Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 - to s tym nijak nesuvisi, ja milujem taketo strasne mudre hlasky, ze kedy kto zaruceneeee porodi 😀 😀 😀
@willy_wonka ok tak ja to testnu na Oskym a podam hlaseni😀
jinak davam si krem z biodermy a je to lahoda... boli me jen chvili po nakojeni.
@willy_wonka v utorok mam poradnu,tak sa pridem pozriet na Samka aj na maminku 🙂
@anjelicek26 to som aj ja vravela...kolko tehuliek je spuchnutych skoro cele tehu a rodili normal na termin...
@hobit
@katuska54
aj ja som antolska 🙂 dufam, ze do konca tyzdna to dam! Dnes sm bola na pedikure a baba vavela, ze takto pred rokom robila jednej tehotnej pedikuru a do vecera porodila 😀 to daaaaam! Musim!
@willy_wonka
@delica
@slavka_a_maros tak pockaj na nas @hobit a budeme slavna trojka 🙂 ved to mame pekne posebe..ty 8, ja 12 a hobitka tusim 16..
Smankote, dovolat sa na matriku v stranjivych hodinach je umenie. Tetuldy co robiite!? 🙄
@erikasofiina V BJ plánujem 🙂
@slavka_a_maros pod so mnou a tanickou do trojky :D chleba nam upec a hopsa rodit 🙂
@misza1 aky to je krem... bioderma ma siroky sortiment:D
Je mi smiesno, na tych porodoch sa dohadujeme ako na tabore :D
@willy_wonka proc volas na matriku?
ja to porad rikam v pristim zivote chci delat ve statni sprave, nejlepe socialka v DCA🙂
jinak lezim v posteli a cekam na 15:30 az pujdu za Oskym.
baby jak je to s tou detskou zloutenkou,je to nakazlive?😅
podezrivam spolubylu ze jeji dcera nakazila Oskyho...
@willy_wonka tehulda vari obed na zajtra 🙂 zajtra idem k zubarke,tak aby som mala co papkat ked pridem 😉
@misza1 kvoli,trvalemu bydlisku, mm aj ja mame este trvaly pobyt u rodicov, a Samka sme chceli hned prihlasit k nam na byt, len neviem co k tomu treba. A asi sa to ani nedozviem...
A kedy vas planuju pustit ?🙂
Co ti ja viem, podla mna to nie je nakazlive, to suvisi tusim s hladinou bilirubinu
@katuska54 pridi ma potom v utorok pozriet ak budes vladat 🙂 a co varis? ja som u zubarky pocas tehu bola iba raz, na tej povinnej kontrole, rovno mi spravila tu rocnu kontrolu 🙂
@lienockalenka hm no skoda ja rodim v SL 🙂
@willy_wonka no uplne ako v letnom tabore 😀 dufam, ze niekoho z vas stihnem... Stale dohovaram tomu krcku, aby nerobil drahoty a otvaral sa...
@slavka_a_maros niekedy nestaci iba dohovarat 🙂 treba na tom poriadne zamakat 🙂 mas na to 4-5 dni, tak sa snaz 🙂
@willy_wonka ak mi das vediet kde lezis a budem vladat tak skocim kuknut. aaaale varim gulas. to len nahadzem do hrnca a nemusim sa zvrtat v kuchyni pol dna 🙂 ja si idem dat dole kamen..chcela ze mam prist po porode,ale som jej povedala,ze neviem ako budem s malou tak ma natrepala este pred..inak mam zubky ok 😉
@willy_wonka no aj ja budem v stredu znovu na Antolskej, budes prijimat navstevy? 😀
@willy_wonka vubec netusim kdy.. bezne je to 3 dni plus den porodu ale nevim ze kdyz je Osky drive narozeny kdy nas pusti. snad v patek bo v sobotu maji dojet nasi tak at mm s nimi neni sam (hi hi🙂)
@katuska54 tak zrejme budem na 4p. V tej oranzovej casti ako mame poradne, to len z poradne prejdes tou dlhou chodbou, zabocis do prava,tam su vytahy a stlacis gombik s cislom 4 🙂
@hobit to plati aj pre teba 🙂 prijimam,teda v tejto chvili by som,mile rada vitala navstevy, neviem aka je realita. To mi ty povedz.ako sa mamicky citia po porode 🙂
@misza1 a si tam spokojna? dobre sa o teba (vas) staraju?🙂
@willy_wonka v pondelok ti napisem ako sa citis a ci budes prijimat navstevy.
idem si trochu pospat,lebo som unavena..asi som to dnes prehnala..teraz som dovysavala a zacalo ma boliet brucho..ale ze brutalne ☹

baby dnes mi volala kamoska a pytala sa ma ako sa mam..ked som jej povedala,ze mam opuchnute ruky a nohy tak hned namna vybafla,ze uz budem rodit lebo jej kamoska to mala a do tyzdna porodila..zevraj to je priprava na porod.
no ale mne sa to nezda..to bude nejaka blbost..