icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
26. feb 2013

@misza1 no ta hubička je tam uz teraz vidiet 🙂 asi teda bude tvoj, synáček

delica
26. feb 2013

@danielle aj mne dr. vliala optimizmus, ze sa posunie, ale stale kludovy rezim nariadeny :-/

misza1
26. feb 2013

@kavaapalma ja na to pouzivam polstar na kojeni, neboli me klouby kdyz lezim naboku. ale je fakt ze uz je to vaha dr mi rikal ze cca 2litry plodove vody tam ma zacinaji se mi zada prohybat

misza1
26. feb 2013

@delica no bude to hubinka k zulibani:D

anjelicek26
26. feb 2013

@eunomia lezkali mi na brusku a tulkala som si ich... kym dotepal... krasny pocit byt este par minut spojeny.

qtinka77
26. feb 2013

@dulkagabulka A mozme sa vobec MY rozhodovat o dotepani pupocniku? KEd si budem priat, aby ho nechali dotepat - je vobec realne, aby mi vysli v ustrety?

delica
26. feb 2013

prave som si precitala, ze v 29.tyzdni dieta vie cez brucho vidiet obrysy.....akoze cez maternicu, brusne svaly, kozu a tuk? nejak sa mi to nezda

anjelicek26
26. feb 2013

@delica xixi to bude nejaky blud... rozozna svetlo a tmu, nic viac... ved wj prve dva tyzdne po narodeni vidi dieta totqlne rozmazane...

delica
26. feb 2013

@anjelicek26 sak toto :D

anjelicek26
26. feb 2013

@delica ja stale vravim, net toho znesie vela a casto sa clovek docita fakt koniny xixi Inak ja som si vcera dala, somliezla po rebriku kuknut, ako pokracuje podkrovie a mam svalovicu z predu na nohach, ue sa takmer nehybem... ach jaj,fakt som blba taketo pokusy robit...

hobit
26. feb 2013

@qtinka77 ano, ak o to poziadas, mali by to respektovat

delica
26. feb 2013

@anjelicek26 omg, po rebriku s tym bruchom :D. no ale co uz, si bola asi zvedava, co? A spokojnost, robia tak, ako ste si predstavovali?

hobit
26. feb 2013

@anjelicek26 ako poznam seba, bola by som na tom rebriku kazdy den 😀

qtinka77
26. feb 2013

@hobit A aj poznas prakticky niekoho, kto rodil dajme tomu na Kramaroch a vyhoveli mu v tom? :o)

dulkagabulka
27. feb 2013

@qtinka77 ano,je to realne a ty máš právo rozhodovať o všetkom,čo sa deje pri pôrode

misza1
27. feb 2013

@anjelicek26 ja jsem tak behala o vikendu mm jen komentoval, lezes dolu? vsak jsi tehotna😀

qtinka77
27. feb 2013

@dulkagabulka No, bodaj by si mala pravdu! :o) Vyskuuuusam a dam vediet :o)

anjelicek26
27. feb 2013

@delica - super postupuju, ale je tam jasne este kopaa roboty, vcera vytiahli hore cast novych stien, teraz dojde elektrikar a kurenar, ked sa unormalni pocasie konecne budu moct vlozit stresne okna a zacat robit solarne panely na strechu... ale pokial tu bude den po dni snezit ako hrabnute, tak to nejako dobre nevidim 😖

misza1
27. feb 2013

ta odstavka byla nekonecna:D

misza1
27. feb 2013

@anjelicek26 jeste porad u vas snezi? tu je zas krasnych 8° ve stinu a slunicko...

willy_wonka
27. feb 2013

@misza1 veru, to svedci profesionalite sprvcov tohto portalu. Aj tupec vie, ze vsetky planovane udrzby.systemov sa robia.v case najmensieho pouzivania uzivatelmi t.j v noci:D drahy Asmira team

misza1
27. feb 2013

@willy_wonka to bylo prvni co me napadlo, ze proc to nedelaji v noci? ale asi se taky chcou vyspat, a me to aspon donutilo neco robit v robote:D
ale abych to nahodou neprehnala, tak jsem si cetla clanky na baby-web.topky.sk:D

slavka_a_maros
27. feb 2013

dnes som bola vyuzit ten 25% kupon do DM a veru som nevedela, co kupit🙂 kupila som noznicky, kefku na vlasy, take tie palicky do usiek, vlhcene obrusky, caj pre dojciace a matky a koniec... uz ma nic nenapadlo. Flasky som nechcela zbytocne kupovat, ked neviem, ci ich budem potrebovat.

willy_wonka
27. feb 2013

@misza1 asi ano,.su prilis fajnovi...

misza1
27. feb 2013

@slavka_a_maros ja se tam chystam taky a napadlo em koupit plinky, jen nevim jake...uz jsem se rozhodla ze uplne na zacatek koupime pampers c.1, ale to jsem netusila ze jsou normalni a jeste i premium:(

misza1
27. feb 2013

@willy_wonka radsi si to jen mysleme aby nas nevykopli😀 budeme na cerne listine😀

silvianm
27. feb 2013

@misza1 suhlasim.. Uz som si pripadala ako cvok..mrkala som kazdu chvilku a stale to neislo.. No nastastie to nebyva casto 🙂

willy_wonka
27. feb 2013

@misza1 ale preco byt ticho? Ja rozmyslam, ze im to priamo adresujem ako staznost, len sa musim presvedcit, ze nikde nebolo uvedene info o tejto odstavke pocas dna🙂
Tak baby ak ste si vsimli o tom nejake info,dajte mi vefiet🙂

slavka_a_maros
27. feb 2013

@misza1 No ale na plienky a umele mlieka sa zlava nevztahuje:( inak by som samozrejme nakupila plienky...

misza1
27. feb 2013

@slavka_a_maros cozeeee? do prcic... ja jsem si vybrala 2kupony ze nakoupim pleny a prd...:( no nepotesila jsi me...