icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
28. feb 2013

@zuzka444 ano tak to je🙂

willy_wonka
28. feb 2013

Podla tejto carovnej tabulky http://www.mojetehotenstvi.cz/files/imagecache/... som dnes zacala treti trimester🙂 podla TK to bude zajtra... 😉 juchu

bombulka200
28. feb 2013

@anjelicek26 no myslím že to bol sleep and play presne s tým harmančekom jak píšeš .. no uvidíme ktore nám sadnu ale tie sleep and play určite nechcem ,,, a teraz pozerám že ty všetky detičky máš v juni a aj to tretie vychádza na jun to je super 🙂 ja som rodila v auguste ale takisto bolo hrozne teplo dufam že teraz tak nebude 😖

kacoorka
28. feb 2013

ahojte kocky ste tu niektora s homozygotom a pichate clexane?

jesika26
28. feb 2013

@zuzka444 neviem presne kolko, ale do 5 e určite

hexina
28. feb 2013

@danielle jej dakujem za odpoved..aj ja som si myslela, ze sa da kazda postielka tak spravit..a bola som v jednom obchodiku a tam ma stara pani zvozila, ze to sa neda..ze to nie je mozne ...ale tak myslela som si svoje 🙂 a podla mna sa to da..ved ten rost drzi na kratsich bocnych stranach nie na tej ktoru chcem odsrubovat..mozno ze to bude labilnejsie ale budem mat z jeden strany stenu a z druhej hned manzelsku postel..nemalo by sa to nejak rozhejgat 🙂

anjelicek26
28. feb 2013

@bombulka200 - aj v juni je uz teplo a ake 😖 Nam budu hore v dome robit aj klimu, nechcem, aby sa mi tam chudak babo upieklo 😖

anjelicek26
28. feb 2013

@willy_wonka - boze to letiii, ani nevrav, ja zacinam mat fakt depku, ze pre male este nic nemame a ani este mesiac mat nebudeme 😖

willy_wonka
28. feb 2013

@anjelicek26 kluud🙂 vsetko stihnee s casovym predstihom neboj🙂 este budes mat cas si vychutnat pripravy na prichod Benjaminka;)ja mam paniku z prichadzajucej jari, bude krasne slnecno(uz dnes tu mame krasne) a ja budem musiet vykukat tu paradu len z postele☹

anjelicek26
28. feb 2013

@willy_wonka - fuha no ved to ano. Ja mam v marci len 9 pracovnych dni, zvysok dovca a v aprili uz len skratene tyzdne a potom sa budem poflakovat kade-tade po vonku 😀 😀 😀

willy_wonka
28. feb 2013

@anjelicek26 ty planujes v aprili este pracovat? no teda...ja si uz teraz neviem predstavit, ze by som mala sediet 8 hod v praci,
...nie to este v aprili, ja planujem na april uz matersku🙂 teda, uvidim co povie lekar podla uzv v 30tt,.na kddy odhaduje porod.

anjelicek26
28. feb 2013

@willy_wonka - no planujem je ehm relativne, musim 😀 Oficialny nastup na matersku je az 10.5.... ale ja mam od 26.4. uz dovcu do konca... ja mam termin az tri tyzdne po tebe a nastup je 6 tyzdnov pred terminom.

danielle
28. feb 2013

@hexina neboj sa, dcerka ma uz tri roky (14kg) a stale tam spava a udrzi ju to uplne v pohode aj na troch stenach... 🙂 nemali sme s tym problem... 🙂

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 jesika pisala ze nevie isto ale ze do 5 eur urcite...to je super 🙂

zuzka444
28. feb 2013

@jesika26 dakujem velmi pekne pojdem to mrknut 🙂

hexina
28. feb 2013

@anjelicek26 mame rovnaky nastup na MD 🙂 mas termin 22.6? 🙂

hexina
28. feb 2013

@danielle jj ja si tiez myslim, ze to musi udrzat 🙂 dakujem

anjelicek26
28. feb 2013

@hexina - 21.6. 🙂 Ale to je takmer tak isto 🙂 Som ale zvedava, kedy to bude, maly sa narodil tri tyzdne skor a toto mimi je tiez uz teraz paradne nizko. Ale aspon nemavam tvrdnutie bruska zatial 🙂

katuska54
28. feb 2013

baby a ako sa rata nastup na MD? lebo ja mam v knizke 3 datumy porodu...mne to vzdy ten moj dilino posunie...naposledy mi to posunul koli pohybom...podla neho nakoniec pojdem rodit az v juli,ked to bude stale posuvat podla niecoho...on je strasne divny...

