icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

maja099
29. okt 2015

@aber mne tvrdne už asi od tretieho mesiaca, čiže ja to beriem už ako bežnú súčasť tehotenstva, ale občas sa aj vyľakám, najmä keď mi kopec ľudí hovorí, že to nie je normálne... Ale vždy ležim doma a vtedy je to v poriadku. Vadí mi keď dlho sedím a najmä chodím a to človek musí...

pahu
29. okt 2015

@lenadka Ďakujem 🙂 Veď ja viem... A máme takmer rovnaký termín, ja mám 30.3.2015 😀

lenadka
29. okt 2015

@pahu mne sa kúsok posunul, malý je väčší o pár dní, nech tu všetkým maminám v marci nezávidím, že už majú drobcov pri sebe len ja nič 🙂

maja099
29. okt 2015

nechystáte sa náhodou niektorá rodiť v Banskej Štiavnici?

lenadka
29. okt 2015

@maja099 nemám to tam ďaleko akurát sa ma včera manžel pýtal, kam chcem ísť rodiť, že Bojnice sa mu moc nevidia, že j to tak otras - narodila sa tam druhá dcéra, ale ja som bola spokojná až na to, že sa nás chceli rýchlo po 3 dňoch zbaviť, lebo mali ful stav...neviem najnovšie referencie na obe tieto pôrodnice...

maja099
29. okt 2015

@lenadka my mame Stiavnicu cca 60km, ale uz by som nerada rodila v Lucenci a aj ten mame 35km, nic blblizsie. zvolen je cca pre nas rovnako ako stiavnica. a tam rodila kamoska a vrelo mi odporucala.

mata0312
autor
29. okt 2015

@gabuchah ahoj 🙂 daaakujem a ty este nevies? 🙂 bola som v prenatale iba na urcenie pohlavia 😉 za 10 eur to spravili 🙂 a prepla aj na 3D ...joooj ani nehovor splnil sa mi veru sen 🙂

aber
29. okt 2015

@babydesire no mne zase naopak ,len odváži a nemeria ,bola 🙂 som na 3D a tiež len odhadom povedal 22cm, dr mi povedala, že až v 30 týždni bude merať 🙂 ,niekedy sa trochu bojím tu písať, nikdy neviem kto ako bude reagovať. A to pichanie prestalo? Mne vtedy zvykne, keď rýchlo chodim 🙂

gabuchah
29. okt 2015

@aber som ani netušila že sa to dá zvážiť, v bruchu.. Ja viem iba štatisticky že to má cca 27cm a 500g
A písať sa neboj a čo.. Treba si napísať čo kto chce a ako cíti 😉

gabuchah
29. okt 2015

@mata0312 jaaj moja 🙂 vedela som ze sa chceš alebo si objednaná, bo si bola velmo zvedavá ale nepamatala som dátum 🙂 ako sa bude volať malá? A čo veľký brat? 🙂 Inak, aj tu v PB sa to dá, u ďurceka tuším, ale treba sa objednať 🙂 -3d sono

gabuchah
29. okt 2015

Baby aké máte veľké bruško? Ja začala 23 týždeň a keď pozerám na konikovi tu tú fotku, tak si prídem ako veľryba 😀 samozrejme som nebola taká lata pred tehu, ale aj tak 😀

maja099
29. okt 2015

ja som 20. tyzden ale tiez sa citim ako keby som mala sto kil, aj ked mam len 65 😀 mam vacsie brucho ako pri prvom tehotenstve a mam strasny problem s oblecenim uz teraz

babydesire
29. okt 2015

@aber Dnes ma nic nepichalo zatial...22cm? Juj,a to moje je nejake malicke,pred tyzdnom ked ho meral malo len 13,6cm...a zda sa mi ze je to malo na 18tt,a pochybujem ze za 4tyzdne (teda ked budem v 22tt) tolko narastie,,odhadujem ze ked mi ho buduci stvrtok zmeria ze bude mat tak 15cm a to budem 20+1tt

babydesire
29. okt 2015

@gabuchah Hm,mne az take velke neprijde to moje,,teda nezda sa mi ako tehu,,aj ked uznavam ze v poslednej dobe sa mi tazsie pohybuje,pocitujem ze je tazke a citim ze mam inak chrbticu v spodnej casti,asi preto bolia tie krize

gabuchah
29. okt 2015

@babydesire veď sme od seba iba o tri týždne...
Ja teda tretí krát tehu ale prídem si ako v 7,nie v 6tom... Kríze má tiež fajne pobolievaju

