icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
21. máj 2013

@delica vydrzis,neboj 🙂 ....... no ale ak by predsa nie, ved nic zle sa nedeje, budes mat Riska konecne pri sebe 🙂

@katuska54 aano Katka, uz je hotova. Ale teda, moc som sa nepochlapila :D ovocie mi zhltla-padlo na spodok, navyse, aj ked je dobre upecena,na vrchu mi akosi hmm,zhnedla 😅 ale inak je chutna, uz je polka fuc 🙂

@slavka_a_maros to ti vazne brusko osral vtak ? 😀

slavka_a_maros
21. máj 2013

@willy_wonka no jasne, normalne mi okakal brusko 🙂

bebuska1
21. máj 2013

baby,pozeráte ten seriál na jojke?Bože,som sa hneď vyrevala.Strašné.Neviem si predstaviť,že by mi niekto len tak zobral dieťa :(

erikasofiina
21. máj 2013

@bebuska1 aj ja som sa rozrevala :-/

janicka11
21. máj 2013

ahojte 🙂
@bebuska1 o ja práve pozeráma je mi to neskutočne luto,a neviem si predstaviť zažiť to,,jááj 😖 😒

anicka.be
21. máj 2013

@katuska54 trocha som patrala a nemame my nahodou Syndrom karpalneho tunela v tehotenstve? U mna to sedi presne. Prikladam link:
http://najmama.aktuality.sk/clanok/225244/diagn...

anicka.be
21. máj 2013

@bebuska1 @rikasofiina @janicka11 aj mne vysli slzicky ☹

anicka.be
21. máj 2013

joj, tak ma rozboleli krize a tlak v podbrusku ako pri menzese ☹ stale to pride vecer. Mam pocit, ze je to to postupne otvaranie. Uz len cakam supy do brucha 😝

janicka11
21. máj 2013

@anicka.be no šak to,,aj mne to je moc luto 😒

janicka11
21. máj 2013

babule prosím na internete neviem tu stranku prosím viete ju niekto čo treba do porodnice na Antolsku do BA?

janicka11
21. máj 2013

@slavka_a_maros dakujem ti

anjelicek26
21. máj 2013

@bebuska1 -baby nekukajte to :( Ja som rodila maleho v anglicku a bolo mi jasne, ze na pohotovost ist neprichadza do uvahy, povedat, ze mi je psychicky zle po porode nesmiem, proste na von co naj naj naj idylicku rodinku a ani nahodou si dieta zlomit nohu ci ruku ci padnut zo schodov :( Mali sme v okoli dva pary, co sa starali o takto odobrate deti a sami casto nechapali, preco sa tie deti k nim dostali :(

janicka11
21. máj 2013

@anjelicek26 to vážne je to tak zle??je to strašne také niečo zažiť 😒

anjelicek26
21. máj 2013

@janicka11 - no realne - je. Staci ten rozhovor po porode, ked dojdu duly k tebe domov, snazia sa z teba vytiahnut rodinne problemy, ci sa doma hadate, ci ta muz nahodou nebije, ci nemas poporodnu depku... a ked si niekto vylozi srdiecko, uz moze dalsi den dojst socialka a z takehoto pre dieta zleho prostredia dietatko zobrat :( A nikomu nic nevysvetlis :(

janicka11
21. máj 2013

@anjelicek26 čože??tak toto som fakt si nemyslela..bože ja by som umrela je to hrozné 😒

bebuska1
21. máj 2013

@anjelicek26 tak to muselo byť hrozné žiť v takom strachu.A koľko ľudí nevie ako to tam funguje a s dobrým úmyslom idú k lekárovi...Smutné

anjelicek26
21. máj 2013

@janicka11 - ako deti beru aj domacim, neni to, ze by sa zameriavali len na zahranicne deti :( Ten ich socialny system presahuje akukolvek hranicu... staci, ze sa v Saskinej skole jej spoluziak postazoval, ze mu mama dala po zadku (netusim, v akom rozsahu ani nic ani v akej suvislosti), zobrali jej ho, chodila po neho potom uz len pani z nahradnej rodiny, rodicia nesmeli :( Nemam rada bitie deti, absolutne nie, ale toto?? Ten maly z toho bol podla mna viac mimo ako ktokolvek iny, ze nesmie domov k rodicom :(

anicka.be
21. máj 2013

@anjelicek26 takze je to tak, ze je to doslova biznis s detmi?

anjelicek26
21. máj 2013

@bebuska1 - no je to na nic :( Mne ked maly spadol ako 9 mesacny zo schodov, tiez sme nesli na pohotovost :( Ako bol uplne fit a vsetko nastastie, hned odstvornozkoval prec, len tu by som jasne pre istotu sla aj tak k lekarovi... ale od kamosky viem, ze pri kazdom pade MUSI lekar volat socialku a kazdy pad je presetrovany, kazda podliatina, modrina, kazda detska zlomenina :( Ludia sa boja veru :(

janicka11
21. máj 2013

@anjelicek26 no to áno veríím ved to je strašné a smutné ☹ luto mi to je

anjelicek26
21. máj 2013

@anicka.be - skor, ze dostal socialny system do ruk privelke kompetencie a hlada problemy tam, kde nie su a zamestnava tisice ludi :( Miesto rodicov sa o deti staraju nahradne rodiny :( Neviem, ci tam ide o peniaze... pochybujem... skor posunute zmyslanie, v ramci par skutocnych pripadov radsej zobrat vsetky deti, kde je co i najmensie podozrenie 😔 A na psychiku rodicov a oddelenych deti nikto neprihliada.

anicka.be
21. máj 2013

@anjelicek26 uff, sila, aby sa rodic bal ist k lekarovi so svojim dietatom, ze co ked vzbudi nejake podozrenie 😒

anjelicek26
21. máj 2013

@anicka.be - ved presne o tom to je...o strachu... a vela ludi ani nevie, na co ma davat pozor, ide normalne k lekarovi a odijde bez dietata :(

bebuska1
21. máj 2013

@anjelicek26 to je najhoršie,že nikto sa nepozerá na to,čo je pre tie deti a rodiny dobré.Tiež sa obávam,že ide o biznis.Práve preto,že umelo vytvárajú problém tam kde nie je,aby zamestnali tisíce ľudí,ktorí sa potom starajú o odobraté detičky.Ale do toho my nevidíme.Faktom ostáva,že je to choré

misza1
21. máj 2013

tradaaa🙂

anjelicek26
21. máj 2013

@misza1 - jeeej buduci blondacik ♥

azmuk
21. máj 2013

@misza1 krasny drobcek 🙂

willy_wonka
21. máj 2013

@misza1 krasny chlapcek 🙂 ňuňuňu osky, serus 🙂