Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka bože,dve prvorodicky,to budú mat z nás show.no tak to tam bookni,ja sa pridam.inak na porodnici úplne klud dnes...
@willy_wonka aj ja som včera kukala videá,že ako prebalit a obliecť
@willy_wonka a co ti daju vyvolavacku, ked ta chcu nechat skusit prirodzene? Ako mozu dnes vediet, ze to pojde v nedelu?
Ja viem, ze to nie je odomna pekne, ale zavidim ☹ aj ja uz chcem rodit... Ach jaj, tak idem aspon na kozmetiku, potom sa uz asi nedostanem. Majte sa zatial 🙂
Ja som sa dnes dotrepala k svojmu gyndosovi na krv a tam nikoho, ze ordinuje od desiatej. Skoro ma slahlo, tak zajtra pokuscislo dva.
@jankastubka ja som zhrabla vsetko, najskor vyvolavacka, potom epi, potom skusit rodit normalne,ked to nepojde sekcia. Masaker :D
@willy_wonka tak drzim palce, este ze mas epi, lebo s vyvolavackou su bolesti o dost horsie.
@jankastubka a vlastne preto v nedelu, lebo sa mi uz zmenil nalez a moj lekar,kt som si zazmluvnila, ma sluzbu, tak budeme ready obaja 🙂
@willy_wonka
@delica jaaaj baby, tak to mate super!!! buduci tyzden ste uz obe maminy 🙂 🙂 🙂 A este k tomu spolu na porodnici, tomu sa hovori paradicka!!! Keep calm and dont forget to be awesome ! 😀
@willy_wonka no sedim tu od 9tej...a sedim a sedim...da ti vyvolavacku?
@jankastubka citala som, ale je to indi vindi.. uvidime, ale tak s epi to je snad jedno 🙂
@hobit ao, ano s vyvolavackou 🙂 ja som isla na pol deviatu, akurat som si sadala,ked dosiel do amb a hned ma zobral, vsehovsudy som tam bola asi 6 min 🙂
@willy_wonka hm no pekne ja mam tiez do terminu 9dni,som otvorena na jeden prst...vcera som bola na poradni a doky mi povedal zeby som mala vydrzat do víkendu a ze ked vydrzim dlhsie tak ze sa mam zastavit v utorok na poradni...tak som mu povedala ze v utorok nemozem tak mi povedal ze vo stvrtok 😀 😀 ale nic mi nevravel ze si ma nechaju v nemocke 🙂
@misza1 krasne blondate babatko po maminke.
Zienky odisla mi hlienova zatka.
@kavaapalma jeeej 🙂 uz sa pripravujes na start?🙂
@erikasofiina ja som radsej polavila, aby ma to nechytilo skor :D no ale tebe sa to tiahne,bolesti uz nemas?
@willy_wonka no mam ale uz nie take ake boli 🙂 vcera ma dali na zaznam a tam pekne boli vidiet kontrakcie 😀 ale dr.nic nevravel 🙂
@willy_wonka kedze aj ja idem na sekciu, tak mne moj doktor kazal ist do nemocnice az 27., teda den po Tebe, cize mame pred sebou poslednych 4-5 dni s nasimi bruskami 🙂 len dufam, ze nie menej, aj ked je uz sice vsetko pripravene 🙂 snazim sa mysliet optimisticky, ze vsetko bude v poriadku a najma ze uz coskoro bude moj drobcek pri nas 🙂
Joj baby ja vam tak zavidim. Ja nemam este ziadne priznaky,ani hlienova zatka ani kontrakcie,proste nic.si pobehujem kazdy den ako keby som ani rodit nemala ist.tak sa vsetky drzte a nech nam to ubieha.a vsetkym uz maminkam gratulujem
@lienockalenka a budes tiez na antolskej ?🙂 tiez prvorodicka? juj, aspon nas tam bude viac 🙂 a ake instrukcie ti dal,na pondelok? mne len tolko, ze si mam dat na ranajky ovocnu kasu, aby som mala energiu 🙂
@kavaapalma juchuuu! coskoro to pride 🙂 aspon mas cas sa zbalit a vsetko prichystat 😎
@delica
@lienockalenka potom mi napiste obsah tasky, kt si beriete 🙂
@willy_wonka @azmuk no ved to ma prinutilo k tomu,aby som dala prat cestovku,lebo veci nachystane,ale v maleho vanicke,tak dnes ozaj balim. Ale este idem do mesta na postu a kupit papuce,lebo mam take spuchy,ze ich nedam na nohy,tak nieco s nastavitelnymi remienkami musim zohnat. A mozno zabehnem aj do sekacu. Som zvedava,kedy sa drobcek ohlasi na svet. Este si chcem poriadne vychutnat posledne dni s bruskom.
koceny, ty hormony jsou silene:( Osky ma zloutenku tak mi ho odvezli na ozarovani sedim tu uz pul hodiny a bulim... normalne mi to trha srdce ze moje 2,6kg dite je tam nekde samo:(
Tani,Kikus, napiste o tom knihu😀 myslim ze by to byl trhak🙂
k te vyvolavacce... slibila jsem si ze vam nebudu popisovat svuj porod protoze to opravdu bylo peklo, ale ja jsem sla s tim ze 100% nechci oxitocin,nastrih ani aby mi nekdo tlacil bricho a verte mi ze ten oxit.bylo to nejstrasnejsi co mohlo byt,ano pomohlo to Oskymu ven kdyz lem nechtel ustoupit ale ja uz jsem po 6-ti dnech porod.bolesti nemohla a ani nezvladala tu hruzu co vyvolal tak me museli nastrihnout a nakonec i tlacit na bricho protoze ja uz jsem nedokazala tlacit a ted jsem se dozvedela co se vlastne stalo, Osky byl sice hlavickou dole ale zle zvrtnuty :( takze pro priste pokud nekdy nejake bude me budou muset uspat nebo umrtvit...
@willy_wonka nie, nie, nebudem na Antolskej, ale aj ja som prvorodicka... ja som prisla domov na vychod k rodicom, obaja s mm tu mame rodicov, tak nech si aj stari rodicia aspon trosku uziju vnucika 🙂 zatial som ziadne pokyny od nikoho nedostala, akurat som pri anesteziologickom vysetreni podpisovala poucenie, ktore som automaticky, bez precitania, podpisala, ale kedze mm sesternica tam robi, tak mi ma to poucenie poslat, aby som vedela k comu som sa zaviazala 🙂 a Ty si uz bola na predoperacnom a anesteziologickom? teda pre pripad, ze budes rodit sekciou?
@misza1 miska, ochvilku ti drobca vratia 🙂 si si vytrpela, ale hlavne je ze si to zvladla ! no som zvedava ako ja zvladnem ja ten oxik 🙂 z ma prechadza strach a zacinam sa tesit na tie prtave rucicky, nozicky.. 🙂 inak, aj ja mam ze poloha po hl ll. A z tej sa zevraj tazsie rodi, ze babatko nejak dlhsie rotuje,ci co... a s Tanickou budme zenske duo Pat a Mat 🙂
@lienockalenka skoda, mohli sme byt trio 🙂 ja mam len poucenie o epi... a preco mas sekciu?

@slavka_a_maros je urcite lepsie,ze viem kedy to bude, ale teraz sa bojim, ze neviem presne co ma caka, a ze na ranajky v nedelu si mam dat sladku kasu, aby som mala energy. V tom strese pochybujem, ze vobec vodu v sebe udrzim :D