icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
1. mar 2013

@ingrid16 poslala som ti ip

anjelicek26
1. mar 2013

@katuska54 - tak vlastne je vlastne, je to o cviku 🙂 Ale jasne ak sa zo zavinovackou bude citit lepsie 🙂 Len hlavne, aby sa tak citilo aj babo, nepotilo sa, ono prehriatie je pri tych krpcoch nebezpecne, nevedia si regulovat teplotu...

katuska54
1. mar 2013

@anjelicek26 ja dufam,ze svoju dcerenku bude chytat od zaciatku a nebude sa bat ako pri krstnej dcere 🙂 a to ze bude teplo mi je dost jasne...az sa toho bojim 😒 😒 ja neviem ci ist do tej zavinovacky alebo nie 😖

anjelicek26
1. mar 2013

@katuska54 - kukni si na nete baby snuggle... je to v podstate klasicka deka s kapuckou a suchym zipsom, babo tiez mozes zavinut, ale je to len bavlnena latka, aj tak je zavinute ako ulitka... ale neviem, ci to pomoze aj pri handlingu s babom... fakt sa toho nemusis bat... babu je najlepsie, ked citi srdce toho, co ho nosi, co najblizsie k telu... moji boli tak najkludnejsi.

katuska54
1. mar 2013

@anjelicek26 tu ulitku si mi uz radila a to chcem kupit,ale chcela som aj tu klasicku zavinovacku koli mm...ale asi ho necham nech sa hned od narodenia neboji..nech si zvyka...ved uz teraz je z neho starostlivy tatino 🙂 stale mi bozkava brusko a rozprava sa s malou 😀

anjelicek26
1. mar 2013

@katuska54 - podla mna fakt, vyskusajte bez... uz kvoli tym teplam... dokupit keby mate nejaky blby pocit z toho sa da v prvom obchode. Ono je krasne drzat toho drobceka uplne blizunko seba, citit ako sa mu dviha hrudnicek, ako dycha, zaziva, kychne si zo spanku, clovek by sa rozpustil 😵

willy_wonka
1. mar 2013

@katuska54 jaj tak, sa mi zdali, ze si pred chorobou aj do prace chodila🙂 aspon, ze mozes chodit von... myslim, ze tam bola nejaka.pani co to mala na starosti, ale nie som si ista:-/
moja priprava na porod je google:D

katuska54
1. mar 2013

@willy_wonka ja som doma uz od polovice jula 🙂 najskor dovolenka a potom pn...a ty nemas vychadzky? a to budes pn az do nastupu na md alebo este pojdes pracovat?
ja by som isla pozriet aspon na jedno sedenie,aby som vedela co ma caka 😒

katuska54
1. mar 2013

@anjelicek26 ja som sa rozplivala pri sestrinej malej 🙂 a hlavne ked mala stikutku 😀 😀 a vobec som sa nebala ju chytit..hnd ako isli z porodnice som si ju zobrala na ruky a kochala som sa 😀

willy_wonka
1. mar 2013

@katuska54 nasla som, ze letna zavinocka, nieco ako anjelicek hovorila🙂
polovice jula min roku? Slak to traf, este si sa nezblaznila🙂? Ja som PN od konca novembra, najskor som cerpala dovcu a od januara som PN, a budem az do nastupu na MD,to chcem ist niekedy v aprili,zaciatok maja..uvidim co povie lekar.

katuska54
1. mar 2013

@willy_wonka nezblaznila som sa este 😀 keby som nemala vychadzky tak je zo mna uz blazon 😎 ale ked mozem chodit von,tak je to ok...aj teraz idem ochvilu von s kamoskou 🙂 uz sa na nu tesim 🙂 ona mi bola za svedka a mm kamarat co bol jemu za svedka sa dali nejak dokopy 🙂 tak sme happy 😀

hobit
1. mar 2013

@katuska54 robia, ja som tam chodila pri prvom, gynekologicka ti vypise papier a potom treba telefonicky kontaktovat p. Jezikovu, ktora kurzy vedie a ona ti da termin, resp. zaradi ta do zacinajuceho kurzu...

