Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@marilliana No tak to mame asi spolocne - presne, ze o mojich blizkych sa tak bojimm ani nie, ze o seba...
Vsetci sa uz velmi tesime, dcera tiez - no je velkacka, snad aj pomoze, ale je teraz v plnom rozkvete puberty, tak to je zaujimave tiez :o))) Uz to nie je moja mala krehka babika, ale pekna pubi nervacka obcas :o))))
A tak snad vydrzime aj toto obdobie a potom bude zasa fajn :o)
@anjelicek26 no dufam ze uz bude takto krasne 🙂...naozaj u nas sa da len v mikine chodit 🙂...tepkucko uplne....no vsak aj priatel s kamosmi sa chysta tak volako zaciatkom marca na turu heh...tak aj oni sa modlia nech je krasne 🙂...ale prosim ta ty to zvladnes sak sme dake tehuly nie ?:D....len si davaj caste pauzicky co asu aj budes muset koly cikaniu xi xi a uvidis zvladnes to 🙂...len si davaj pozor 🙂..
@anjelicek26 hm, tak to ti nezavidim...
@zuzka444 - uz sme to s detmi raz zmakli tam aj nazad, zmakneme to zasa... ale je to strasne daleko proste 😖 A veru, zienky zvladnu vsetko, nemaju totiz na vyber 😀 😀
@anjelicek26 no ved jasne uvidis ani sa nenazdas a budes tu s nami na slovensku 🙂..ale jasne my sme silne takze to dame aj keby co bolo :D
@zuzka444 Pisala si, ze mas problemy so stolicou...skusala si 100% indicku vlakninu Psyllium? Predavaju v lekarni - a mne to fantasticky pomaha - to sa uziva ked mas problem so zapchou /pripad mojej babicky/ ale aj ked mas opacny problem - ako ja teraz v tehu, ze mam stale take hnacky...a pomaha aj na to, aj na to...skus.
@misza1 - milujem to meno, Saskin naj kamos sa tak vola, strasne premudrele decko, ale takym fajn sposobom 😵 Drzim palce na pekne fotky 🙂
aj u nás je nááádherne, každý rok keď začne koncom zimy také počasie si vravím že stojí za to počkať si celú zimu na ten pocit keď počuješ zrazu vtáčiky a cítiš tú vôňu 🙂 🙂 🙂 .
Baby neviem či ste to tu už preberali, ale ja sa ešte stále rozhodujem aký matrac do postieľky...predtým sme mali klasický molitanový ale teraz je to všade o kokosovom,pohánkovom..
@martoska no ja som tiez rozmyslala nad matracom a chcela som si kupit kokos molitan pohanka...8cm som nasla na nete za 18 eur...dobra cena ale jedna znama volala svagrovi ze ci nechcem matrac ze ho ani nepouzila a to je s bambusovymi vlaknami antiakergicky te su uz dost drahe....xi tak dufam ze mi bude sediet na velkost postielky 🙂...hodi sa zadarmo heh..

@zuzka444 - no len nech je pekne na slovensku, posledne dva marcove tyzdne sme tam s detmi na prazdninach 😀 Aj ked tych 900km sama v aute + tehu + dve deti +2 zajace bude asi dooost sranda 😝