icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
27. feb 2013

@delica a bude potrebne ju zmyvat pred kojenim? lebo ja chcem nieco take co netreba zmyvat

jesika26
27. feb 2013

@delica ja si dovolenku z tohto roku zoberiem až po materskej a dúfam, že si vybavím aspon 2-3 týždne pn-ky pred materskou. To je moj plán, no či mi to vyjde, to neviem 😉 . Tebe už povedal doktor približný termín, či len ten z poslednej menštruácie???

kavaapalma
27. feb 2013

@delica neser ma! Jak na stare kolena? To nemyslis vazne,ja ti dam,no?-no-no! Ved dieta je to jedine,co z teba bude zit dalej. Je to neopisatelny zazrak.

martoska
27. feb 2013

@delica neboj sa určite to zvládneš si na to od prírody "stavaná" 😉 , myslím že veľa žien má takéto myšlienky,ale keď uvidíš prvýkrát synčeka ani si na nich nespomenieš 🙂

kavaapalma
27. feb 2013

@katuska54 ta to taky problem dosit tam maslu

katuska54
27. feb 2013

@kavaapalma to nieje 😀

martoska
27. feb 2013

@katuska54 ja som dnes pozháňala na bradavky masť bepanthen na tú sú dobré ohlasy, mne kalciovka dosť smrdí

katuska54
27. feb 2013

@martoska ohlasy su dobre,ale ta cena 😒 moc predrazene podla mna 😖

jankastubka
27. feb 2013

@martoska a co stoja tie podprdy v marks and spencer?

delica
27. feb 2013

@jesika26 no mam cisarsky, povedala, ze to pojde o cosi skor, este nepovedala presne. No a maly vyzera byt fakt velky, inak vcestna placenta, velke dieta, vyzera to, ze asi aj tak by ma dali cisarskym, ci by som mala tu chrbticu alebo nie :-/.
@martoska
@kavaapalma
ved ja ho milujem uz teraz, mojho kopacika maleho, len ci to zvladneme a dobre ho vychovame.....furt na to myslim

jankastubka
27. feb 2013

baby ja som si na zaciatku tehu kupila na bazariku take krasne letne tehu saty - ale uz teraz su mi len tak tak ☹ tak som vytiahla pod ne bielu bluzku a dnes som ich mala prvy krat na sebe. Vsetkym sa pacili, len skoda ze nie je leto.

martoska
27. feb 2013

@katuska54 no..tak s tebou by som mala chodiť nakupovať..lebo si ma zarazila že máš pravdu,a v poslednom čase kupujem takéto veci bez toho aby som nejako riešila cenu, a zas budem riešiť o pár dní že mám prievan na účte 😕

martoska
27. feb 2013

@jankastubka je pravda že sú trošku drahšie pár čierna-biela 37 eur..ale na noc si určite kúpim len tie tenučké čo stoja pár eur

katuska54
27. feb 2013

@martoska viem o cenach v lekarnach,lebo robim v distribucke a viem ake su ceny u nas a kolko si nahadzuju lekarne 😠 takze netreba kupovat vsetko co v lek.ponukaju...treba sa opytat aj na iny vyrobok a hlavne cenu...a uvidis,ze kupis lepsie,vacsie a lacnejsie 😉

jankastubka
27. feb 2013

Baby mam este taku zaludnu otazku - na dvorcoch bradaviek sa mi pocas tehu zacali robit take rozne kozne vyrastky. Doktora som sa vzdy na to zabudla opytat. Jeden vyrastok sa mi minule podarilo nejak odtrhnut. Ale ostali mi dalsie, je to normalne? Ma to niektora z vas?

martoska
27. feb 2013

@katuska54 aha... no ja väčšinou dám na odporúčania iných a na tú masť som počula len dobré tak som chcela vyskúšať. Jemine už sa zo mňa stáva nákupná maniačka, teraz som si uvedomila že už mám na zapareniny tú bepanthen masť, rybilku, detský olej zo saloos 😕 😕 😕

katuska54
27. feb 2013

@martoska ked uz mas tolko toho aspon to vyuzijes...skus ten sudocrem potom...ten je dobry na ritku a cenovo dobry.

katuska54
27. feb 2013

@jankastubka nieco take mam aj ja,ale netusim co s tym....

kavaapalma
27. feb 2013

@delica tie obavy su prirodzene,ale ver si,pre maleho si tou najlepsiou mamou na svete.

hobit
27. feb 2013

@qtinka77 nepoznam nikoho kto to ziadal na Kramaroch, ale napr. v Dunajskej Strede hej...a ja to skusim na Antolskej 🙂

hobit
27. feb 2013

@zuzka444 mne maly huggiesky precikaval od zaciatku
@misza1 ja som mala prve tie pampers premium a potom pampers tie zelene az do konca

hobit
27. feb 2013

@martoska fajn podpordy maju aj v HMku, tiez take jemne vystuzene, ja tie klasicke odmietam nosit, to je nieco hrozne 😀

hobit
27. feb 2013

@martoska bepanthen je dobry aj na ritulu cervenu 🙂

zuzka444
27. feb 2013

@hobit heh mojej svgrine malu zase pampersky precikaval..to je asi individualne :D...ja len na zaciatok chcem teto huggies potom bud z dm kaufland abo lidl...tie si dost chvalia...uvidim.ktore budu lepsie...ja sa pampersiek bojim bo u nas vsetky deti mali na ne alergiu :/..takze ja ich ani skusat nebudem.a su najdraksie na trhu.

wudz
27. feb 2013

@jankastubka Ja to mám tiež, občas sa nejaký vytvorí, občas sa sám odšklbne, alebo sa mi zachytí, ale vraj pokiaľ to nebolí, nie je to nič zlé, to len tou zmenou.. Že vraj sa na tvorbe podieľajú hormóny a aj to, že prsia rastú..

hobit
27. feb 2013

@delica klidek, pohoda, vychovas, nemas na vyber 😀

qtinka77
27. feb 2013

@hobit Niekde som citala, ze na Antolskej sa to podarilo niekomu tak vyziadat...

zuzka444
27. feb 2013

@jankastubka ja mam tiez te vyrastky a zhodou okolnosti mne sa tiez minule podarilo jeden odrthnut ale nechtiach...ani ja netusim z coho to mam a predtym som to nemala...ale raz som to mala na slabinach a som ti to odtrhla a nic sa mi nestalo som si citala ze to nic neni ....a to som bola mladsia uz je tomu par rokov 🙂...

zuzka444
27. feb 2013

@katuska54 Kati.ty by si mi nevedela lacnejsie zohnat krem na bradavky a sudokrem?ked robis v distribucke?

martoska
27. feb 2013

@hobit hej videla som aj v H@M ale tie v marksspencer boli krajšie 🙂 .Inak aj tu v shopoch v "premamu" majú veľmi pekné a v dobrých cenách