Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka aj u nas sa nervaci.....a skoro stale
@anjelicek26 Nooo, tak super, lebo nam to pomaha zatial... :o)
@kavaapalma Tak na to oneee, Ti staci tych 30 uplne dostatocne... :o)
@delica - pekne baby veci ma napr. aj kik... uplne vazne... kvalitativne uplne v pohode... viem, ze tam casto dopredavaju preetikovane kolekcie dobrych znaciek, robila mi tam kamoska... na tie 3x obleciem fakt netreba vela investovat...
@azmuk dve hodinky, zobrala mi z prsta krv
dala mi vypit ten roztok a ze moze mi byt zle, tak som musela ostat. asi som stratila farbu alebo co. No ale brala mi aj krv zo zily, tak mozno aj to mi nespravilo dobre :-/.
medzitym som isla na vysetrenie dr., potom po hodine zobrala prvu krv a po 2 druhu krv
no na to, ze ma pochvalili aj so sestrickou, ze mam cukor taky ,ako na zaciatku bol ten prvy odber, tak mi z toho bolo zle, ako ked mas po opici :-/
potom ma poslali domov sa napit poriadne a najest, len mne neslo nic na chut, len som pila,jedla som az poobede a potom zaspala na 4 hodiny
@zuzka444 Aj ja som rada, ze sa zase spolu "hrame" :o) a nehnevame... :o)
Fakt drzim palce s kojenim, je to super - ja musim 3xklop, ale malej na imunitu velmi kojenie pomohlo - prve antibiotika brala ako 8-rocna... :O) A to ju lekarka chcela sfotit a ukazovat ostatnym detom, ze take dieta v obvode nema :o) To uz potom nepindala, ze na co som tak dlho kojila :o)
@katuska54
@anjelicek26 neskusali ste na kasel od Dr. Teisa Mucoplant skorocelovy sirup na noc? Nam paradne pomohol vsetkym trom (davali sme si aj ez den...), odporucam
@hobit - ja mam sirup s machom a medom, ten trosku pomaha, ale stale sa to vracia :( Idem pozriet, ci u nas maju ten co si pisala, ja sa v liekoch moc nevyznam.
@anjelicek26 suhlas aj tam som kukala co a ako a kupim aj odtial... cujte dnes moja hlaska v obchode,jak som si prezerala postielky a tam cenovky za nu,oblecko,matrac a stojan a ja na tu pani predavacku to co je prosim vas ten stojan? A ona pani to je na baldachyn 😀 😀 😀 jaj tak toto ja necem... dnes mi fakt nepali 😀
@willy_wonka No to sme minimalne dve :o) Ked to porovnam s dcerou - neporovnatelne - ona bola kludnunkaaa...ale aj ked sa narodila...tak ked toto bude take nervacke ako je v brusku, tak amen tma :o)
@zuzka444 mne povedala ze do 900g, v knizke mam 885g.....ale on mi stale tak rastie,ked tu baby hlasili 350g, ja som mala v knizke 430g :-/.
Dr. ma upokojuje, ze jasne, ked sme vsetci velki, aj muz aj ja,nebudeme mat male dieta, ze je to len odhad a ze primerane sa vyvija, rastie mu vsetko ako ma. Naposledy pasoval na svoj tyzden v 11.tyzdni, v 14. uz bol vacsi o 10 dni.
Tak si z toho nic nerobim.
Inak vedeli ste, ze v tychto tyzdnoch deti otvaraju oci? Som rozmyslala, ze pojdeme kuknut mimino este na 3D, neboli sme, ale ked si predstavim, ze by na mna kukalo, tak radsej nie 😀
@qtinka77 to mi aj 20 staci
@anjelicek26 kik je taky diskont s cervenym napisom? ci kika ako obchod s nabytkom?
@kavaapalma Asi aj hej - ved keby nestacilo, dokupis :O)
@delica - jj kik je obchod s obleckom, ale maju tam aj kopu somarin. Ja tam chodim pravidelne na pancusky, niekedy aj tricka.. babatkovskeho maju fakt slusny vyber.
@kavaapalma jasne ja viem heh ja len ze kolko vazi xi xi..nase ma zhruba okolo 25 cm ci kolko heh..dnes bola na poradni ale mi nepovedal doky.mne sa zda ze nase rastie dost rychlo lebo ona pribrala za 3 tyzdne vyse 300 gramov..neviem ako to ma byt heh ked mam prve 🙂 no a ja mam 171 cm priatel 180 ale moj oco ma 192 cm a priatelova mama ma tiez okolo 180 cm.
@anjelicek26
kazdy den jazdim okolo, pozrem tam, co tam maju 🙂 dik za tip
@delica - oplati sa kuk, niektore veci maju fakt fajne 🙂 A aj ceny 🙂
@delica heh to je jasne 🙂...oki dakujem ze mi prajes dakujem a aj ja tebe aby si zase co najdlksie kojila 🙂..Jaaaj ale ja si tiez myslim ze nase bude.cca tolko vazit v 25 tyzdni xi xi...uz teraz ma 700 g a to som zase podla sona v 22 tyzdni co sa furt meni xi...ozaj chcem sa spytat ty budes mat chlapca.ze?ze od kedy si vedela ze to bude chlapec?bo mne na 4 D povedali ze to bude dievka a dnes na obyc sone mi doky povedal ze to vypada na chlapca...neviem co si teda mam vybrat :D.uvidime...skoda ze to 4D je take drahe sla by zase si to.utvrdit.mozno sa teda neham prekvapit az pri porode heh :D.no ano uz otvaraju ocka...ale cosi prosim ta na teba sa bude najradsej pozerat :*...
@anjelicek26 inak do kik aj ja chodim mam ho blizko cinzaku...fakt krasne oblecko pre deticky...aj svokra mi tam kupila a aj svagrina mi tam pre male kupuje...a maju super ceny naozaj 🙂
no nic ja si idem dat relax,lebo idu Buckovci... to bude zase smiechu 😀
@delica - xixi holt niektori chalani su lepsie vybaveny a je to tak uz od narodenia 😀 😀 Sa smejem na vtipoch, ze 5cm pipik u dospeleho chlapa,to ma nas maly uz teraz viac ked mu stoji 🤐 😅 A brasko podla ultrazvuku vyzera byt po nom 😀
@delica dnes som prehlasovala elektrinu a urobili to bez problemov cez telefon a pri plyne mi tetuska povedala,ze potrebuje sobasny list a obciansky prefoteny a mam to poslat mailom...to mi pride divne,ze aj obcianksy...poslem iba sobasny list a hotovo...
ja im poslem op a casom mi budu chodit nejake upomienky co mi niekto zneuzije op 😠 no tuuudle...
@willy_wonka nasa mala to robi kazdy den 🙂 kope ako o zivot ked sa jej nieco nepaci 🙂 a vcera to citil prvy krat aj mm na ruke 🙂 taky bol happy 😀 a este mi povedal,ze dobre ta kope 😝

@kavaapalma mama stale hovori, ze to bude cvaldo a tak, ze nech kupim rovno 62 veci...ale moze sa narodit aj skorej, tak mam aj tie 56
v takku maju male veci? to som ani nevedela.