Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
To fakt bude dalsia show s Buckovcami? :D
toto byla nadherna noc🙂 dali mi Oskyho od 21 do 5:25.to je tak uzasne miminko,spinka a kdyz si jde prdnout tak si u toho zaknoura😅
ted ho jdou testovat a kdyz bude vse oj tak jdem domuuu
jinak za 24hodin bylo 10 porodu, to je na Tn dost,co?
@misza1 jej Miska, to je super, ze si s Oskym stravila noc 🙂 a dufam, ze vysledky dopadnu dobre a pojdete uz domov
.
No, neviem ci je to pocasim, ale dnes to vidim na velmi zly den ... 🙄
@willy_wonka Kristinka, to nie je tym pocasim, to je tou misiou, co mame splnit ty zajtra a ja za par dni po tebe. Tiez som hore od 5,30, manzel odisiel do prace a ja tu mam cas si to vsetko nechat rozlezat v hlave, och.
@delica od rana mi uz asi 4x brusko stvrdlo..Tanicka, tiez nad tym stale rozmyslam a prichadzam na to, ze ja sa nebojim porodu ako takeho, ale toho, ze neviem co ma caka, nemam na casovej osi znazorneny " program " 🙂 ta nevedomost toho celeho mi nie je prijemna... 🙄
Chcem mat pokojnu nedelu :D
@hobit a.co ty🙂 noha odpuchla,uz neboli?🙂
Z toho stresu sa mi na licku spravila vyrazka :D
Jaj, dievcata, klystir : ano ci nie? sestricka mi dala na vyber, ked nechcem nemusim.... je to potrebne? od dr mam nakazane si na ranajky dat iba ovocnu kasu 🙂
@willy_wonka no ja neviem ako to mas, ale mne ked utorok poobede povedala doktorka, ze ak budu zle vysledky, tak v stredu rodime, som sa precistila uplne sama, ze klystir by to tak dobre nespravil. Ale zas ked mavas skor zapchu, tak asi by som si to dala, nechces predsa Samka okakat. Aj keby si nebola prva, ani posledna...no.
Ja mam presne ten isty pocit, ved si nejdem po šteniatko, ale syna idem porodit, neviem ako to bude....a tiez ta nevedemost, co len budem robit......a som hnusná a podrazdena doma odvcera, esteze som dnes sama
@delica praveze v tomto smere mi tehu nic nezmenilo, som pravidelna :D ved to, ze nechcem sa ehm....ale na druhej strane, ani ten klystir , ked sestricka robi nie je bohvie co... o niecom domacom nevies?
Ja som skor umrnkana, pocas tehu som sa strasne "rozmaznala" fakt ako dieta, tak teraz len fnukam ako ed dieta odmieta ist do skolky....to bude hanba v nemocnici :D a to este neviem ako zvladnem noc z nedele na pondelok bez mm
Mamina mi stale hovori, ze sa nemam stresovat dopredu, ale az na mieste :D
@willy_wonka ja vam sem zase skocim 🙂....ja by som si dala klystir na tvojom mieste z dôvodu, že ísť na veľkú po pôrode asi nebude žiadna zábava, tak radsej vyprazdnit čreva skôr nech máš pár dni pokoj....navyše ak to bude sekcia, budeš musieť 24 hodín potom len ležať a ver, že kakat do misy je sranda nad srandy 🙂
Inak držím palce, nech všetko dobre dopadne a o tyzden ste doma 🙂
Teda 24h po sekcii sa leží ak ta dajú na 5te na gynekologiu....ak budeš ležať na 4tom, tak tam vraj stávajú na nohy skôr
@willy_wonka to budes tak KO po porode, ze budes spat ako dudok, hlavne ked budes po cisarskom.
Mne staci kava s mliekom, zeleny čaj, studena voda a nervozita. Ale mozno nejaky cas na cistenie, nieco ako reduktil, to este moze prehnat...len zas tam je senna, ktovie, co to spravi. Aby ti to neprivodilo kontrakcie.
Ale ja by som dala klystir.
@grelu ahoj 🙂 no co ty?🙂 ako sa mas? drzite riadne pokope?🙂
dakujem za nazor, riziko kakania do misy je naozaj vazny dovod na klystir :D v lekarni nieco na domace pouzitie nenajdem?
mala by som byt na 4tom, ja sa rada aj skor na nohy postavim(ak skoncim sekciou) 🙂
@delica tani, ja sa bojiiim 🙂 a ty mas o kolkej prijem a cas operacie? ja idem zajtra na osmu...
Vyhoda? uz 4dni viem datum narodenia svojho syna 🙂 Vedma Wonka 😎
@willy_wonka mam tam byt na 7,30 na prijem a kedy som v pláne sa dozviem v pondelok :-/. No ja ti poviem, ze ja som uz bola tri razy dnes na velkej od 5,30 😉 tiez mi nie je vsetko jedno.
No ved tie klystirove vrecuska sa daju kupit aj v lekarni, keby si si to chcela spravit doma este......ale neboj toho klystiru, tam videli a robia horsie veci, nez napumpovanie trosku vodicky do creva 🙂)).
@willy_wonka stale lepsie nez to kakanie na posteli do misy pri ostatnych pacientkach 😝
@willy_wonka držím, držím...nebudem sa predsa predbiehať, ked máte vyššie čísla 🙂)....myslím, že ak by si si dala nejaké prehanadlo, tak by to stačilo...zažila som pár ocistnych kur na gynekologii pred operáciami maternice...tie ženy mali deň pred operáciou len raňajky a na obed a veceru len čistý vývar...+dostali nejaké tabletky na prečistenie čriev...sekcia je dost podobná operácia, takze nejaké prehanadlo by mohlo stačiť
Inak po sekcii sa pripravte na diétu, t.j. tých 24 hodín nič a potom prvý deň len vývar a suchare...druhy nejaké mleté mäso s kasou a potom sa to tak postupne rozbehne....ale dieta až do konca pobytu 🙂
@willy_wonka ale praveze nie, boli to a nemozem stupat na nu, rozmyslam ci ist na pohotovost alebo nie, rontgen mi aj tak nemozu spravit asi tak co urobia?
Ten klystir nie je prijemny, ale zas nie je to az taka katastrofa, najhorsie na tom bolo udrzat to v sebe nejakych 10 minut 😝 v lekarni sa da kupit tusim yal gel na tento ucel a respektuju to ak povies, ze si si to dala..
@delica ja som k tymto veciam dost hmm,uzkoprsa? Viem, ze to je pre nich denno-denna rutina, ale ja sa hanbim. A cloveksi to vie spravit sam?.nieze napacham viac skody ako uzitku 🙂 mat tvoje travenie.... 🙂 ja az po ranajkach...,:D

@hobit dobru nocku a nech ti to neopuchne