icon

Termín pôrodu júl 2016

dendulka4444
2. nov 2015

Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉

talia221
9. apr 2016

@lucita2707 ak piješ mlieko kvôli vapniku, robíš presný opak.ono je to len marketing na podporu mliečneho priemyslu,ale je to blbosť.v skutočnosti mlieko odvapnuje... Treba jest mak,sušené bylinky,a bohužiaľ v našom prípade tabletkovy vápnik spolu s D3 aby sa vápnik správne vstrebával...;) mám podobný problém,už mi odišli 3 zuby...celé zle....

trubi
9. apr 2016

@lucita2707 vidíš, tiež mi bolo divné, že mi nič nepredpísal, ale aj som na to zabudla potom.. To sa robia testy, aké vitamíny chýbajú? Neviem, že by mi niečo také robili.. To ozaj aby som všetko hľadala na nete. Ja sa spolieham na doktorov..

Meno ešte nie. Akosi sa nám s priateľom nepáčia rovnaké. Ja by som chcela Sebestiána, ale zrejme ho neukecám. A ty už máš?

Mne sa zatiaľ stále daria neutrálne, ale zišli by sa aj nejaké modré 🙂

Mne robí 3D vždy môj gynekológ. Tak som uverila, ale až na 2x 😀
Naposledy sa na tie miesta ani nepozrel. Ale mám krásnu fotku ako si drží ručičku na čele, ako keby sme ho otravovali. 😀 bude to herec od mala 😉

Tak nech sa podaria krásne fotky. Snáď bude drobec spolupracovať 🙂

lucita2707
10. apr 2016

@talia221 tak viem ze taky mak ci emental 45% obsahuje najviac vapnika. Ale ja akurat toto nemusim. Mne uz tiez trhali zub..dalsie 2mi blombovali..a dalsie 2mam pokazene ale nemoze s nimi teraz zubar nic robit

lucita2707
10. apr 2016

@trubi skus sa opytat lekara, lebo je to divne ze Ti nedal ziadne vitaminy. Ja beriem femibion. To su jedine vitaminy pre tehotne ktore obsahuju omega3..mne sa to hodi,lebo ja ryby nemozem ani jest ani citit. Tak si ich takto doplnam. A ci ti chybaju vitaminy..to by mal brat lekar krv v kazdom trimestri. Aspon mne tak berie + na endokrinologii mi tiez beru krv na stitnu a vitaminy. Tam mi tiez zistili ze mam hranicne vysledky co sa tyka horcika a vapnika. Takze tiez ich musim doplnat..beriem B6 a mliecne vyrobky papame. Tebe zas robi lekar 3D..ja na to musim chodit do Kosic na Myslavu..tiez v kazdom trimestri. Stvrtok tam idem hlavne koli foto..lebo naposledy sa mali nechcel otocit. A som zvedava na tvaricku..dufam ze sa uz ukaze.
S menami to bolo u nas tak, ze manzel vybral meno pre dievca..Zuzku..ale kedze to je chalan vybrala som ja a bude to Matejko 🙂 Nemoze mi do toho hovorit..lebo ja som planovala ine babske mena a neexistovalo..len a len zuzka..takze nema manzel ma vyber. Zo zaciatlu trucoval..ale uz je s tym zmiereny..tazko znasal aj to ked lekar povedal ze chalan bude. Ale preslo ho to. Len nech je zdravi. A mozno dalsie bude dievcatko jeho zuzka 🙂 Ty sa len najblizsie informuj o tie vitaminy..ozaj..lebo moze Ti nieco chybat..a casom sa to moze aj prejavit na Tebe. Bacha na zelezo,vapnik a horcik. A tiez omega3..ked nepapas ryby.

