icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
23. máj 2013

@slavka_a_maros hej,hej, mam ho v taske hned na poporodnych vlozkach 🙂

misza1
23. máj 2013

@delica no pije ale jen tolik kolik stihne vytahnout za pul hodky:( ale uz mam homeopatika a piju caj na kojeni tak hadam za chvili budu tim mlikem strikat na vsechny strany😀

willy_wonka
23. máj 2013

@misza1 to ti oskyho zoberu pocas kojenia? aj ked este chce papat???

misza1
23. máj 2013

@slavka_a_maros ja za nim chodim na solarko kazde 3 hodiny... tam ho kojim a mazlinkame se.ale moc se nevyspim nez mezi temi intervaly usnu tak uz jdu zase tam...

misza1
23. máj 2013

@willy_wonka no tak jako jsem psala slavke,ja chodim za nim na hodinu a pak jde zpet do solarka...

slavka_a_maros
23. máj 2013

@misza1 chudatko ☹ tak snad to uz dlho nepotrva budete spolu stale 😉

jankastubka
23. máj 2013

Dneska konecne plne vyuzity den, rano krv, potom nakupy, potom kocikovanie s kamoskou, potom kava s dalsimi kamoskami a domov som prisla len pred pol hodkou. Ustata ale stastna.

katkalubkova
23. máj 2013

@janka_k ja som bola tiez po sekcii a mala som viacej mlieka ako baby co boli so mnou na izbe a jedna bola po klas. porode, aj ked ho prilozia neskor, ak to mlieko ma nabehnut vo vacsej miere, tak urcite nabehne!

slavka_a_maros
23. máj 2013

@jankastubka ty si teda akcna 🙂 snazis sa toho co najviac postihat este pred porodom? Ja mam teraz tiez pocit, ze mam kazdy den nejaky program, aby mi potom nebolo luto, ze nikam nemozem ist 🙂

delica
23. máj 2013

@willy_wonka
@slavka_a_maros
@katuska54
@azmuk
@jankastubka
@janka_k
no baby, takto o 3-4 tyzdne uz budeme mat deti na prsníkoch snad vsetky a doklábosili sme aj na koniku :D

anjelicek26
23. máj 2013

@delica - ale no klabosit sa bude nadalej, ale pisat budeme pomalsie, lebo na prse bude visiet dietatko 😀 😀 😀 Ale tak druha ruka volna 😀 😀

delica
23. máj 2013

@anjelicek26 beriem ťa za slovo, ty naša skúsená matka :D:D:D:D

janka_k
23. máj 2013

len ja viem pisat iba oboma naraz 🙂 🙂 🙂

anjelicek26
23. máj 2013

Inak moja Maxova oblubena fotka 😀

azmuk
23. máj 2013

@delica vy urcite! a ja snad tiez o tie 4 tyzdne 😀 Snad tu nebudem klabosit sama 😉

anjelicek26
23. máj 2013

@delica - tak kojis pol hodinu/hodinu v kuse na zaciatku, co budem do steny pozerat 😝 A pri telke kojit urcite nie, to len odputava pozornost babatka, kedze je to nahlas...net nejako nevadi...

silsil
23. máj 2013

@azmuk nie nebudes, ja sa este nechystam tak skoro rodit :P som tiez 36t teraz :D

janka_k
23. máj 2013

@delica ja ak pojdem na tu sekciu co teda uz som sa rozhodla tak podla mna mi ju naplanuju este skor nez mam uz ten posunuty termin, lebo maly bude dost velky, v pondelok idem na uzv a urcite uz bude mat 3kg. takze o tie 4 tyzdne uz aj zotavene budeme 🙂 🙂

azmuk
23. máj 2013

@silsil no super 😉 a kde sa chystas rodit? 😉

silsil
23. máj 2013

@azmuk ja na antolskej, teda ak tam nebudu mat naval a neposlu ma prec 😝 a ty? ze sa tam mozno stretneme? : ))

anjelicek26
23. máj 2013

Ani ja sa este nechystam rodit babule vazne idealne vydrzat pre mna este cele 4 tyzdne ;) Ved termin mam az 21.6.

willy_wonka
23. máj 2013

@anjelicek26 tie mega capacky :D

azmuk
23. máj 2013

@silsil ja v ruzinove 😉 tak to sa nestretneme. snad nebudem rodit na chodbe 🙂

azmuk
23. máj 2013

@anjelicek26
@silsil super, baby....tak drzime este aspon 4 tyzdne 😎 😎 😎

willy_wonka
23. máj 2013

@delica ziadne doklabosenie, len to uz nebude o obvode tehu brusiek a nabratych tehu kilach... 🙂

willy_wonka
23. máj 2013

Anicka sa nikomu neozvala?

janka_k
23. máj 2013

@willy_wonka @delica ale o prdoch a grgoch 🙂 🙂

janka_k
23. máj 2013

Anicka veru nie, sak tipujem ze az zajtra ked si trochu oddychne z porodu

anjelicek26
23. máj 2013

@willy_wonka - to mini dieta xixi Len 45cm mal vtedy 🙂