Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
diiiky🙂
vidite tu hrivu?😀 to je to paleni zahy🙂
@misza1 krasny Osky 😉
@delica drzim palce
@willy_wonka no ako? mam zajtra vrat tie kolace?🙂
dobru nocku kocky 😉
@misza1 krasny chlapcek 🙂 Gratulujem 🙂
@misza1 to je teda fesacisko blondavy!!! 🙂
@slavka_a_maros no ak je palenie zahy zodpovedne za vlasky tak maly pride na svet ako holohlavy 🙂 xixi.. ja nic take nemam..
@willy_wonka @katuska54 baby ja som sa uz manzelovi vyhrazala, ze po porode opat nabehneme na zdravu stravu. Pocas tehu som si totiz dopriala hodne sladkeho a samozrejme aj nejake tie chipsiky a podobne... Ale to sa vsetko zmeni. Ak budem mat cas (a verim, ze budem) tak budem opat pocitat kalorie. Robila som to aj minuly rok a pekne som schudla... a hlavne som jedla veci, ktore mi chutia.
@misza1 pripajam sa k ostatnym, je krasny... 😀
Aktualne info....
V Bille jahodova 300g Milka nie je. Vonku sa ochladilo, ale mne bolo akurat tak prijemne. Jaj, a v nedelu idem na prijem do porodnice. Prdelku mi uz strachom stiahlo.
@delica zenuska, a ty ako? Stretneme sa na 600nedeli?
Pre "party v Rusovciach" tak to zrejme nechame na cas po porode, v sobotu budem mat co robit aby som sa stresom nepototo...
@willy_wonka prave so ti pisala ako dopadla poradna..tak som to stihla vymazat 🙂 takze v nedelu bude dalsia mamina 🙂 juuj uz sa tesim.. takze rybicka a zmrzka sa cez vikend nekona.
@willy_wonka a ako budes rodit? normal a popripade sekcia?
@katuska54 katka, mne je stale do placu, bojim sa. 😔 skusim nirmalne, ked to v zaciatkoch nepojde,tak to dokoncim sekciou.
@willy_wonka ty si uz bola na poradni? Ja tu akurat cakam...co ti povedal? Preco v nedelu nastupujes?
@willy_wonka moja nebojsa. ber to tak,ze uz budes mat Samka v naruci.
@hobit vykukavala som ta, ale bolo tam malo bab, a ziadna nevyzerala ako ty 🙂 teda tam boli aj zrele zenusky-nerodicky. No, ze idem rodit v nedelu, lebo mi uz nema kde v tehotenskej knizke pisat 🙂 ale ze sa mi aj nalez zmenil krcok 1,5cm pre malicek
@willy_wonka ja mam príjem budúcu stredu. Z domu Vám napíšem viac
@katuska54 a nebudem vediet co so Samkom robit ☹ mam 4 dni na nastudovanie manualu k detom.
@willy_wonka to das! Ved si silna zena 🙂 nie je lepsie vediet dopredu, co bude, ako zit v neistote? Za chvilku sa budes mojkat s malym 🙂
@delica super, to sa stretneme, tani, vybavime si spolu izbu, a nebudeme potrebovat nadstandard 🙂
@willy_wonka moja toho sa neboj..to pride samo od seba a budes ako skusena mamina 🙂
uz sa nam to tu zacina rozbiehat 😵

@misza1 sranda je, ze vo fotoblogu Ti svieti, ze mas 1 dieta a cakas babatko v 37TT. Ty si rychla! 😎