Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 ja som mala min. tyzden jeden den +15 a druhy + 14 a zacinala som na 70 kg ☹
Ale tak hadam to je v pohode.
@willy_wonka sa necudujem,ze nema chlapa a nikto ju nechce..ked tam samanila s tou mukou...
ta zubkata...nechcela by som ju stertnut nahnevanu 😒
inak nevies co je s Tanickou? nieco som tu citala,ze isla k dr.
No idem teda na tu bublaninu...
@katuska54 neviem viac ako ty, cakam kedy sa ozve. Ale tak dufam, ze nic zle sa nedeje 🙂
Idem vypekat 🙂
@jankastubka musime verit,ze tie kilecka nechame v porodnici..je to hruza...ale ked su mimi ok tak je dobre. ja som tak rapidne pribrala v 3 trimestri ☹
@willy_wonka pridem 😀 😀 😀
@zaira13 a mala si kiahne aj ty? Neviem urcite, ale pokial si kiahne mala, nemalo by to vadit. Ak si ich nemala, tak urcite musis byt mimo malej. Nie je to sranda
@kavaapalma ak by Ti aj sekciu nahodou robili, druhe miminko moze ist normalne.
U mna je to tiez neiste, i ked je maly dole hlavickou, ale prvy krat to neslo 😠 vobec, bolo to trapenie.
zeny moje, tusim budem nasledovat Mišku. rano idem na porodnicu, na monitor, ked uvidia, ze maly sa ma zle, pojde rovno von. Inak som stale zavreta, aj na utz vyzeral byt v pohode, ale mam malo pohybov.
@katuska54 no ja som to zatial brala stale tak, ze kym to nie je 20 je to v pohode. 😉
@delica tak sa drz, budeme na teba mysliet. Hlavne nech ste v poriadku.
@jankastubka
@azmuk
vobec sa necitim na to, ze by som sa zajtra rozdvojila....joj, no uvidim
ahojte baby, blahozelam mamickam ktore nas predbehli a drzim palce vsetkym, ktorych to caka 🙂 chcela by som sa vas spytat som v 36 tt a sem tam mi vystreluje taka bolest do laveho bedra akokeby mi mala pricvikla nerv..pride to tak narazovo zaboli to a potom prestane..(niekedy ta bolest vystreli do kolena alebo az dole chodidla) mate aj vy nieco take?
@delica kam sa vaetky hrabete ? 🙂 ale malo pohybov v tomto stadiu je v poriadku,nie? Samko je niekedy ciperny tak, ze mam pocit,ze mi cez pupik vylezie a inokedy je pokojny,len si tak potuka 🙂
Kde ste vsetky? nebodaj rodite ? 🙄
@willy_wonka no pytala som sa na to a prešla to lekárka takym divnym mlcanim, co ma este viac rozrušilo. No ako prišiel muž domov, uz mam zrazu dosť pohybov, asi som syna riadne nestimulovala alebo čo.
@delica ale fakt je to, ze drobec sa non stop nehybe aj ked by sa v brusku mal ako prasa v zite 🙂 ved uvidime zqjtra, ale myslim, ze mu je u teba v brusku dobre 🙂)
@willy_wonka dúfam, Kristínka, ja by som predsa do toho prvého júnového týždna rada vydržala :( ale samozrejme, všetko sa uvidí zajtra. Toto je môj druhý stres, čo som zažila v tehotenstve a dufam, ze posledny.
Presne, aj manžel mu dohováral, že už mu tak nebude dobre, ako mu je teraz,nech pekne poslúcha....no uvidíme, ci náš ta naša dušička počúvne alebo či už sa rozhodol, že chce ísť von
Ideme si romanticky po starom meste, ruka v ruke, chcem si nezne pohladkat ten sudok, co pred sebou tlacim a tam...hovno 🙂 to nase dieta ma stastie uz pred narodenim
@delica tak nech to zajtra vsetko dobre dopadne, drzime palce
@slavka_a_maros mne minule ako som sedela na dvore tak vtacik sa mi rovno vykakal na brusko :DD bolo mi z toho dost smiesno :D
@willy_wonka bublaninka uz je upecena?
@milionova151 tak aj tvoje babenko bude mat stastie 🙂

@katuska54 do billy som sa este nedostala 🙂
Jaj, katka,neviem co sa v zivote tej pani stalo,ze je rak no,jednoducha, alebo to je vrodene, no kazdopadne,verim, ze my tak,neskoncime 🙂
A ta co prisla k tomu,hmm, madarskemu slovakovi, ja som sa tych jej zubkov bala:-/