icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
1. mar 2013

dnes som bola v dm-ke a ten krem na bradavky stoji 1,89 za 30ml...a nemusi sa zmyvat 🙂

willy_wonka
1. mar 2013

@ingrid16
@hubenourova
ja som tiez na rizikovom a bez vychadzok, v mojom pripade by mi ani nenapadlo mat vychadzky:D este k tomu neobmedzene, zalezi asi od.pripadu rizikoveho tehu(asi sa aj to cleni) a od doktora,pripadne kraja. No popravde, logicky mi nejde dokopy mat riz. tehu a neobmedzene vychadzky🙂

willy_wonka
1. mar 2013

@katuska54 ja som nakupila cez eshop bodynka a prkotiny
:D

katuska54
1. mar 2013

@willy_wonka super 😀 a co pekne si kupila 😉

zuzka444
1. mar 2013

@kavaapalma heh este nije lebo ten sa robi od 24 tt do 28 tt a mne sa len teraz zacal 24 tt ja idem na glukozovy test 25marca.vlastne to ako prebieha?lebo viem ze hned na lacno beru krv potom sa mam najest a mlieko vypit a zase na krv po 2 hodinach len neviem kedy sa ma pit ta sldka voda.

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 tak az do porodu...pracovala som v "rizikovom" prostredi a islo o psychicky narocnu pracu. Ale nemala s tym vobec problem. A nechapem preco s tym robia take drahoty.

zuzka444
1. mar 2013

@katuska54 to vazne?kks super 🙂..a ma dobre zlozenie?

katuska54
1. mar 2013

@zuzka444 aj som si to citala,ale uz si to nepamatam 😀 viem,ze je tam vit.E,nejaky lanolin ci co....

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no jasne ja mam tiez psychycku narocnejsiu pracu a teraz som.3 tyzdne uz na marodke ale to skrz kolegynu bo ta ma moc psychycky da sa pivedat ze tyrala lebo robila co nemala a ja som to nezvladala a nedala si povedat tak som sa dala na marodku vlastne skrz nu..inak by este zvladala...neviem preco s tym robia take caviky sak tehotna neni.chora tak nechapem..a ziadna tehotna nemoze robit pomaly az do porodu.nie?

katuska54
1. mar 2013

inak mali tam vo vypredaji Huggies 1 newborn 2-5kg za 8,49€

hubenourova
1. mar 2013

@willy_wonka no asi to urcite zalezi od stupna rizikovosti. Ja sa nemam len namahat a znervoznovat,lebo mi to sposobuje krce. A to kolko zvladnem, to usudim sama, na to nepotrebujem predpisane vychadzky, takze asi tak.

zuzka444
1. mar 2013

@katuska54 super keby sa mi chcelo tak tam idem ale asi tam behnem az zajtra :D...a kupim si ju a je od toho babylove?ci jako heh...a je to medzi deckymi vecami ako plienky kremiky a tak?

katuska54
1. mar 2013

@zuzka444 hej je to babylove a je to pri detskych veciach...medzi mydlami,kremikmi a samponikmi 🙂 a tie plienky mali vo vypredajovych kosoch...

willy_wonka
1. mar 2013

Poprosim, dajte tipy na stranky s detskym tovarom.

willy_wonka
1. mar 2013

@katuska54 supravy sweet elephant:D a hrkalku, rukavicky,capicku ...:D

hubenourova
1. mar 2013

@ingrid16 ja sa nestazujem, mne to tak vyhovuje a vobec to nebolo tazke ho na to ukecat. A okrem toho psychicky narocna praca je pre tehotnu nevhodna a nejde ani tak o gynekologicky dovod, takze keby sa na to tak aj iny dr. pozrel tak by to bolo mozne.

slavka_a_maros
1. mar 2013

@anjelicek26 to takuto "deku" si mala na mysli? http://www.snugglebundl.co.uk/index.php?_a=view... namiesto zavinovacky🙂

zuzka444
1. mar 2013

@katuska54 tuto cenu maju u nas v tom sklade 🙂...preto tam idem kupit te plienky 🙂...vsak popripade hadam aj u nas bude vypredaj plienok 🙂...okik som rada heh si ma potesila s tou mastickou 🙂...

katuska54
1. mar 2013

@willy_wonka jej uz aj hrkalku? a mas foto tych veciciek? ja som dnes zhanala ponozky pre mrna a nemali tie newborny...mali len vecsie 😒

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 tak kazda tehotna si uvedomi, kedy jej staci. Ja aj skrz toho, ze mam celodenne vychadzky. Ale to preco je to tak nastavene, na to je len jedine vysvetlenie, zijeme na slovensku 🙂

katuska54
1. mar 2013

@zuzka444 som rada,ze som ta potesila 🙂

anjelicek26
1. mar 2013

@slavka_a_maros - nie tak uplne, skor nieco takehoto 🙂

http://keetsa.com/blog/fashion/cotton/baby-wrap...

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no ved jasne ale zase ma to nejako netrapi xi xi...sak.zachvilku materska takze to uz dako dobacujem a sem tam idem aj mimo vychadzok von kedze ranne sa mi zacinaju o osmej do desiatej a to kolkokrat sa o pol desiatej len z posteke vyhrabem 🙂.

delica
1. mar 2013

@katuska54 ja ti poslem ponozky newborny, objednala som si viac nez mi treba :D
kuknem farbu a ked budu biele, poslem kristinke

zuzka444
1. mar 2013

@katuska54 to ano ale vazne nebudem vymyslat sak aj ta masticka co ti pisala ma obsah lanolin len he asi daka "znackova"...a tato neni vies ako 🙂

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 ale tak ked chces, cele doobedie vies mat vykrite, nacapu ta, donesies im peciatku od dr. ze si u neho a bola a hotovo. stale sa to da oblbnut....

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no ved jasne. ale oni tehotnym nechodia na kontroly lebo vedia ze sme tehotne a neda sa vybavovat vsetko len za 2 hodky.....aj poobede sa da poviem ze som bola na pohotovisti alebo som spala alebo tak 🙂..v sprche som bola a veci podobne 🙂..

katuska54
1. mar 2013

@delica ty si zlaticko 😀

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 ved jasne, len z toho netreba robit taku vedu. Moja znama bola na PN 25 tyzdnov, zila v rakusku, trvaly pobyt na SVK a nikto ju neprisiel skontrolovat a to mala PN z maximalneho dobrovolneho.

katuska54
1. mar 2013

@delica nepozeras vino? ja som do toho zakukana 😎