icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
25. máj 2013

@anicka.be hej! Stale rodis? 😀

delica
25. máj 2013

@misza1 a ved nie je zltucky, ako si tu spominala tu pesnicku o tom cinankovi baj baj, tak som si oskyho predstavovala inak 🙂)) podla mna vyzera uplne zdravo a pekne 🙂

misza1
25. máj 2013

tak to vypada ze nikam nejdeme...dosla tu sestricka z gyn. ze zustavam, pak dosla z novorozeneckeho ze jeste nevi vysledek tak ja nevim..
me drbneeee

silvianm
25. máj 2013

@misza1 lava ruka nevie co robi prava..dufam, ze vas pustia..aj ked kamaratka potom musela kazdy den s malou chodit na krv a kontrolu..lebo to celkom nemali dobre..a to presuvanie kazde rano..takto to je mozno jednoduchsie..aj ked doma je len doma 🙂

janicka11
25. máj 2013

ahojte dobre ranko🙂
pomaly sa nam to blyzi,jujha jak sa tesiim🙂

hobit
25. máj 2013

@willy_wonka nie ,lete, take platky na vode udusene 😝
ta hlienova zatka moze odchadzat aj postupne? mne pri Tobinovi neodisla a teraz nejaky ruzovy soplik, ale nie velky...hm?

slavka_a_maros
25. máj 2013

@hobit v kupelni mame spraveny velky prebalovak 120cm na sirku, tak tam sa bude vsetko odohravat 🙂 no asi sa to bude riesit za pochodu vsetko.
To co ta napadlo bezat na autobus?! 😒 dufam, ze noha sa ma uz lepsie. Minule som videla jednu tehotnu s celou nohou v sadre a na voziku, to musi byt strasne...

slavka_a_maros
25. máj 2013

@willy_wonka @delica baby nestresujte 😉 to zvladnete lavou zadnou! A budete mat konecne babatka pri sebe 🙂 ja som uz uplne paranoidna, stale si vsugerujem, ze uz uz mam urcite kontrakcie a furt nic 😠

slavka_a_maros
25. máj 2013

39 svieti!!! 39 😀

hobit
25. máj 2013

@slavka_a_maros no vidis, nemam pokoja, som sa tak tesila na dulu, ze som musela utekat :D
tak potom nemas probem osprchovat ked v kupelni...ved to uvidis potom ako vam to bude vyhovovat

janka_k
25. máj 2013

@willy_wonka jej tebe uz svieti 40tt 🙂

janka_k
25. máj 2013

@hobit ty budes mat aj dulu aj doktora zazmluvneneho? ci len dulu?

slavka_a_maros
25. máj 2013

@misza1 Oskarko krasny!!! Ňuňuňuňu na spapanie ruzove babatko 😀 krasny blondacik

hobit
25. máj 2013

@janka_k aj aj, ja som mala blby prvy porod tak teraz idem na istotu 🙂

erienka
25. máj 2013

kvoli KP to vyzera na sekciu. Bojim sa cievkovania :(

delica
25. máj 2013

@erienka toho sa neboj, to nic nie je 🙂 je to asi tak neprijemne ako gyn. vysetrenie, ked ti to zavádzajú a to je vsetko.

erikasofiina
25. máj 2013

Ahojte baby poradte mi prosim...dnes som sa zobudila o 4tej rano nato ze mi je zle a ze ma boli brucho...cca okolo 5tej som zaspala ani neviem ako...okolo 8smej som vstala a mi bolo dost cudne o 10tej som vyvracala vsetko co som zjedla a vypila od rana :( nemoze byt nieco malemu?

janettan
25. máj 2013

@erikasofiina na tvojom mieste idem na gynekol. pohotovosť, predsa už si v termíne

erikasofiina
25. máj 2013

@janettan hm keby ze som tam dnes prisla tak by si urcite pomysleli ze som hysterka 🙂 uz som tam bola dva krat za tento mesiac ... 🙄

reanda
25. máj 2013

@erikasofiina nic sa nedeje, iba ides zrejme rodit 😀

erikasofiina
25. máj 2013

@reanda este nie este mam 6dni do terminu 😀 aj vcera som vracala

kavaapalma
25. máj 2013

@willy_wonka tak uz to pride zajtra,silno ti budem drzat palce,nech to zbehne hladko ako po masle...
a budem sledovat online spravy,teda ked budes stihat prispievat 😉 .
@delica normalne sa idem poobzerat do zrkadla,ci aj mne nieco nevykuklo nejaka skrata striovska.

reanda
25. máj 2013

@erikasofiina nooo, podla mna, uz sa ti to schyluje k porodu, uz sa z toho nevykrutis 😉
ja mam este dva tyzdne do terminu, ale nejak mam pocit, ze to bude skor.. pri malej som s tym vobec neratala a narodila sa skoro presne na termin 🙂

erikasofiina
25. máj 2013

@reanda ale ja sa necitim nato aby som mala ist rodit 🙂 mna neboli zatial nic len to ze som rano vracala ...a mam taky pocit ze vsetko som vyvracala co vomne bolo 🙂 hm aj ja mam prvu dceku a teraz cakame chlapceka a ty?

kavaapalma
25. máj 2013

@erienka aj u mna to vyzera presne kvoli tomu na sekciu,co tiez nechcem...

@erikasofiina tak uz to prislo aj na teba-rodis
@hobit,ja som tiez minule ledva stihala bus,uz zatvaral dvere,tak som len zakyvala nech ma pocka,ale nebezala som,ked ma necha,tak ma necha,nebudem bezat. Ale ujo sofer videl v spataku,kto sa trepe,tak ma pockal 😉 Mozno to mas len silno udrete. A inak vybrali ste krasne mena pre oboch syncekov.
@misza1 Oskarko je nadherny,nevidno uz ziadne stopy po zltacke,tak nechapem,co vas uz nepustia domov. Myslim,ze podoba je jasna po maminke. 😉

willy_wonka
25. máj 2013

@hobit to vyzera, ze by mohla byt zatka,nie?🙂 zeby nas aj ty stihnes?🙂

@slavka_a_maros ty by si to mohla vsetko odrodit za nas 🙂

@kavaapalma dakujem moc moc, budem to potrebovat.,

Mozno by mi pomohlo, ak by ste vsetky nabehli na porodnu salu,otocili sa chrbtom(aby som sa nehanbila) a hlasno skandovali moje meno 😀

@janka_k pekne sa mi na tu 40tku pozera, ale co to so sebou prinasa,oj 🙂...au,au

erikasofiina
25. máj 2013

@kavaapalma hm nerodim 🙂 uz mi je fajn nic ma neboli akurat som si dala fajny obedik 🙂 a je mi fajn takze si myslim ze tak skoro rodit ani nebudem 🙂 dcerku som prenasala 6dni 🙂 ale s nou som nemala take problemy ako to tehotenstvo :(

kavaapalma
25. máj 2013

@willy_wonka keby to bolo v mojich silach,tak skandujem o sto sest 😉 ... neboj to das lavou zadnou,ja sa pozorujem,ci nahodou uz nie,ja sa velmi tesim ... zatial nic,idem sa kus rozhybat do zahradky,posadim smerdzusky 😀 co mi svokra dala...
@hobit hej je to zatka ,mne odisla na 2x a furt nist...

willy_wonka
25. máj 2013

Robi sa este pred porodom ultrazvuk? ( Teda ak to nie je porod ala anjelicek :D )

willy_wonka
25. máj 2013

@kavaapalma bozinku,ty si ciperna...to budes sadit a behat po kolenach? ja sa z kolien,bez pdpery nieco neviem postavit :D