icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
26. feb 2013

@zuzka444 - no len nech je pekne na slovensku, posledne dva marcove tyzdne sme tam s detmi na prazdninach 😀 Aj ked tych 900km sama v aute + tehu + dve deti +2 zajace bude asi dooost sranda 😝

hobit
26. feb 2013

@aquatinka ja som ten anvod zhanala pri prvom kedze sme to kupovali v Anglicku, napis mi email do IP a poslem ti 🙂

hobit
26. feb 2013

@zuzka444 je to sladke ako..., ale zle mi nebolo

qtinka77
26. feb 2013

@marilliana No tak to mame asi spolocne - presne, ze o mojich blizkych sa tak bojimm ani nie, ze o seba...
Vsetci sa uz velmi tesime, dcera tiez - no je velkacka, snad aj pomoze, ale je teraz v plnom rozkvete puberty, tak to je zaujimave tiez :o))) Uz to nie je moja mala krehka babika, ale pekna pubi nervacka obcas :o))))
A tak snad vydrzime aj toto obdobie a potom bude zasa fajn :o)

zuzka444
26. feb 2013

@anjelicek26 no dufam ze uz bude takto krasne 🙂...naozaj u nas sa da len v mikine chodit 🙂...tepkucko uplne....no vsak aj priatel s kamosmi sa chysta tak volako zaciatkom marca na turu heh...tak aj oni sa modlia nech je krasne 🙂...ale prosim ta ty to zvladnes sak sme dake tehuly nie ?:D....len si davaj caste pauzicky co asu aj budes muset koly cikaniu xi xi a uvidis zvladnes to 🙂...len si davaj pozor 🙂..

zuzka444
26. feb 2013

@hobit heh sladke ako cecok? :D...heh sranda musi byt 🙂...ja sladke lubim ale napoje neznasam sladke ani kavu ani caj...z toho ma napina...tak dufam ze to dam 🙂..

misza1
26. feb 2013

@anjelicek26 hm, tak to ti nezavidim...

misza1
26. feb 2013

@zuzka444 kdyby takto bylo do maja, uplne by mi to stacilo🙂 akroad premyslim ze odpoledne vytahnu botare, co jsem si v decembri objednala a do dnes jsou v krabici🙂

anjelicek26
26. feb 2013

@zuzka444 - uz sme to s detmi raz zmakli tam aj nazad, zmakneme to zasa... ale je to strasne daleko proste 😖 A veru, zienky zvladnu vsetko, nemaju totiz na vyber 😀 😀

hobit
26. feb 2013

@zuzka444 no napr. ale u nas sa hovori "sladke ako hovno z nutrie", netusim preco 😀

zuzka444
26. feb 2013

@misza1 no inak brala.by veru do maja takto a v juni trosku teplejsie lebo sak rodine a nemusime byt dopotene ako neviem.co heh....no veru veru treba vytiahnut botky a vybehnut von🙂

zuzka444
26. feb 2013

@anjelicek26 no ved jasne uvidis ani sa nenazdas a budes tu s nami na slovensku 🙂..ale jasne my sme silne takze to dame aj keby co bolo :D

zuzka444
26. feb 2013

@hobit heh to je este lepsie :D... xi xi..sa smejem xi..no ja vela takychto nechapem ze preco sa to tak hovori xi xi..ale co aspom je sranda :D

qtinka77
26. feb 2013

@zuzka444
@hobit
Lebo to tak bolo v Kurvahosigutentag - Kroner si v tom fajnovom podniku, kde boli, odpil z nejakeho drinku a zahlasil: "Fuj, sak je to sladke jak hovno z nutrie" :o))

zuzka444
26. feb 2013

@qtinka77 heh zase sa smejem :D...heh..ja neviem ja som to uz dlho nevidela takze neviem xi xi..ale uz aspom vieme z kade to je heh...

hobit
26. feb 2013

@qtinka77 ahaaaaa, no vidis, zas som mudrejsia 🙂

qtinka77
26. feb 2013

@zuzka444 Pisala si, ze mas problemy so stolicou...skusala si 100% indicku vlakninu Psyllium? Predavaju v lekarni - a mne to fantasticky pomaha - to sa uziva ked mas problem so zapchou /pripad mojej babicky/ ale aj ked mas opacny problem - ako ja teraz v tehu, ze mam stale take hnacky...a pomaha aj na to, aj na to...skus.

misza1
26. feb 2013

@zuzka444 uz se mi to blizi🙂
jeste 15 min a mizim z prace:D frcime na 2-hy pokus 4D, tak doufam ze Oskar bude dneska moc hodny a zapozuje nam🙂

anjelicek26
26. feb 2013

@misza1 - milujem to meno, Saskin naj kamos sa tak vola, strasne premudrele decko, ale takym fajn sposobom 😵 Drzim palce na pekne fotky 🙂

zuzka444
26. feb 2013

@qtinka77 no mna niekedy zapecie niekedy prezenie podla toho co papam..ale dakujem za radu pojdem si kupit a vyskusam 🙂

zuzka444
26. feb 2013

@misza1 heh super aj ja by este isla len keby to neni take drahe :/..chodila by tam aj kazdy den heh...

qtinka77
26. feb 2013

@zuzka444 Treba to par dni za sebou vyskusat...nie 1-2... mne to pohama velmi...

zuzka444
26. feb 2013

@qtinka77 okik lebo som.pocula o vselicom ale nikdy som nevedela kde to mam zohnat a moze to teda aj tehotna ze?

misza1
26. feb 2013

@zuzka444 no my jsme si na to odlozili uz na zacatku tehu🙂 nastesti minule kdyz se nedala udelat jedina fotka jsme neplatili nic. je tam dana cena min. 15E a pak se to odviji od poctu fotek a videa a max 50E🙂

zuzka444
26. feb 2013

@misza1 jaaaj nonja som bola a za sono je cena 40 eur a fotky kazda jedna je za 2 ecka....keby to bolo 15 ecok ani nevaham a som tam kazdy mesiac ale 40 ecok je dost..no nam sa tiez minule nepodarilo vytlacit fotku bo sa furt zakryvala.

qtinka77
26. feb 2013

@zuzka444 JAsne, ze to mozu tehulky, je to rastlinka - indicky skorocel a z toho take akoby supinky, ci ako to nazvat - trochu to pripomina struhany kokos :o) Treba si dat do pohara 2 cajove lyzicky, zamiesat a hned vypit a hned za tym 3dcl vody...

martoska
26. feb 2013

aj u nás je nááádherne, každý rok keď začne koncom zimy také počasie si vravím že stojí za to počkať si celú zimu na ten pocit keď počuješ zrazu vtáčiky a cítiš tú vôňu 🙂 🙂 🙂 .
Baby neviem či ste to tu už preberali, ale ja sa ešte stále rozhodujem aký matrac do postieľky...predtým sme mali klasický molitanový ale teraz je to všade o kokosovom,pohánkovom..

zuzka444
26. feb 2013

@qtinka77 dobje dobje 🙂 pojdem kupit 🙂..heh som zvedava ako bude posobit na mna xi xi..

qtinka77
26. feb 2013

@zuzka444 Drzim palce, daj potom vediet :o)

zuzka444
26. feb 2013

@martoska no ja som tiez rozmyslala nad matracom a chcela som si kupit kokos molitan pohanka...8cm som nasla na nete za 18 eur...dobra cena ale jedna znama volala svagrovi ze ci nechcem matrac ze ho ani nepouzila a to je s bambusovymi vlaknami antiakergicky te su uz dost drahe....xi tak dufam ze mi bude sediet na velkost postielky 🙂...hodi sa zadarmo heh..