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 ja budem kupovat tie 2-5kg. myslim,ze nebudem mat malu moc velku,tak tie by mali stacit aspon do porodnice

anjelicek26
28. feb 2013

@katuska54 - podla terminu z 12.tyzdna. Pohyby su totalna hovadina, kedze ich citis medzi 13-22.tyzdnom prvy krat... to by ja rodim asi uz v aprili 😝 😝 😝 Ja som mala poslednu menstruaciu 2.9. ale otehu az 28.9. (az vtedy tu bol drahy xixi), takze jasne termin mi upravila podla datumu, kedy sme babo spravili a podla toho aj pojdem na matersku...

katuska54
28. feb 2013

@anjelicek26 tak podla terminu z 12tt mam termin 12.6. a ja presne viem kedy som otehu kedze som po ivf...ale poslednu ms som mala 5.9. ale dr.mi bude vypisovat nastup na MD asi podla toho co mam v knizke,nie?

hexina
28. feb 2013

@katuska54 doktor ti vypise podla poslednej menstruacie
@anjelicek26 a to ako vies ze babo je nizko?

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 ja som tiez rozmyslala ze to jedno balenie minies si myslimaj tych 2-5 kg...uvidim ake budu v tom sklade 🙂...

katuska54
28. feb 2013

@hexina tak to si ma potesila...len dufam,ze mi to neda podla tych jeho vypoctov co mi bucha do knizky,lebo ma asi slahne :(

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 a uz vies aku znacku kupis? do akeho skladu ides kupovat?

zuzka444
28. feb 2013

@katuska54 my tu mame v meste taky sklad s drogerkou a aj sladkosti a veci do zhrady a take vselico kadeco heh to tu ma jeden sukromnik neviem ci su aj v inych mestach...no a oni tu predavaju lacnejsie napriklad aj vlozky allwaysky maju ale 2 trieda a su ovela ovela lacnejsie a su take iste 🙂...mozno aj plienky tak budu mat...uvidim heh...no rozmyslala som.nad tymi huggies aspom tieto newborny potom uz bud z dm lidl kaufland a aj v bille inak maju fajn ceny 8 eur a 62 kusov ci kolko...

hexina
28. feb 2013

@katuska54 mne dala dva terminy..jedno podla pohybov..co sa mi zda byt divne..a druhy podla poslednej menstruacie a povedala, ze pri vypocte odchodu na matersku sa riadi podla menstruacie. tak snad je to tak vsade..

inac ten kremik na bradavky..som pozerala v dm-ku je taky mensi..neviem ci je to ten co tu vychvalovali ..ale stoji asi 1.70 Eura..tusim ty si chcela tu cenu 🙂

inac som si vsimla, ze ja ma vedla bradavky take miesto akokeby vyschnutu kozu..ma to asi pol centimetra x pol cm..neviete co to je?

katuska54
28. feb 2013

@zuzka444 tak teda dobre nakup 🙂 no ja prve kupim pampersy a potom uvidim ako ich bude znasat ci ostaneme alebo prejdeme na nieco ine....

katuska54
28. feb 2013

@hexina dufam,ze sa tym riadia vsetci dr...lebo ten moj je naozaj divny...a tiez nechapem preco podla pohybov davaju termin...
hej ja som chcela vediet cenu na ten kremik na bradavky...a dakujem 🙂
to neviem co moze byt vyschuta koza,ale skusala si si to natierat? ja som si iba vsimla,ze mam take tmave flaky okolo bradaviek..ale zevraj je to v tehu normalne...tak to nejak neriesim