bibi8
10. apr 2016

@lucita2707 preco ti zubar so zubami nemoze nic robit ? Pokial viem kludne sa moze blombovat aj trhat zuby. Len plomba nemoze byt amalgam co je tmava plomba. Biele v pohode mozu byt. Jediny problem pri tom mozu byt krvacajuce dasna co je v tehu normalne. Ale zubari vedia ako zastavit krvacanie aby sa cerstva plomba nezafarbila

lucita2707
10. apr 2016

@bibi8 no trhat mi uz trhal..dokonca zub ,,mudrosti,,...aj blomboval..ale mam tu take zuby..ktore su odlomene urcite casti..nechce mi ich trhat..lebo nie su to priam tie zadne zuby..a jedine co s tymi zubmi moze urobit aby ich zachranil je to ze urobi snimok..vytrha nervy a zas snimok..alee toto povedal ze v tehu nemoze. Tak to len precistil a dal blombu nech sa mi uplne nezlomi. Takze bolest obcas citim lebo je to zly zub..ale bohuzial viac s tym teraz nemoze robit.

bibi8
11. apr 2016

@lucita2707 jaaj aha no tak to je uz horsie. Tak vela stastia nech vsetko dobre dopadne a nech bolia co najmenej 🙂

monka1123
11. apr 2016

Ahojte 🙂

Nam idu ocne zubky a stolicky tak sme "pijavicky" a kedze sestra v brusku nesuhlasi uz s nosenim vpredu tak sa takto nosime na chrbatiku. Takto sme vcera sli na navstevu. Ako tehulkujete vy? Ja to mam teraz po nociach tazsie kedze stale mi place a skoro nic nespim.

adusqua
11. apr 2016

@lucita2707 Tak to máš zlé s tým tlakom, ja som zase na poslednej kontrole mala taký nízky, že mi ho sestricka ani nevedela odmerať :P Vštvrtok som objednaná na OGTT, tebe po nom nebolo zle? Krv ti brali zo zili ci z palca??? :P A ako si na tom s nákupom vecičiek pre bábo? 🙂 Čo všetko si už zakúpila? 🙂

lucita2707
11. apr 2016

@bibi8 Dakujem 🙂 Dufam aj ja ze to nejako zvladnem do porodu.

lucita2707
11. apr 2016

@adusqua Ja sa uz roky liecim na vysoky tlak. Mame to aj v rodine..ocko je po infarkte..cize musim na seba davat pozor a liecit ten tlak poctivo liekmi. Premna OGTT bola malina. Kedze sladke mozem tak som to pila ako cistu vodu 🙂 Najlepsia rada pri piti glukozi..daj to na ex..nepi to pomaly..na jednu supu to daj do seba a mas pokoj. Cim dlhsie budes pit..tym to bude nechutnejsie. V ten den ked mi robili OGTT mi brali najprv krv zo zily..3 ampulky..a potom 3 x stale po hodine krv z prsta. Nakup veciciek trocha zastal. Akurat cakam jeden balik na drobcam. A najblizsie chcem ist do Michaloviec..je tam skvely obchod s detskym oblecenim a nie len tym..je tam vsetko pre babatka a deti..kociky..chodanky..dupacky..masky na karneval..podbradniky..no co len chces aj kociky a postielky. Teraz mam z kazdeho daco..ale uz rozmyslam ze nakupim veci velkosti 62..predsa ta 56tka je mozno na tale 3tyzdne max...a nechce sa.mi pozetat na nette a z kazdej stranky dva tri kusy..tak chcem ist do obchodu kde kupim uplne vsetko a naraz. Najviac mam body s kratk rukavom..myslim ze 8ks..d dlhym mam len 3ks..dupacky 2x..kosielky 2x..polodupacky 2x..pyzamku 1x..teplakovu supravu mam jednu s kratkym druhu s dlhym rukavom..a teraz cakam len za tymi Michalovcami. Ozaj viem ze pojdem a kupim vsetko..potom uz len vanicka..odsavacka..flasky na mlieko..plienky latkove..paplonik..deku a take veci..ale to pohodicka..to najmenej..len tie saty nech ma

