icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kacoorka
26. feb 2013

ahojte kocky ste tu niektora co picha clexane na riedenie krvi?

azalka22
26. feb 2013

@zuzka444 ten tlak je OK, pre tehotne -ze az do 140/80
ja mavam v poradni vzdy okolo 130, 135, 138 horny a doma ledva 100/60
syndrom bieleho plasta. mam to vzdy u dr.

moje mini ma polohu 1
tiez som sa chcela spytat, co to je. viete daktora?

zuzka444
26. feb 2013

@azalka22 jeeej dakujem za upokojenie bo minuke som mala tak 125/80 a kukali po mne ako neviem co...inak aj ja vzdy taka nervozna ked tam idem a aj preto mam taky tlak si myslim.

kacoorka
26. feb 2013

@zuzka444 ja ked som na poradni alebo u internistky tak mam tlak 140/90 vzdy sa rehocu ze mam na ne alergiu lebo doma dobry samozrejme kym sa nerozculim alebo nenamaham

zuzka444
26. feb 2013

@kacoorka heh som rada ste ma upokojili ze to nemam nic zle 🙂...len ja trubka este aj ked idem k dokymu slapem peso 2 poschodia xi sak naco pojdem vytahom :D...tak mne dlho trva pokial sa upokojim xi xi a kolkokrat si nestihnem ani sadnut a uz ma sestricka vola na tlak 🙂

delica
26. feb 2013

baby a neprekaza dieta v posteli / spalni "manzelskemu" zivotu? to ja si neviem vobec predstavit niekoho dalsieho v spalni

willy_wonka
26. feb 2013

@delica toto me s mm riesili,kedze krpec sice ma svoju izbu ale urvite ho tam nebudem nejaku dobu nechavat sameho,vlastne ju nebudeme ani vyuzivat. Bude so mnou v spalni a mm ma dalsiu izbu svoju pracovnu kde bude mat "leharo' tak sa budeme manzelovat tam. Ja len dufam, ze to nebude prerusovat detsky plac,to by bola osemetna situacia🙂

delica
26. feb 2013

@willy_wonka ja som chcela dat krpca hned do detskej, ale manzelovi sa ho ulutostilo, tak pojde do postielky do spalne. no ja len dufam, ze nas neprejde chut na manzelovanie sa 😀 😎

willy_wonka
26. feb 2013

@delica myslim, ze aspon prvych par mesiacov to mie je na skidu mat drobca pri sebe, potom pomaly prestahovat do vlastnej izby..ja mu ju budem zariadovat az po narodeni,kedze teraz aj tak nemozem co stale lezat mam:-/ neboj neprejde,my mame.teraz nakazanu pauzu od manzelkovania sa,tak si mm srandu robi, ze po sestonedeli ostanem zas tehotna pri takejto abstinencii:D

delica
26. feb 2013

@willy_wonka tak uplne ti rozumiem :D

anjelicek26
26. feb 2013

@delica - ked ti tam neprekaza manzel, nebude ti prekazat ani dieta 😀 😀 Uplne vazne ;) Sexiku mame pozehnane napriek dvoch detom, ved nemame iba spalnu 😀 😀 Moji boli prve mesiace v kosiku v spalni, 6 a 8 mesacny sli do vlastnych izieb, ale v 1,5-2,5 roku boli obaja u nas nasackovany... nevadilo nam to.. skor mi ten chrust teraz paradne chyba xixi Ono taketo veci sa nedaju planovat.. ked ti bude dieta spat celu noc, na co ho rusit, to moze spat aj u seba. Ale ak sa budi netreba robit zo seba otroka a behat do dalsej izby x-krat za noc... ak spi u teba, vytiahnes prso a je, po par mesiacoch je to uz take samoobsluzne vytiahne si prso a ty spis dalej 🤐 😅 Ja fakt neviem, uvidim... ako to prijde... ale predstava mojho babenka nalepeneho priamo na mne je aj tak ta najkrajsia...

