Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 to ti oskyho zoberu pocas kojenia? aj ked este chce papat???
@slavka_a_maros ja za nim chodim na solarko kazde 3 hodiny... tam ho kojim a mazlinkame se.ale moc se nevyspim nez mezi temi intervaly usnu tak uz jdu zase tam...
@willy_wonka no tak jako jsem psala slavke,ja chodim za nim na hodinu a pak jde zpet do solarka...
@misza1 chudatko ☹ tak snad to uz dlho nepotrva budete spolu stale 😉
Dneska konecne plne vyuzity den, rano krv, potom nakupy, potom kocikovanie s kamoskou, potom kava s dalsimi kamoskami a domov som prisla len pred pol hodkou. Ustata ale stastna.
@janka_k ja som bola tiez po sekcii a mala som viacej mlieka ako baby co boli so mnou na izbe a jedna bola po klas. porode, aj ked ho prilozia neskor, ak to mlieko ma nabehnut vo vacsej miere, tak urcite nabehne!
@jankastubka ty si teda akcna 🙂 snazis sa toho co najviac postihat este pred porodom? Ja mam teraz tiez pocit, ze mam kazdy den nejaky program, aby mi potom nebolo luto, ze nikam nemozem ist 🙂
@willy_wonka
@slavka_a_maros
@katuska54
@azmuk
@jankastubka
@janka_k
no baby, takto o 3-4 tyzdne uz budeme mat deti na prsníkoch snad vsetky a doklábosili sme aj na koniku :D
@delica - ale no klabosit sa bude nadalej, ale pisat budeme pomalsie, lebo na prse bude visiet dietatko 😀 😀 😀 Ale tak druha ruka volna 😀 😀
@anjelicek26 beriem ťa za slovo, ty naša skúsená matka :D:D:D:D
len ja viem pisat iba oboma naraz 🙂 🙂 🙂
@delica - tak kojis pol hodinu/hodinu v kuse na zaciatku, co budem do steny pozerat 😝 A pri telke kojit urcite nie, to len odputava pozornost babatka, kedze je to nahlas...net nejako nevadi...
Ani ja sa este nechystam rodit babule vazne idealne vydrzat pre mna este cele 4 tyzdne ;) Ved termin mam az 21.6.
@anjelicek26 tie mega capacky :D
@anjelicek26
@silsil super, baby....tak drzime este aspon 4 tyzdne 😎 😎 😎
@delica ziadne doklabosenie, len to uz nebude o obvode tehu brusiek a nabratych tehu kilach... 🙂
Anicka sa nikomu neozvala?
@willy_wonka @delica ale o prdoch a grgoch 🙂 🙂
Anicka veru nie, sak tipujem ze az zajtra ked si trochu oddychne z porodu
@willy_wonka - to mini dieta xixi Len 45cm mal vtedy 🙂
@janka_k presne o tom 🙂

@slavka_a_maros hej,hej, mam ho v taske hned na poporodnych vlozkach 🙂