Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 - tak vlastne je vlastne, je to o cviku 🙂 Ale jasne ak sa zo zavinovackou bude citit lepsie 🙂 Len hlavne, aby sa tak citilo aj babo, nepotilo sa, ono prehriatie je pri tych krpcoch nebezpecne, nevedia si regulovat teplotu...
@anjelicek26 ja dufam,ze svoju dcerenku bude chytat od zaciatku a nebude sa bat ako pri krstnej dcere 🙂 a to ze bude teplo mi je dost jasne...az sa toho bojim 😒 😒 ja neviem ci ist do tej zavinovacky alebo nie 😖
@katuska54 - kukni si na nete baby snuggle... je to v podstate klasicka deka s kapuckou a suchym zipsom, babo tiez mozes zavinut, ale je to len bavlnena latka, aj tak je zavinute ako ulitka... ale neviem, ci to pomoze aj pri handlingu s babom... fakt sa toho nemusis bat... babu je najlepsie, ked citi srdce toho, co ho nosi, co najblizsie k telu... moji boli tak najkludnejsi.
@anjelicek26 tu ulitku si mi uz radila a to chcem kupit,ale chcela som aj tu klasicku zavinovacku koli mm...ale asi ho necham nech sa hned od narodenia neboji..nech si zvyka...ved uz teraz je z neho starostlivy tatino 🙂 stale mi bozkava brusko a rozprava sa s malou 😀
@katuska54 - podla mna fakt, vyskusajte bez... uz kvoli tym teplam... dokupit keby mate nejaky blby pocit z toho sa da v prvom obchode. Ono je krasne drzat toho drobceka uplne blizunko seba, citit ako sa mu dviha hrudnicek, ako dycha, zaziva, kychne si zo spanku, clovek by sa rozpustil 😵
@katuska54 jaj tak, sa mi zdali, ze si pred chorobou aj do prace chodila🙂 aspon, ze mozes chodit von... myslim, ze tam bola nejaka.pani co to mala na starosti, ale nie som si ista:-/
moja priprava na porod je google:D
@willy_wonka ja som doma uz od polovice jula 🙂 najskor dovolenka a potom pn...a ty nemas vychadzky? a to budes pn az do nastupu na md alebo este pojdes pracovat?
ja by som isla pozriet aspon na jedno sedenie,aby som vedela co ma caka 😒
@anjelicek26 ja som sa rozplivala pri sestrinej malej 🙂 a hlavne ked mala stikutku 😀 😀 a vobec som sa nebala ju chytit..hnd ako isli z porodnice som si ju zobrala na ruky a kochala som sa 😀
@katuska54 nasla som, ze letna zavinocka, nieco ako anjelicek hovorila🙂
polovice jula min roku? Slak to traf, este si sa nezblaznila🙂? Ja som PN od konca novembra, najskor som cerpala dovcu a od januara som PN, a budem az do nastupu na MD,to chcem ist niekedy v aprili,zaciatok maja..uvidim co povie lekar.
@willy_wonka nezblaznila som sa este 😀 keby som nemala vychadzky tak je zo mna uz blazon 😎 ale ked mozem chodit von,tak je to ok...aj teraz idem ochvilu von s kamoskou 🙂 uz sa na nu tesim 🙂 ona mi bola za svedka a mm kamarat co bol jemu za svedka sa dali nejak dokopy 🙂 tak sme happy 😀
ja budem mat tiez jednu klasicku zavinovacku, ale len preto, ze Tobi urcite bude chciet braceka drzat a takto to asi bude istejsie, na chvilku 😀
@katuska54 uplne beverly hills90210 :D
No ja som uz zrela na odbornu pomoc, stale doma...chudak mm, dojde z prace a namiesto pokoja ma musi pocuvat,lebo mam komunikacny deficit:D
@willy_wonka to ako keby som citala o nas 😀 tiez ked pride domov tak mam monolog...ani sa k slovu nedostane 😀 a dnes sa vrati zo sluzobky,tak to mi hubenka pojde vkuse 😝 este kym mu porozpravam novinky z Beverli hils 😀
Schopnost milovat je formovaná v období porodu.
http://www.prirozeny-porod.eu/zeny-ztraceji-sch...
ahojte...baby aj vy mate taku o nicom naladu skrz pocasie?kks hnusne je u nas a normalne take depkove pocasie :(..
@ingrid16 ja mam tiez neobmedzene prechadzky. diagnoza, rizikove tehotenstvo. A mam to tak od 9tt.
@hubenourova ahoj...tebe dal doky neobmedzene vychadzky?dokely a moj sa to boji davat ze to socialka moc sleduje :/....ale ja to kaslem.ja mam tak ci tak neobmedzene heh aj ked su obmedzene bo jedna znama sa bola nadrzovku pytat na socialnu ze ci chodia tehotnym na kontroly a ona ze nie lebo ze nepotrebuju vidiet ako tehotnej rastie brucho :D...takze pohoda 🙂..ale zas neprehnam to len.v ramci moznosti 🙂
@zuzka444 dobru naladu ti nerobi Iba pocasie. Klasicky priklad-kolko ludi sa tym necha ovplyvnit,rano vstanem kuknem cez okno a tam zamračene a dazd,no do kelu a je po pekno dni. Tym padom sa to s tebou taha cely den. Ale ak si poviem,ze mam krasny den a tesim sa aj z dazda,tak cely den je v pohode. Staci len skusit.
@hubenourova aj ja mam rizikove, ale vraj tam sa nedaju dat neobmadzene vychadzky. tak ja tomu nerozumiem, to si kazdy gynekolog robi, co chce?
@kavaapalma ja vjem ako ja som.si to nepovedala ze je skaredo budem.aj ja taka mrzuta len proste sa mi chce cely den spat a nic sa mi nechce 🙂...hlavne poobede citim sa ako v nedelu :D....
@zuzka444 jasne,rozumiem ti. Mna caka glukozovy test vo stvrtok. Ty uz si po?

@ingrid16 poslala som ti ip