misza1
26. feb 2013

tak jsme po 4D🙂 nejaka fotka se povedla, ale Osky se nezapre, aji maminka si jako mimi cumlala palec na noze 😀 nechtel spolupracovat porad se hemzil, hladil si hlavicku, cumlal nohy...
nastesti jsme platili jen 15E. bude poradny mix. papulku ma po me, nos po mm 😝

willy_wonka
26. feb 2013

Kde najdem vystuzenu zavinovacku - snurovaciu?:(

delica
26. feb 2013

@misza1 jeeej, miši, aj das foto?

martoska
26. feb 2013

@delica niekomu dieťa v posteli prekáža niekomu nie, my sme sa spočiatku snažili aby bolo v postieľke ale snaha vyšla nazmar, najlepšie mu bolo pri nás 🙂 a pravdupovediac nám vôbec neprekáža ani teraz keď má 6 rokov, je to taký náš cicoško čo narobím 🙂. A ako vraví anjelicek26- nič nie je krajšie ako pohľad na dieťa keď spí hneď vedľa či to má mesiac alebo pár rôčkov 🙂

misza1
26. feb 2013

@delica tramtada daaaaaaaaaaaaa🙂

misza1
26. feb 2013

ale je mi zahada po kom ma ten dolik na brade:D

delica
26. feb 2013

@misza1 božinku, to je uz hotové bábätko 🙂. A mamca sa bude stazovat, ze sa nechcel poriadne otocit

anjelicek26
26. feb 2013

@misza1 - krasny je ♥

misza1
26. feb 2013

@delica on byl takto natoceny porad, ale ty ruce mel pricapene na tvaricce a nohy strkal do pusy 😀
ale uz fakt vypada jako hotove babatko, uz jen trochu tuku nabrat a aspon 2,5kg🙂 ted ma 764g

dulkagabulka
26. feb 2013

ak sa budete rozhodovať o prerušení pupočníka (pripadne odberom pupočníkovej krvi) alebo jeho dotepaním, možno Vám pomôže toto video

https://www.youtube.com/watch?v=cX-zD8jKne0
martoska
26. feb 2013

@misza1 zlatunky je hlavne ta pusa

misza1
26. feb 2013

pro porovnani davam moji foto, kde mi bylo asi 3

misza1
26. feb 2013

asi ma po me jen ty rty

anjelicek26
26. feb 2013

@dulkagabulka - ja som sa s touto temou zaoberala oba razy az az a oba razy som sa rozhodla nechat pupocnik dotepat, kmenove bunky patria mojmu dietatku, nie do chladnicky.. vyuzitelnost velmi specificka a v dnesnej dobe uplne nulova. Je to obchod zo strachom nechat pupocnikovu krv uskladnit, ale to si musi za seba kazdy rozhodnut. Ja som rada, ze ta krv sla rovno mojim detom, malemu dotepaval pupocnik este dobru pol hodinu.

eunomia
26. feb 2013

@anjelicek26 ahoj, mozem sa spytat,ako to prebiehalo ked cakali kym malemu dotepe pupocnik? Ja som mala zatial len cisarsky a krv sme nechali uskladnit. Dakujem

danielle
26. feb 2013

@delica skoda, ze ta placenta sa nepohla, 😢 to ma mrzi, ale hadam o mesiac uz bude vyssie... drzim palce 🙂

kavaapalma
26. feb 2013

@misza1 tak to vahovo je natom priblizne ako moj... 😉

misza1
26. feb 2013

@kavaapalma tak jeste aspon 2kg a jde se rodit🙂

kavaapalma
26. feb 2013

@misza1 ja som aj skusala,aka je to vaha na balickach s cestovinami a teda uz to vazi... ved to uz aj citim,lebo ma pobolievaju klby,hlavne ked lezim dlhsie na jednej strane...