Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 tak tebe to Maťa inak sekne 🙂 ale fakt... A to budeš mať dievčatko že tak žiariš? 🙂 musíme ozaj niekedy dať zraz a zájsť na kávu alebo tak,keď budem v meste 🙂 malý ti chodí do škôlky? 🙂
Inak ja začala tiež rásť tak poriadne v 20-21 týždni a niekedy si teraz prídem už jak mesiac -dva pred pôrodom 🙂 Tiež si ti občas neužívam..to sa asi asi nedá keď celý človek bolí..
Baby kolko ste pribrali do 22 tt a kolko g malo v tomto tyzdni vase babatko? Dakujem
@janikajanka Zatiaľ necelé 3kg a naposledy v 20+2tt malo baby 350g
@janikajanka ja nejakých 7-8kg, netuším koľko gramove mám mimi, ani som netušila že sa to dá vážiť... Podľa mňa je to jedno...
Ahojte ja som zatial za cele tehu pribrala 2kg, vravel mi gastroentrolog,ze vela nepriberem. Tak uvidim 😒
@lenadka veď to je v pohode... Viem že 15kg je taká zdravá norma, ja by bola rada 🙂 ja som.išla z pôrodnice a mala som.iba o 5menej...
A to som pri prvom pribrala 24kg, počiatočná váha 69, pôrodná 93,si vieš predstaviť, ale mala som pleeklampsiu a posledné dva mesiace 10kg...
Hneď som otehotnela, zistila som to v 16týždni, to som mala cez 80 a pôrodná zasa 93...
Tak verím a modlím sa aby to tentokrát bolo menej 🙂 počiatočná váha znova 69 😀
Baby veď váha je len číslo .podstatne je že máme zdravé miminka v brusku a pre nich všetko 😉

@1234lubka ja myslela že si na PN 🙂 už.... 🙂
Tak to si dobrá že sa tešíš, ja by som teda o 4ráno vstávať nemohla a nevedela :-O ja sa teším keď odkrutim tento mesiac, potom dovolenka a potom PN a šup materská 🙂