tak presne tam kopkal

michaella07
23. mar 2016

@bibi8 No ja už mám nakúpené takmer všetko 🙂 Som PN, takže mám veľa času na brázdenie po internete a online nákupy a veru cenovo je to tam aj výhodnejšie aspoň oproti obchodom v ktorých som sa bola obzerať 🙂

michaella07
23. mar 2016

@chymenitta33 tiež už máme termín na 4D ultrazvuk, ale hudbu nám priniesť nekázali, no škoda...

chymenitta33
23. mar 2016

@michaella07 - z toho si nič nerob, ja si ani iluzie nerobím na 30tt lebo, to naše malé tajnostča🙂 si robí čo chce:D

lucita2707
31. mar 2016

Ahojte zienky. Tak sa k Vam pridavam. Tiez mam termin v júly .. viete uz pohlavie dietata? A co vybavicka?..Pustili ste sa do nej ci este tomu davate nejaky ten cas?

lucassia
31. mar 2016

@lucita2707 ahojik tak nam už len kočik chýba zakladne veci už máme už len detajli ... pohllavie stale neviem moj gynekolog stale tvrdi ze mam ist na 3D ak to chcem vediet lebo nevidno ..... ale tak nam je to aj jedno i ked mame pocit že to bude chlapček

ninai
31. mar 2016

Ahojte, tak ja sa tiez pridam k Vam julovkam 🙂 je tu aj nejaka maminka co bude rodit v D. Kubine?

lucita2707
31. mar 2016

@lucassia Juj, super. Tak Ty uz mozes odpocivat az do porodu. Ja sa trapim s vybavickou..oblecenie hlavne..o ostatne nemam obavy..len tie body..dupacky..atd..snazim sa kupit tak akurat ale stale sa mi zda malo..Mna moj gynekolog posiela stale na 3D..ako ja som z Trebisova..a chodim do Kosic..na tie scriningy a uz ked som tam tak aj 3D..mne povedal ze chlapceka cakame. Len sa tam nabeham lebo moj drobec sa nechce fotit 😀 tak ideme na druhy pokus. Vidno ze to nie je dievca ked sa nechce fotit. A po zdravotnej stranke ako? Brusko rastie? Nevolnosti si mala? Co papate? Ake chute mas ? 🙂

renulka111
1. apr 2016

Dievcata u mna chute len mlieko jogurty kakao maslo med nejaka zelenina a dost. A to ja som si nepreberala. Ak dam nieco mimo repertoar palenie zahy mi to pripomenie. A dievcata niekedy trocha citim ze mi pripuchli nohy aj prsty na rukach. To sa mi velmi nepaci. Ma niektora taky problem bo sa mi to zda trochu skoro.

adusqua
1. apr 2016

Ahojte, niekto z Košíc s termínom okolo 26.07.2016 ???? 🙂

talia221
1. apr 2016

@renulka111 na tie opuchy začni čo najskôr s cievnymi cvikmi..nájdeš na nete...A jemnú lymfaticku masáž...

adusqua
1. apr 2016

Ahojte, niekto z Košíc s termínom okolo 26.07.2016 ???? 🙂

renulka111
1. apr 2016

@talia221 dakujem urcite pohladam.

trubi
2. apr 2016

@lucita2707 pohlavie vieme 😉 chlapček a tiež sa nám nechcel fotiť :-/
A do vybavicky sa pustila mama. Keďže už strácam prehľad v tom čo už nakúpila, pôjdem si to zajtra spísať 😀

adusqua
3. apr 2016

@bibi8 Ahoj ja zatial len nejaké 2 body dlhé, jedno krátke, ponožtičky, podbradník a dve čiapočky :D berem to tak že ešte je čas.... kočiar tiež ešte nemám ale ma mi predať švagrinka za dobrý peniay a ani postielku ešte nemáme :/