adusqua
11. apr 2016

@lucita2707 Tak len dávaj na seba pozor.... Asi dám na tvoje slová a dám to na ex.. Ja zatial všetko nakupujem postupne, akurát dnes som sa rozšafla v lidli lebo mali velmi dobré ceny na bodyčka s krátkym dlhým rukávom aj nohavice bavlnené... este dve body som minule kupila v HM jedne z Tesca, zopár ponožiek, čiapočky, farebné látkové plienky a dnes som kupila v tescu aj cumlíky mali v akcii a takú bavlnenú dečku do kočiarika... Pár vecí som dostala aj od švagrinky, napr. zavvinovačky, capačky, aj plno obllečenia, no už je dosť opoužívané, takže to bude mať ked tak len tak na doma.. a čo sa velkosti týka kupujem hlavne velkosť 56, švagrinka čo ma dcerku tiež tak mi vravela že to aj na tri mesiace mala malá, tak na základe toho že aj ja aj partner nie sme velmi vysoký tak asi aj bábo bude menšie :P Ale kedže čakáš chlapca tak tý asi rastú rýchlejšie, zaleží aj od rodičov... a postielky tam u vás sú nevieš v akej cenovej relácii?? Môj drahý chce kúpiť z bazáru ale ja by som radšej chcela novú...

trubi
11. apr 2016

@lucita2707 Dneska som volala aj kvôli výsledkom a hneď som sa popytala sestričky na tie vitamíny. A vraj keď jem normálne, prijímam vitamíny v strave, tak nepotrebujem kupovať. Iba ak chcem. S rybami som na tom podobne ako ty, ale pokiaľ omega 3 prijímam v inej strave, tak je to v pohode. Pokiaľ nemám žiadne problémy, tak vraj netreba.. A inak sa to píše na recept alebo len odporučia?

Tak to ti s menom závidím. Môj chcel tiež strasne dievčatko, tak chápem, že tvoj bol tiez asi trocha sklamaný. Ale pochopil, že s chalanom sa viac vyhrá 😉 Keď som videla, že bol z toho mimo, tak som si z toho robila srandu. "to som si dala, keď bude mať okolo 12 rokov, budem musieť smažit pre 5 syrov a 2 kilá zemiakov.." alebo "budeš mu kradnúť autíčka?" a hneď ho to prešlo 😉 neskôr mu zas vravím, nech začne trénovať futbal a on: "Nie, basketbal" 🙂

Ja som inak tiež dúfala v dievčatko, tak sa priznám, že som zamrzla, keď mi doktor povedal, že sú tam guľky.. Ale teraz som rada a moc sa teším 🙂 aspoň bude mať dcérka/dcérky staršieho brata 🙂 ak teda nebudeme mať len chalaniskou 😀

trubi
11. apr 2016

@monka1123 krásne ste 🙂 budú dve princezné 😉

lucita2707
11. apr 2016

@adusqua Aj ja som dnes bola v Lidli 🙂 haha..tiez som toho dost nakupila drobcovi..no vo velkosti 62..body kupujem 56..ale dupacky..nohavice..mikiny 62..nech ma volnejsie..hlavne nozicky nech ma na volno..este ked si predstavim papmers a balenie na siroko..tak radsej vacsie cislo nohavic. Ale kazdy to ma inak..Tiez keby sme vedeli ake leto nas caka...ci bude horuce ci studene..ja zatial len oblecenie..ciapky..ponozky a taketo ,,doplnky,, este nemam..akurat rukavicky z tesca proti skrabaniu. Co si dostala, to nevadi ze obnosene..na doma bude dobre..neboj nic..ponosi to..mne nema kto dat..nemame v rodine male babo..takze vsetko kupujem od nuly. Ale nevadi...s tym som ratala 🙂 Co sa tyka postielky..vies ze tu je to co pocuvam drahsie..mne bude kupovat postielku oco..ale znama kupovala z bazaru..a chvali si..neposkodena..jak nova..akurat si dokupila matrac a mantyneli..Ja napriklad by som nekupila kocik z bazaru..ked ces usporit..brala by som postielku z bazara..ved to len drevo..a matrac samozrejme kupis..ale kocik..to je take no..radsej novy..aby nebol vylezany vies..precikany..moj nazor..ale kazdy rozmysla inac..aj planuje 🙂 Mas zato tiez dost veci..a plienky latkove odkial mas? ja netusim kde ich kupit..ked cez nett bojim..ze pridu take ze 2x operiem a budu priesvitne jak handra..Odsavacku kupujes?..odkial?..a co hovoris na ohrievac flias?..oplati sa..a take ze monitor dychu ? Je toho dost taketo veci co su..a clovek rozmysla ci kupit ci nie..ten monitor dychu pomohol mojej znamej pred par rokmi..dievcatko jej v noci asi o 4tej rano prestalo dychat..nebit monitoru tak mala tu uz nie je.Co ty na to ?..

