icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
28. feb 2013

@delica to je asi fakt normalni, me taky prepadaji chmury, ze co s nim budu delat, ci mu neublizim, aby byl dobre vychovany... ale pak si povim, kdyz uz jsem se dala na "boj" tak treba bojovat🙂 a ty mas doma vojaka, tak bude mit dobrou drezuru🙂

martoska
28. feb 2013

baby ja neviem či si nejdem kúpiť do zásoby tú glukózu ale od včerajška čo som ju vypila kvôli tým testom fungujem ako duracel a nepamätám kedy som sa tak dobre cítila a mala toľko energie 😎 😲

dulkagabulka
28. feb 2013

Tehulky, srdečne Vás pozývame na svetovú premiéru filmu Podoby pôrodu (Face of birth)
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

bombulka200
28. feb 2013

@zuzka444 aj moja pampersky hned prepišala a bola od nich vyštipaná strašne takže sme tiež uz potom take nekupovali .. ale presne aj v lidli majju dolbre plienky aspon ja som bola s nimi spokojná , nepprepiškala ich a ani vyrážky z nich nemala...

zuzkad85
28. feb 2013

@katuska54 a @jankastubka aj mne sa to vytvorili, je to ako malilinka bradavicka, teraz je taka cierna, asi som si ju zaskrabla a odumrela. Aj ja som bola prekvapena, ze co to ma byt, tehotenstvo prinasa rozne prekvapka :D

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 moja vedela by som ti zohnat,len problem by bol asi s dodanim 🙂

anjelicek26
28. feb 2013

@bombulka200 pampersky sleep and play maju na povrcgu harmancekovy krem, na ktory je r kopa deti alergicka. Pri active fit sa ti to nestane... ja pri mojich zaparenu ritku vlastne nepoznam, neprecikali sa ani raz, ci chalan ci baba... pri tretom tiez neni o com ake pliebky kupovat...

zuzka444
28. feb 2013

@bombulka200 presne tak....vyrazky a veci podobne potom maju deturence....mozno niekomu su dobre ja nehovorim ale vela vela mamiciek suhlasi s tymto nazorom ze su neni take dobre ake z nich robia.a pritom si vezmi stale nejake reklamy a neviem co a pritom stoja za nic...to asi preto :D

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 jedine tak by sa to mohlo spravit ze by si mi kukla ceny ja by kukla u nas presne a ak by to vyslo o dost lacnejsie by sme to poslali postou :D...heh...bo taka malilinka tubicka na bradavky toho kremu co sa nemusi umyvat 10 e :/

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 ok tak mi napis do ip co chces,ja kuknem ceny a napisem 🙂

zuzka444
28. feb 2013

@anjelicek26 ja hovorim ze nie kazde babtinko ma alergiu vsetky deticky su ine 🙂...no len u ja nebudem pokusat stastie bo aj z priatelovej strany decka davaj ze alergia z mojej strany secky decka alergia takze si myslim ze u nas to nemusi byt inak :D...a pre istotu...ano hente sleep and play su neni dobre som pocula ale pri nasich deckach este take nevyrabali cize oni mali len klasiky pampers bo sak najstarsi ma 10 rokov a najmaldsia ma 5 rokov.a ta najmladsia neviem ci mla sleep and play :D...no ono to treba len vyskusat nic ine mozno budem prekvapena ze moja mala bude na vsetky alergicka len pampersky jej sadnu :D...uvidime 🙂

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 a aku masticku myslis,co sa nemusi umyvat ?

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 moja neda sa mi mi pise ze ty si registrovana na modrykonik.cz a ked ti chcem napisat musim sa tam aj j zaregistrovat :/....ak mas daj mi tvoju mailovu adresu

misza1
28. feb 2013

@anjelicek26 a ty active fit jsou od c.1?

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 Lansinoh Hpa Lanolin 10mg krem na bradavky....ze tento sa nemusi umyvat ale neviem.ci je dobry u nas som nasla len tento a bepanten ale ten sa mi zda musi umyvat nie?a ak nie tak aj ten mi pozri 🙂...

zuzka444
28. feb 2013

ozaj babenky moje kupuje plienky od velkosti 2-5 kg alebo 3-6 kg???....ja som chcela kupit tie 2-5 kg ale kamoska mi povedala ze jednej v nemocke sa narodila dcerka 2,5 kilova a ze jej boli len tak tak...je to pravda?

nikol25
28. feb 2013

tak cukor je za mnou,vysledky v norme tak opat o mesiac na kontrolu 🙂

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 uz 🙂

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 dostala som to a dala som zisitit ceny lebo ja som doma chora 🙂 hned ako to budem mat ti napisem 🙂

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 jasne pohodicka sak mam do juna este cas :D...akurat svagrinu prepustili domov po cisarskom kks necelych 5 dni tam iba bola...super :D..

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 jeee tak mate v rodine cvrcka maleho 🙂

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 no mame xi a to som.sa dnes za.nou chystala ich kuk do nemocky...ale mi pisala sms ze nemusime bo ze ju prepustaju domov...nevadi tak pojdeme k nim 🙂..som na neho zvedava bo podla fotiek sa podoba na mojho priatela :D...xi rodina sa nezaprie 🙂.

lulu1982
28. feb 2013

babulky, prosím vás od ktorého týždňa sa robí 3D ultrazvuk?

misza1
28. feb 2013

@lulu1982 od 12🙂 ale co jsem se ted bavila s dr, tak rikal ze idealni je 24-28, ze tam je nejlepsi ulozeni a velikost miminka. ale ukazoval nam i foto z 38tt a uplne nadherna tvaricka babatka🙂

lulu1982
28. feb 2013

@misza1 ďakujem, tak je aj pomaly čas sa objednať 🙂 ty si už bola?

misza1
28. feb 2013

@jesika26 a co segra? nebyla o 2-3mesice vice tehotna? 🙂

jesika26
28. feb 2013

@misza1 bola a aj je 🙂 , termín má 31.3, takže ešte mesiac a budem mať Ivanku pri sebe 🙂 🙂

misza1
28. feb 2013

@lulu1982 ano, minuly tyden ve stredu-bez uspechu a ted v utery na druhy pokus🙂 mame 4 foto + 3 videa, ale dr nebyl spokojny, tak jsme platili jen 15E misto 50 😀, proste se Osky nechtel fotit🙂

misza1
28. feb 2013

@jesika26 taky bude mit babu? to budete mit super ze si budete akorad posouvat vecicky🙂

jesika26
28. feb 2013

@zuzka444 ževraj dobrý krémik na bradavky má aj Babylove z DMka a tak isto sa nemusí umývať a ani nie je drahý