hobit
1. mar 2013

ja budem mat tiez jednu klasicku zavinovacku, ale len preto, ze Tobi urcite bude chciet braceka drzat a takto to asi bude istejsie, na chvilku 😀

katuska54
1. mar 2013

@hobit dakujem 🙂 a v ktorom tt sa mozem objednat?

willy_wonka
1. mar 2013

@katuska54 uplne beverly hills90210 :D
No ja som uz zrela na odbornu pomoc, stale doma...chudak mm, dojde z prace a namiesto pokoja ma musi pocuvat,lebo mam komunikacny deficit:D

hobit
1. mar 2013

@katuska54 trva to tusim 6 tyzdno, 6 lekcii, vzdy je spojena teoria a cvicenie, ale odporucam objednat sa skor, lebo ja som rodila po tretej lekcii, cize k druhej dobe porodnej som sa uz dostala len v praxi 😀

katuska54
1. mar 2013

@hobit takze to uz by bol aj cas sa objednat 🙂

katuska54
1. mar 2013

@willy_wonka to ako keby som citala o nas 😀 tiez ked pride domov tak mam monolog...ani sa k slovu nedostane 😀 a dnes sa vrati zo sluzobky,tak to mi hubenka pojde vkuse 😝 este kym mu porozpravam novinky z Beverli hils 😀

hobit
1. mar 2013

@katuska54 no skus si vypytat ten papier na najblizsej poradni

slavka_a_maros
1. mar 2013

@ingrid16 @katuska54 toto by aj mna zaujimalo 🙂 aj mna chce doktor vypisat, zatial som ho odmietla, lebo by som sa doma asi zblaznila...

dulkagabulka
1. mar 2013

Schopnost milovat je formovaná v období porodu.
http://www.prirozeny-porod.eu/zeny-ztraceji-sch...

zuzka444
1. mar 2013

ahojte...baby aj vy mate taku o nicom naladu skrz pocasie?kks hnusne je u nas a normalne take depkove pocasie :(..

hubenourova
1. mar 2013

@ingrid16 ja mam tiez neobmedzene prechadzky. diagnoza, rizikove tehotenstvo. A mam to tak od 9tt.

misza1
1. mar 2013

@zuzka444 me to strasne uspava ale cestujeme k nasim,tak jsem akorad mrzuty spolujezdec...

zuzka444
1. mar 2013

@misza1 heh no pekne ja som si vylozila nohy vzala knihu a citala som len sa mi ozvalo trosku brusko tak som si spravila ananas s jogurtom 🙂..a uz sa to da celkom 🙂...zachvilku mi pojde sudna sien heh tak pojdem kukat 🙂...a potom zase citat 🙂

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova ahoj...tebe dal doky neobmedzene vychadzky?dokely a moj sa to boji davat ze to socialka moc sleduje :/....ale ja to kaslem.ja mam tak ci tak neobmedzene heh aj ked su obmedzene bo jedna znama sa bola nadrzovku pytat na socialnu ze ci chodia tehotnym na kontroly a ona ze nie lebo ze nepotrebuju vidiet ako tehotnej rastie brucho :D...takze pohoda 🙂..ale zas neprehnam to len.v ramci moznosti 🙂

kavaapalma
1. mar 2013

@zuzka444 dobru naladu ti nerobi Iba pocasie. Klasicky priklad-kolko ludi sa tym necha ovplyvnit,rano vstanem kuknem cez okno a tam zamračene a dazd,no do kelu a je po pekno dni. Tym padom sa to s tebou taha cely den. Ale ak si poviem,ze mam krasny den a tesim sa aj z dazda,tak cely den je v pohode. Staci len skusit.

ingrid16
1. mar 2013

@hubenourova aj ja mam rizikove, ale vraj tam sa nedaju dat neobmadzene vychadzky. tak ja tomu nerozumiem, to si kazdy gynekolog robi, co chce?

zuzka444
1. mar 2013

@kavaapalma ja vjem ako ja som.si to nepovedala ze je skaredo budem.aj ja taka mrzuta len proste sa mi chce cely den spat a nic sa mi nechce 🙂...hlavne poobede citim sa ako v nedelu :D....

kavaapalma
1. mar 2013

@zuzka444 jasne,rozumiem ti. Mna caka glukozovy test vo stvrtok. Ty uz si po?