lucita2707
11. apr 2016

@trubi Ono je pekne ked prijmas vsetko v strave..a ze krvicku mas oki..ale ja osobne som sa nestretla s tym zeby tehotna nebrala vitaminy..ono niekedy davno nase mamky nevedeli co to su vitaminy a tu sme...Vitaminy nie su na recept..to si sama dokazes kupit v lekarni..moje FEMIBION vychadzaju 25eur..Su aj LADYVITA vitaminy..s tymi ja nemam skusenost..ale viem ze ich brali zname..To uz je na Tebe..neuskodis tym..ako Ty si uznas za vhodne..a na vysetrenie so stitnou zlazou si pocas tehu bola?..Tiez sa vravi ze stitna dokaze narobit riadny bordel v tele.

A s tym pohlavim..ja mojmu stale hovorim ze bude mat s kym behat na futbal ci hokej..lebo moj manzel on je do toho maniak :D Nemoze mu usjt zapas..ci nazivo alebo v telke..to je jeho..niekedy na to ziarlim :D .. ale je to jeho konicek..tak uz bude mat partaka o par rokov 🙂 Len nech vsetko dobre dopadne..uz ma napadaju hrozne veci obcas..predsa 7 mesiac..taky strasny mesiac..ale snad ked prebieha od zaciatku tehotenstvo dobre..tak sa za tie 3 mesiace nestane nic..duuuufam a modlim sa nech pekne ukoncime 9ty mesiac..odrodime..a budeme doma traja 🙂

Ty co si myslis o monitore dychu ? Ohrievac flias? Kupujes..nekupujes..nazor na to ?
Uz mas vybraneho detskeho lekara?
Kupujes aj na seba nieco v tehu?..
Ja som dnes v Lidli kupila drobcovi par veci..a sebe jedne leginy tehotenske..lebo doma co mam rifle uz vytiahnem na pol zadku :D haha..a moje tricka su mi o nejaky ten cas na pol bruska..a co horsie moj oblubeny kabatik jarny nezapnem..uz zacinam byt nervozna z toho ..lebo von je teplejsie a ja nemam co na seba :( a to len 5kg som pribrala..

lucita2707
11. apr 2016

@monka1123 Ahoj. Tak to Ti verim ze moc nenaspis. Snad to uz dlho nepotrva. Pouzivas nejaky gel ?..Su potom nejake gely na dasna aby to tak nebolelo..Ja tiez moc nenaspim ale len koli klbam..neze len bolia ale budim sa na to ze ma az stipu tie klby..na chrbte sa vraj velmi spat nema a ani sa moc neda lebo mi tlaci drobec na mocovy mechur :D tak len po bokoch ale ako som pisala..celu noc striedacka..a ked nie klby tak zaha nas pecie hh..ale lekar mi dal detsky sirup na to..tak aka taka zachrana 🙂

Tvoje tehu prebieha ako?..Uz jedno mas za sebou..prezivas to odlisne?..vravi sa ze kazde tehotenstvo je ine..v com je to tvoje oproti prvemu ?

monka1123
11. apr 2016

@lucita2707 my uz mame vonku 8zubov, cize ako take tahy ovladam ako mu to ulahcim. No stolicky a ocne zubky su najhorsie a nam ide daco z toho takze sprievodne javy ako soplik, teplota a bolesti nas neobysli. Natieram 2gelikmi na striedacku, davam mu paralen na noc. Nomaj tak vkuse placka a budi sa.