gabuchah
29. okt 2015

@aber ty máš aké bruško? Sme rovnaký týždeň aj termín 🙂

pahu
29. okt 2015

@lenadka Hmm, tak to som ešte viac zvedavá zvedavá na toho môjho krpca 🙂

gabuchah
29. okt 2015

@babydesire od 21 al 22týždňa sa meria od hlavičky po päty, dovtedy len po zadoček 😉 preto sa ti zdá maličké....
Nožičky urobia hodne 🙂

snehulienka82
29. okt 2015

Caute, pridavam sa k vam, sice termin mam az zaciatkom aprila, ale v aprilockach su vacsinou baby, co maju termin az po mne, tak mozno sa aj od vas nieco dozviem. 😉
@babydesire nechce sa mi citat ceych 28 stran, ale sa mi zda, ze mne zno si mala podobny problem ako ja. Zacalo ma pichat v brusku, tak som utekala k dokimu, nech ma pozrie. Nastastie bolo vsetko ok, predpisal mi Mg 500 mg 3krat denne. Odkedy to beriem je to lepsie, ale stale citim niekedy pichanie, tak hadam je to kvoli tomu, ze rastieme. Dalsiu kontrolu mam az o 2 tyzdne, tak hadam to vydrzim dovtedy. Doteraz som chodila kazde 2 tyzdne, lebo som na rizikovom.

gabuchah
29. okt 2015

@snehulienka82 pokiaľ si prvorodicka, to pichanie je určite intenzívne 🙂 to má každá z nás, sesterke až slzy tiekli....
Je to v norme 🙂 a prečo si na rizikovom?
Inak, vitaj medzi nami 🙂

snehulienka82
29. okt 2015

@gabuchah dakujem, si mila. Hej, prvorodicka som... Teda dufam, ze budem ☺ Na zaciatku v 6. a v 8.tt som mala trosku hnedasteho vytoku, tak mi dal dr. Duphaston ( co som brala az do konca 16.tt), a vlastne uz 2- krat sme o mimi prisli, vtedy som chodila do prace, tak doki uznal, ze bude lepsie, ked ostanem doma... Najprv som nechcela, ale je to takto lepsie. Sefa mam ko..., chodi chory do prace a maval dvojzmyselne poznamky... Nepotrebujem to. Sice je menej penazi, ale doma moc neminam na nic. 😀

gabuchah
29. okt 2015

@snehulienka82 juuuj tak ti ozaj lepšie doma vám bude, budeš pokojnejsia.. Ženy tehotné by mali byť doma.. Všetky 🙂 aj keď niektoré nemajú problém s hybanim sa a majú malé bruško dlho dlho..
A teraz si kolkaty týždeň 16ty? Nemáš asi profil vypísaný 🙂 bude mať malého baranceka 🙂

snehulienka82
29. okt 2015

@gabuchah v polke 18-ho som teraz... Kontrolu mam zaciatkom 21.tt. Este sa naposledy nedalo def.potvrdit, co budeme mat. ☺ ked kliknes na mna, tak tam to mam, len sem mi to nedava, neviem preco...

mata0312
autor
29. okt 2015

@gabuchah no ten jediny neni nadseny 🙂 inak vsetci naokolo ano 🙂 zatial sme sa zhodli na Timea dufam ze uz nebudeme menit a ty este nevies? 🙂

gabuchah
29. okt 2015

@snehulienka82 už vidím 🙂 predtým nebolo vidieť 🙂 ja keď som.boli v 19-20 týždni na sono mi povedal, že ešte skoro 😀 že až tak po 25 sa dá 😀 takže nevieme zatiaľ 🙂 už mám dvoch synov, tak by sa hodilo dievča.. Aj keď... 😀

gabuchah
29. okt 2015

@mata0312 tak to mu verím 🙂 chlapci sa vedia lepšie pohrať, zasa bude veľkým ochranarom :#)
My ešteže nevieme.. 12 teho idem do Martina ku grochalovi 🙂

gabuchah
29. okt 2015

@mata0312 a ps: timea je krásne meno 😍 🙂

snehulienka82
29. okt 2015

@gabuchah ten dr. Robi aj morfologicky utz? Ides na ten? Alebo k nemu chodis stale?

gabuchah
29. okt 2015

@snehulienka82 určite robí aj ten, nakoľko to je jeden z najväčších odborníkov tu na Slovensku, samé dobré recenzia na neho sú... Kukni si ho na nete... 🙂
Jatam idem koli genetickemu vyšetreniu, odporučil mi ho doktor v ziline v 6tom týždni... Akurát som to nestihla v 20týždni, nebola som v ziline spokojná... Tak som sa objednala sem :#) ešte som u neho nebola :#)

mata0312
autor
29. okt 2015

@gabuchah ale tak si zvedava co to bude nie? 🙂 ja som stale tvrdila chlapec 😀 no som zvedava aj za teba co to bude hehe