icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
6. okt 2015

@janikajanka ja zatial nie :( a neposiela ta na amnio?
Sestrina svagrina mal pozitivne isla n amnio a tam sa to nepotvrdilo a uz ma krasnu dcerku ;) drzim palce aby vsetko dobre dopadlo

janikajanka
6. okt 2015

@mata0312 dakujem, zajtra mam kontrolny odber, aj na morfologic ultrazvuk som objednana 21.10. A amnio ma tiez asi neminie☹

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 no možno porozmyslam tiež 🙂

janikajanka
6. okt 2015

Prosim vas ako sa pridam k vam do skupiny?

dalila999
6. okt 2015

@janikajanka staci ked si vyplnis v profile TP a hodi ta tam automaticky 🙂

gabuchah
6. okt 2015

@janikajanka a prosím ťa? Čoho výsledky to sú? Ja mala akurát štítnu žľazu zlú.. Triple testy to sú genetické?

janikajanka
6. okt 2015

@gabuchah ano to su testy na vyvojove anomalie...

gabuchah
6. okt 2015

@janikajanka a v kolkom týždni si? Ja sa výsledky dozviem asi v piatok, brali mi krv pred mesiacom, iba som.nevedela ako sa to volá...
Hlavne sa moja neboj a nestresuj, počas tehotenstva vie všeličo vselijak povyskakovat... Mne zistili boreliozu, naposledy nízku funkciu hormónov štítnej žľazy, ani jedno nie práve vhodné pre tehotenstvo a telo sa mi samé zregenerovalo a nepripustam si inú možnosť ako to ze mimi bude zdravé 🙂

janikajanka
6. okt 2015

@gabuchah v 17 tt dakujem za podporu ale bojim sa moc

gabuchah
6. okt 2015

@janikajanka ti verím, ale skutočne nenechaj strach nech sa vkradne príliš do tvojej duše, malinké by to citilo...
Ja v čase otehotnenia dostala kliešťa a užívala lieky proti borelioze, preto som musela na genetiku kôli zhodnoteniu nebezpečnosti a vplyvu liekov na plod, prípadne umelé prerušenie.. Po veľkom strachu vplyv sa nepotvrdil... Potom mi stejne boreliozu zistili z krvi šup na infekčné, čím viac som čítala tým viac som bola nešťastná a hneď na druhý deň mi doktor oznámil štítnu žľazu, že je to nebezpečné, vraj v niektorých prípadoch hrozí až odumretie plodu... A potom som si povedala dosť čítaniu a strachu, nešla som ani na odporúčaný prenatalny skreening aoje telo sa regeneruje a verím že mimi je v poriadku... Vysielaj mu veľa lásky a hlavného hýčkaj aj seba ako ženu, zaslúžiš si a ver že pozitívny prístup a myslenie robí divy 🙂

janikajanka
6. okt 2015

@gabuchah dakujem ti moc krasne si to napisala... my n mimi cakame velmi dlho a stale sa nico komplikuje☹ aj ja sa liecim na stitku. Drzim palceky aj tebe

gabuchah
6. okt 2015

@janikajanka o to väčší bojovník to musí byť, keď je taký vytúžený 🙂 ťažké začiatky, lepší priebeh -možno budeš odmenená ukážkovým pôrodom a dobrým babenom 🙂
Vypis si profil a budeš takto s nami 🙂 pokecame keď nám bude ťažko 😉 a ďakujem aj ja 🙂

babydesire
6. okt 2015

@gabuchah My dvaja sme obaja raci a teraz mame k sebe dostat bud dalsie vodne znamenie alebo to rohate 🙂)) no som zvedava ktore si vyberie 😀

gabuchah
6. okt 2015

@babydesire
Sa celkom aj teším, ako di takto za rok budeme písať, teda dúfam, a budeme sa usmievať nad týmto 🙂
To som teda zvedavá ktoré znamenie budete mať 🙂

babydesire
6. okt 2015

@janikajanka Tak vytaj medzi nami 🙂)) aj ja beriem v tehu lieky na stitnu
@gabuchah no vidiet ze si si toho dost preskakala v tehu,,ale zvladli ste to a uz bude dobre 🙂)

gabuchah
6. okt 2015

@babydesire no.. Také stresy naviac, ale skončila som na šťastie iba s magneziom, snáď už bude dobre 🙂
Baby a netvrdne vám občas brucho?