Tehu.
Pri malom som prvy trimester schudla 10kg, co som dala von cokolvek som zjedla. Potom uz to bolo ok a ziadne chute. Teraz mi bolo zle len cca 4x. A viac nemam kedy sledovat pri malom. No uzivam vyssie davky magnezka ako pri malom lebo som v noci mavala krce v nohach. No to asi koli tomu ze beham stake za/s malym. Chute v podstate tiz ziadne, jem vsetko no mrazene ovocie a zmrzlinu by som vedela na tony jest. Cize v podstate su aj nie su ine :D

adusqua
11. apr 2016

@lucita2707 A čo si zohnala v Lidli? Ja ked som prišla tak to mali už dosť popreberané, len tak tak som našla maličké čísla, ale super su pekné a jemné na dotyk, už sa neviem dočkať jak si oblečiem bábätko do toho 🙂 .... Asi máš pravdu s tými číslami no tiež planujem že ked bude niečo za dobru cenu ako mikinky a take teplejšie veci tak tiež už kúpim väčšie číslo nech ma už na ten september.... Ved práve to keby sme vedeli či bude teple alebo studenšie leto 😖 ale šak keby niečo svetríky a take dokupime potom...No a plienky latkove som zatial kupila len take bo sa mi zapáčili, lebo to bol set troch farieb, biela, svetlo ružová a tmavšia ružová, nezdajú sa mi velmi hrubé, to som zobrala len tak že pod hlavičku aby neogrckala postielku, kočik a pod a kúpila som to v Cand A, tri za 5 eur... Zatial jedine nad cim som rozmýšlala bol ten monitor dychu, ten asi určite chcem a vraj aj v nemocnici mi ho požičajú vravela švagrinka, spýtam sa ked tam pôjdem do poradni...no a take ako odsavacku a ohrievac mlieka asi uvidim až potom či to budem potrebovať.... a ty už vieš aký druh plienok zakúpiš medzi prvými do nemocnice? Ja asi tie pampersky a asi aj vlhčené vreckovky, ale len po jednom balení pravdepodobne, lebo niekde som čítala že nie každá kozmetika vyhovuje bábu tak aby som zbytočne nevyhodila peniaze za neviem kolko balenia....

renulka111
12. apr 2016

@lucita2707 tiez ma bolievali klby. Rano som sa budila ubolena. Ale znama mi dala vankus na kojenie ze pouzivala aj na spanie medzi nohy. Odvtedy neviem ze mam klby. Takze skus nejaku podusku.

lucita2707
12. apr 2016

@monka1123 Tak to nezavidim tie zubky. Joooj. Tak nech to uz ma cim skor za sebou. Nas len ked boli zub tak nariekame..a co chudatka deti. Tak aspon tie geliky co to nieco pomozu.
U mna nevolnosti neboli a nie su do teraz. Tak bud to este len pride, alebo uz nie. Ja za zaciatku tehu pomarance a grepy jedla na kila..no od asi 4mesiaca zijeme na sladkom. Mam stavy ze sa skoro rano zobudim ale len koli tomu ze musiiiim zjest nieco sladke. By som aj vrazdila kebyze doma nemam nic sladle haha..Od zaciatku tehu mam hore lem 5kg...Kazda znama co ju stretnem namna len jojči ze preco nepriberam..ze to uz by som mala mat aspon 10kg hore..je pravda ze nemam pravidelnu stravu..nikdy som ju nemala..ale ked uz to namna pride..idem jak srotovnik..vsetko naraz haha 🙂

