Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@zuzka_1985 jaj nie, ty si pisala apriiiiiiiil!! sorac 🙂
@jankastubka janka, ake šoky si musela mať. uf, esteze je to OK.
baby, dneska som asi blbo spala a maleho som nejak pripucila, tak sa mi posunul uplne dolava, taku gucu som tam mala...a jak som si lahla na chrbat po zobudeni, sa zacal posuvat a presuvat, normalne to bolo vidiet volnym okom 😀 manzel sa smial, ze aky je rychly
@jankastubka mne sa to stalo na dovolenke v Ždiari a tam som "našťastie" bola s dvoma kamoškami ktorým keď som to povedala tak len spustili smiech a kývli rukou že vitaj medzi nami, u nich je to vraj bežné aj dr. vraveli že sa to bežne stáva..no ale nebuď vystrašená keď nevieš čo to je že?
@zuzka_1985 dakuejm za info 🙂 mozno sa tam stretneme 🙂
@marilliana dakujem skusim tam zavolat cez tyzden 🙂
Dobry den junovky 🙂
Vcera vecer som dlho dlho hladala pekne hniezdo/supravu do postielky. Sranda,ze ponuk je.neurekom, ale vsetky na jedno kopyto, v podstate ma nic neoslovilo natolko, ze by som si povedala "ano, to chcem" smutne.... no a @anjelicek26 z toho hlasania som bola asi.zmagorena a prisnilo sa mi o hniezde so zabkami, celkom sa mi pozdavalo a viem, ze.ty chces take pre Benjaminka, nasla som ho na amazon.com a neviem ci si sivsimla recenzie od.zakaznikov, neboli spokojni,.ze to je nekvalitny material. chcela som ta na to aspon upozornit, ak by nahodou.. 🙂
@willy_wonka a nasla si nieco pekne pre Samka? my uz mame hniezdo,je zelene s macikmi a napisom Be Happy 🙂
@katuska54 ukaz🙂 no ani nie:( vlastne nenala, nepacia sa mi moc tie jedno farebne, chcela som take.vesele, nasla som jedno 3dielne s dinosaurikmi.ale stoji iba 25€, tak to bude nejaky pochybny dovoz:( teraz som nasla take cukrikove alr tiez nie som spokojna....asi to bude tak, ze "z nudze,cnost" http://www.detska-vybavicka.sk/10-dielna-suprav...
@willy_wonka mne to sestra dala na vianoce...a kupovala to v at. takze neviem ti dat link 😒
@katuska54 skoda:( mozno to tvoje by ma prave nadchlo🙂
@willy_wonka ked postavime postielku tak to odfotim 🙂 ale dovtedy uz asi budes mat hniezdo doma 😉 lebo my ju budeme skladat az v maji ked nam vymenia dvere...aby som to nemala spinave pri prerabke.
@katuska54 nebola si za poslednu dobu v nasom tescu? Je tam z coho vyberat novorodenecky tovar? Mimo drogerie
@katuska54 jaj, no to v maji.uz budem musiet mat full vybavu:D
@willy_wonka bola a moc ma tam tie veci nelakaju...made in china 😒 ako nieco je pekne,hlavne tie disney vecicky...
@willy_wonka v maji uz budeme musiet mat vsetky full vybavu 😉 len ja neviem ako budem prat a zehlit veci,ked tu budu vymienat dvere 😠 to bude bordelu....
@katuska54 takze sa mi tam neoplati terigat🙂 bude vam to robit firma? To by mihli zmaknut behom 2dni, snad po sebe aj upracu🙂 len aby vam so zarubnami nevyburali viac ako treba, to sa stava,potom by ste museli malovat:D
@willy_wonka asi sa ti nepolati...na nete su krajsie vecicky...aspon mne sa viac pacia...ja osobne som v tescu nic nekupila. iba od kamosky som dostala polodupky a tie su z tesca,inak nemam odtial nic. no to dufam,ze sa pri vymene nic nepokazi,lebo to uz ma potom uplne slahne 😠
taaak a kremik na bradavky kupeny v dm 🙂..super cena len plienky nemali v akcii u nas :(

@zuzka_1985 asi si myslela 26. marca 🙂 to je utorok, 30. teho je sobota. asi sa tam uvidime 🙂