babydesire
6. okt 2015

@gabuchah Vies co by mna zaujimalo?? Ako sa pozna to tvrdnutie brucha? Ja tomu stale nerozumiem...

gabuchah
6. okt 2015

@babydesire no ja práve tiež celkom presne neviem, ale asi tak že ti jo celé ako keby stiahne a je ako kameň tvrdé

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah
@babydesire
@janikajanka baby moje vsetko to dame a na konci marca sa uz vsetky budem.nad vsetkym len usmieevat a stisat v naruci tie nase zlaticka :* aj ja som to mala aj pri prvom aj teraz narocne ale treba len mysliet pozitivne a vsetko bude tak ako ma byt 🙂 moj syn je to najkrajsie v zivote a verim ze vsetky budeme coskoro mat deticky pri sebe ;)

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah ano presne ako to opisujes mne pri malom od 19 tt tvrdlo brucho a do toho som krvacala ..dr mi surovo povedal ze je to na potrat a vidis na foto ze mu jeho vyrok nevysiel lebo som to nedovolila 🙂

babydesire
6. okt 2015

@gabuchah aha..netvrdne zatial

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 😵
Dobre si urobila že si nedovolila... Si to pekne napísala, my to dáme a v marci už ich budeme stisat 🙂 a posielať si fotecky 🙂
Ja na šťastie nekrvacam, ale minulého mi nebolo dobre hlava bolela a keď som sa zobudila pred prácou doobeda brucho tvrdé... Dúfam že tam dolu všetko v poriadku, veď v piatok sa uvidí

mata0312
autor
7. okt 2015

@gabuchah tak drzim palce a daj vediet ako to dopadlo 😉

gabuchah
7. okt 2015

@mata0312 ďakujem 🙂
Inak mne tiež 02 nejaky kupón na zľavu dáva 🙂 koľko ťa vyšli tie riflicky 🙂 a si sa v nich ešte neukázala 🙂

mata0312
autor
7. okt 2015

@gabuchah joj zabudla som na to 🙂 so zlavou tusim nejakych 22 eur 🙂

mishelmamka
8. okt 2015

@gabuchah ahoj všetko sa dá tiež som chcela iba jedno a už čakáme 4 nieje nič krajšie ako keď prídu ku tebe deti dajú ti pusu a povedia že a ľúbia alebo sme boli včera na rodičovskom a syn mal napísať odkaz rodičom napísal som strašne rád že Vás mám Milujem Vás ste ti najlepší rodičia na svete až sme si poplakali nieje nič krajšie a keď máš skvelého manžela a ste na nich dvaja dá sa to

gabuchah
8. okt 2015

@mishelmamka Jeej, to je krásne 🙂 ano, je to pravda ze nie je nič krajšie 🙂 po pravde ja sa na to teším už, práve preto ze budeme dvaja.. Od ich 1,5 a 2,5 roka som bola s nimi sama otec vo výkone trestu, malí ako malí už poznali psychologicku, neprajem žiadnej mamine, do toho nízka imunita...ani teraz sa o nich nezaujíma a som rada,majú tata aj keď nie bio 🙂 ťažké konečne si zazijem slovo rodina 🙂
A aký máš rozdiel medzi nimi? Ja mam občas strach že ako to bude... Mám prváka a druhaka 🙂

mata0312
autor
8. okt 2015

@gabuchah joj tak si si toho uz zazila :( ale uz ta caka stastnejsie obdobie 🙂 aj ja som bola s alexkom od troch rokov sama a bolo to tazke ale zvladli sme to 🙂 a teraz mam oporu pri sebe a som stastna ze prave s nim cakam miminko ;)

lenkaa222
9. okt 2015

kočky poslete mi link na na skupinu??vdaka

gabuchah
9. okt 2015

@mata0312 tak to máme podobné 🙂 a viem aj pochopiť ako si to tiež všetko teraz uzivas a vážiš (tým nehovorím že ostatné ženy nie 🙂)
Veď život je tak krásny 🙂