lucita2707
12. apr 2016

@adusqua Tiez toho vela nebolo..a ak ano tak velke cisla..usli sa mi tricka s dlhym rukavom, pyzamky, kratke body, a nohavice. Podbradniky uz neboli vobec. Ani farby neboli vela ma vyber. Musela som nakupit modrobiele veci..chcela som sive ale velke cisla boli. A ruzove drobcovi nekupim 😀
Tak tie cisla..neviem no..co som pozerala aj ma nette prebalovanie v nemocnici..ako videa..tak tie dupacky mikiny...dost velke boli. Ale lepsie sa ti s tymo cislami robi..supnes male do toho a hotovo..nemusis nasilu nozicky pchat ci rucky. Ja sa hlavne snazim polodupacky dupacky..kosielky vacsie cisla..ono 62 je na 2-6 mesiacov..cize pohodicka..a ako mi kamoska povedala..nekupuj vela male cisla lebl uvidis po tyzdnoch budes hadzat do slrin tie saty lebo budu male. Nehovorim ze vsetlo mam 62..ale vacsinu.
Plienky budem pouzivat jednorazove..tie latkove chcem vyuzivat ako pises na odgrgnitie..do lekara dat pod dieta led budem zobliekat..take vyuzitie..a hlavne balenia na siroko. Chcem aspon 15-20ks mat. To sa vzdy zijde.
Monitor dychu vraj aj poistovne zdrav.zapoziciavaju. Aleee o zapozicanych som citala sem tam zle veci..napr. zopar ich ani nefungovalo. Ale velmo velmi premyslam ci kupim. Co sa tyka odsavacky..vraj ju musis mat..aspon u nas..kamoska doraz rodi necele 4tyzdne..s ona mi pisala ze to do porodnice musis mat..bez toho ta nepistia..tak sa skus informovat. Nie vsade to mozno vyzaduju.
Do porodnice chcem plienly bud pampers..alebo toujoure z lidla..vela ludi si cih chvali ze su uzasne dobre a dobra cena je na nich. Tak uvidim ktore budu v tom case za lepsiu cenu. Niekedy to lacnejsie je lepsie nez to najdrahsie.

lucita2707
12. apr 2016

@renulka111 Moj matrac stoji za .... ale nemam mozmost teraz don investovat..tak si stale paplon naskladam a davam medzi nohy aby sa mi aspon trocha lepsie spalo. Pocula som o vankusoch pre tehotne..ale co ja viem. Uz mozno ked to bude na nevydrzanie tak sa k nemu dostanem.

adusqua
12. apr 2016

@lucita2707 Hehee no ja som mala šťastie, lebo nechcem malej kupovať všetko ružové a ostali v lidli ešte tie sivé nohavice a aj body s krátkym rukávom 🙂 Asi sa aj ja porozhliadnem už aj po väčších číslach aspon tu 62 ako píšeš ved ked tak sa to pozahýna ... No uvidíme, ja chcem isť pozrieť do metra či tám náhodou nebudu lacnejšie plienky aj tie vlhcené obrúsky... Moja švagrinka zas bola spokojná s plienkami baby love z DM asi su tiež lacnejšie ako pampers, tak asi budeme skúšať..keby dávali aspon vzorky nech si vieme odskúšať :P ... A inak čítam, že aj ty maš problém s tými klbami v noci.. Ja som túto noc vela nenaspala tiež, boleli ma už ak kríže, nevedela som si nájsť polohu, jedine na chrbte, ale to sa malej nepáčilo hned kopkala a na boku ma boleli aj tie kríže aj klby a to mam aj ten tehotenský vankúš medzi nohami a i tak bolí...no skúsim zvýšiť dávku magnézia ci to nepomôže 😖

mirell
12. apr 2016

Nie je niektora z vas na PN?

lucita2707
12. apr 2016

@adusqua No vidis Tebe sa uslo aspon nieco sive 🙂 Co sa tyka vacsieho cisla..vpohode podohnes jak sa u nas vravi ci pozahynas. To najmenej..a babatku to jedno..ved len spinkat bude a papat 🙂 Skusim sa aj ja opytat o tie plienky znamej..chodi casto do metra. Uvidime musim zistit.
Joj no klby bolia a aj krize. Sa snazim cez den ponatahovat poprelamovat heh..Ono magnezium asi skor proti krcom a tvrdnutou bruska..na klby vapnik viac..Rozmyslam ci sa opytat lekara co si mysli o nejakych doplnkovych vitamonov na klby..ved to je tiez dolezite si myslim. Len ci to povoli. Nechcem sa dupovat liekami ale zas sa nechcem znicit do porodu a po porode co bude..tak ako musis mat zelezo ci vapnik tak aj nekaje tie doplnky na klby. Vraj gumene cukriky su dobre na kosti. Nemam to potvrdene len tak jedna baba povedala ;-D Tie vankuse s kade co..hmm..to komu jak..ja som mala nadvahu uz pred tehu..a sem tam bol problem s klbmy..podla mna ten vankus by mi nepomohol..predsa je to vaha..chrbtica stale zaklonena..to k tehu patri..kazdy sa na to stazuje..kazda so tym prejde.
A co brusko? Rastie,rastie? 🙂

lucita2707
12. apr 2016

@mirell Ja som na PN, precoo?

trubi
12. apr 2016

@lucita2707 No ani na vyšetrení so štítnou žľazou som nebola.. Ale verím tomu, že keď nemám žiadne problémy a výsledky stále dobré, že sme obaja v pohode 🙂

Môjho šport moc nebaví. Akurát keď bol teenager hrával basketbal a neskôr sa venoval cyklistika. A to je jediný šport ktorý sleduje, ale väčšinou len Tour de France. Teraz sa zasa chce venovať hudbe, tak počítam, že skôr tým smerom bude drobca viesť 🙂

Fu, zatiaľ som nad tým nemala čas rozmýšľať, teraz som rada, že som sa momentálne rozhodla pre postieľku. Tú kupuje mama a aj to teraz druhú, pretože prvú kúpila dosť skoro, keď som sa nad tým nezamyslala. Chcem aby sa jedna strana dala odmontovat a pripojiť k posteli. Našťastie má tu prvú komu predať. No ešte musím pozistovat aký je naj matrac. Paplón, podušku ani baldachyn nekupujem. Je to podľa mňa zbytočné.. Ak by som zmenila názor, ľahko dokúpim 😉

Detského lekára ešte vybraného nemám, ale priateľova mama je sestrička, tak poradí 🙂

Keďže ja som pribrala už tých kilov 18, tak som nakúpiť musela. Svetríky, košieľky a tuniky som kupovala zo sekáča. Našla som fajn kvalitné, voľné.. Tričká voľné som našťastie mala, vždy som rada nosila na doma a na spanie. Od začiatku tehotenstva nosím len legíny a voľne nohavice, žiadne nohavice. Len tehotenské a tie som kúpila tu na MK od jednej mamičky. Tepláky som kúpila v Pepco, majú tam aj krásne veci pre deti aj do domácnosti. A v lídli nejaké športové nohavice, také super voľné, tak využijem keď bude teplo. Musím ešte skúsiť, či nebudú mať tie legíny.. Decke vecičky sa mi moc nepáčili teraz. Ja som zatiaľ nakúpila z MK a bazosu. Niektoré na doma, ale niektoré sú ako nové. A z toho Pepca som kúpila body s nápisom Daddy Best friend 😉
Zatiaľ keď chodím do práce tak to moc neriešim, ale cca o mesiac si vyberiem aj dovolenku a pôjdem do toho naplno 😉

mirell
12. apr 2016

@lucita2707 lem ma zaujimalo kto a s cim?lebo aj ja som

adusqua
12. apr 2016

@lucita2707 No budem si musiet aj ten vápnik zakupit v lekárni.... Dnes som mala žravú nemoc, tolko sladkého som pojedla ze som asi o kilo tazsia... zajtra si už budem chrumat len mrkvu, lebo v stvrtok OGTT ma čaká :D .... Inak ty nie si nejaká precitlivená? Lebo ja už asi týžden neskutočne.... A bruško rastie rastie, už by ho trebalo aj sfotit nech mám pamiatku na to obdobie :P trošku cítim už aj taky tlak ked sedím pod prsiami že sa zväčšuje.. Ty si svoje natieraš pravidelne s krémikom? používaš nejaký špeciálny?